Hanımlar yardımcı olur musunuz pazar günü yani bugün oldu artık adet olmam lazım sizce gebelik var mı

Sanirim geç döllenme olmuş sizde
Merhaba benim regl 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı şuan 9+3 haftalık hamileyim. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah. 2 günde 1 kan verin değerinizin 2 kat artması gerekiyor

Merhaba benim regl 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı şuan 9+3 haftalık hamileyim. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah. 2 günde 1 kan verin değerinizin 2 kat artması gerekiyor

Verdim değer 24.35 çıkmış düşük mü sizce gebelik şansı yüksek olan günü değerlendirmiştik üzerinden 15 gün geçmiş yani bu değer iki haftalık
Hayırlı olsun öncelikle yumurtlama gününden sonra adet tarihinize kadar bir daha denediniz mi yumurtlamadan sonra boş mu gectiniz

Verdim değer 24.35 çıkmış düşük mü sizce gebelik şansı yüksek olan günü değerlendirmiştik üzerinden 15 gün geçmiş yani bu değer iki haftalık
Düşük olmasının önemi yok. Önemli olan düzenli yükselmesi belki geç döllenmedir bilemeyiz. Çok sevindim tekrar hayırlı olsun bizlere de dua edin lütfen 😍

Merhaba bende sizinle aynı durumdayım adete 3 gün varken 17 çıktı beta hcg adete 1 gün varken 26 çıktı. Sizin yükselme oldu mu normal mi acaba bu durum

Back
X