- 8 Temmuz 2021
- 21
- 10
- 3
- 33
- Konu Sahibi Papatyam2018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce bu kadar net olmazsada 3 tane test silik pozitifti ve malesef kanda çıkmadı buda öyle olur diye korkuyorum teşekkür ederim bu aradaEvet varhayırlı olsun
Bir iki gün sonra kan verin rabbim gönlünüze göre versinDaha önce bu kadar net olmazsada 3 tane test silik pozitifti ve malesef kanda çıkmadı buda öyle olur diye korkuyorum teşekkür ederim bu arada![]()
Allah razı olsunBir iki gün sonra kan verin rabbim gönlünüze göre versin![]()
bayağı belirgin ikinci çizgi
Çok stres yapmayınAllah razı olsunbir iki gün beklemek çok zor
hemen şuan gitmek istiyorum malum saat geç
Amin benimle birlikte tüm bekleyenlere inşaallahÇok stres yapmayınbiraz rahat olun inşallah kucağınıza da alırsınız
![]()
Hemen damlatirken neredeyse çıktı diyebilirim 10 15 dk da böyle oldu teşekkür ederimMaşallah gayetde belli hayırlı olsun ❤❤ ilk 5 10 dk damı çıkdı ikinci çizgi. Yani kuruma çizgisi değilse var gibi duruyor Allahın izni ile
Gece gece beni guldurdunuz teşekkür ederimDoğumun gelmiş neredeyse
Sağlıkla kucağınıza alın.
Testinizde kaç dakikada ikinci çizgi çıktı 10 dk ya çıktıysa evet hamilesiniz ama 1-2 saat sonraysa maalesf değilsiniz . İlk çizgi çok koyu geldi bana sanki kuruma çizgisi gibi ama inşallah hamilesinizdir
Hemn çıktı 15 dakikada böyle oldu sabah tekrarladım yine aynı çizgi 10 dk da çıktıTestinizde kaç dakikada ikinci çizgi çıktı 10 dk ya çıktıysa evet hamilesiniz ama 1-2 saat sonraysa maalesf değilsiniz . İlk çizgi çok koyu geldi bana sanki kuruma çizgisi gibi ama inşallah hamilesinizdir
Öyleyse vardır hayırlı olsunHemn çıktı 15 dakikada böyle oldu sabah tekrarladım yine aynı çizgi 10 dk da çıktı
Verdim değer 24.35 çıkmış düşük mü sizce gebelik şansı yüksek olan günü değerlendirmiştik üzerinden 15 gün geçmiş yani bu değer iki haftalıkGözünüz aydın kan verin hemen![]()
24.35 çıktı kanda düşük yükselir mi acabaVar maşallah ben buradayım anne ditor
Merhaba benim regl 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı şuan 9+3 haftalık hamileyim. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah. 2 günde 1 kan verin değerinizin 2 kat artması gerekiyor24.35 çıktı kanda düşük yükselir mi acaba