Hayır kullanmıyorum.Demir takviyesi kullaniyor musunuz? Koyu renge sebep olabilir. Elma armuttan olmaz
Doktoruna sordunuz mu peki?Hayır kullanmıyorum.
Hayır. Bi kaç güdür böyle. Verdiğim meyve yada çorbalara bağlamıştım aslında.Doktoruna sordunuz mu peki?
Emziriyorumda. Benim yediklerimlemi alakalı onuda düşündüm.Doktoruna sordunuz mu peki?
Demir ilacı kullanmıyoruz. Emziriyorum çorba bebe bisküvisi meyve püreleri veriyorum. Beni emdiği için yediklerimlemi alakalı acaba diyede düşünüyorum ama demir ilacı kullanmadan yediklerimizdenmi fazla demir almış olabiliryeşil kaka fazla demirden oluyo demir ilacı yapar ishal olmadığı sürece sorun yok
Demir ilacı kullanmıyoruz. Emziriyorum çorba bebe bisküvisi meyve püreleri veriyorum. Beni emdiği için yediklerimlemi alakalı acaba diyede düşünüyorum ama demir ilacı kullanmadan yediklerimizdenmi fazla demir almış olabilir
Çok teşekkür ederim bilginiz için. İçimi rahatlattınız.bebe bisküvileride demir takviyeli
et yani çorbasına kıyma koysanız dahi olur sizin tükettiklerinizden bile geçebilir aynı şekilde sebzelerdede var benim oğlumunda kakası hep yemyeşildi oda mamasından kaynaklıydı hepsi demir takviyeli çünkü
5 aylık Bebek için çok değil mi yedikleri
Bisküvi vs hep sağlıksız
5 aylık bebek için verdiklerin çok fazla.üstelik emziriyomuşsun.sana tavsiyem bebe bisküvisi hiç verme mesela.hele hele 5 aylık bi bebeğe hiç gerek yok.yeşil olmasının sebebi senin yediklerinde olabilir.Demir ilacı kullanmıyoruz. Emziriyorum çorba bebe bisküvisi meyve püreleri veriyorum. Beni emdiği için yediklerimlemi alakalı acaba diyede düşünüyorum ama demir ilacı kullanmadan yediklerimizdenmi fazla demir almış olabilir
Teşekkür ederim5 aylık bebek için verdiklerin çok fazla.üstelik emziriyomuşsun.sana tavsiyem bebe bisküvisi hiç verme mesela.hele hele 5 aylık bi bebeğe hiç gerek yok.yeşil olmasının sebebi senin yediklerinde olabilir.
4. Aydan sonra artık yavaş yavaş katı gıdaya geçme dönemi. Belli ölçülerde ve yavaş yavaş çeşidi arttırdığın sürece sıkıntı yok.
Benim ikinci bebeğim ama ilk çocuğumda bu tarz dışkı rengin rastlamamıştım buyüzden kafama çok takıldı.
Ayrica ek gidaya gecis sadece yogurtla baslar. Beraberinde en fazla meyve puresi. O da cok minik miktarda. Bebe biskuvisi cok sagliksiz, hic bir yasta verilmemeli
4. Aydan sonra artık yavaş yavaş katı gıdaya geçme dönemi. Belli ölçülerde ve yavaş yavaş çeşidi arttırdığın sürece sıkıntı yok.
Benim ikinci bebeğim ama ilk çocuğumda bu tarz dışkı rengin rastlamamıştım buyüzden kafama çok takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?