HANIMLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

26busra26

Evlat karşılıksız sevilen tek canlı...
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
210
121
23
33
Selamün aleyküm hanımlar. Herkese iyi akaşamlar.
Benim 5 aylık bi bebeğim var ve dışkısı koyu yeşil püre kıvamında. Rengi kafama çok takıldı. İki üç gündür elma ve armut püresi veriyorum acaba bu yapabilirmi?

Demir takviyesi kullaniyor musunuz? Koyu renge sebep olabilir. Elma armuttan olmaz

yeşil kaka fazla demirden oluyo demir ilacı yapar ishal olmadığı sürece sorun yok
Demir ilacı kullanmıyoruz. Emziriyorum çorba bebe bisküvisi meyve püreleri veriyorum. Beni emdiği için yediklerimlemi alakalı acaba diyede düşünüyorum ama demir ilacı kullanmadan yediklerimizdenmi fazla demir almış olabilir

Demir ilacı kullanmıyoruz. Emziriyorum çorba bebe bisküvisi meyve püreleri veriyorum. Beni emdiği için yediklerimlemi alakalı acaba diyede düşünüyorum ama demir ilacı kullanmadan yediklerimizdenmi fazla demir almış olabilir

bebe bisküvileride demir takviyeli
et yani çorbasına kıyma koysanız dahi olur sizin tükettiklerinizden bile geçebilir aynı şekilde sebzelerdede var benim oğlumunda kakası hep yemyeşildi oda mamasından kaynaklıydı hepsi demir takviyeli çünkü

bebe bisküvileride demir takviyeli
et yani çorbasına kıyma koysanız dahi olur sizin tükettiklerinizden bile geçebilir aynı şekilde sebzelerdede var benim oğlumunda kakası hep yemyeşildi oda mamasından kaynaklıydı hepsi demir takviyeli çünkü
Çok teşekkür ederim bilginiz için. İçimi rahatlattınız. :KK54:

5 aylık Bebek için çok değil mi yedikleri

Bisküvi vs hep sağlıksız

4. Aydan sonra artık yavaş yavaş katı gıdaya geçme dönemi. Belli ölçülerde ve yavaş yavaş çeşidi arttırdığın sürece sıkıntı yok.

Benim ikinci bebeğim ama ilk çocuğumda bu tarz dışkı rengin rastlamamıştım buyüzden kafama çok takıldı.

5 aylık bebek için verdiklerin çok fazla.üstelik emziriyomuşsun.sana tavsiyem bebe bisküvisi hiç verme mesela.hele hele 5 aylık bi bebeğe hiç gerek yok.yeşil olmasının sebebi senin yediklerinde olabilir.

Bana da fazla yediriyorsunuz gibi geldi. Cocugun dengesi sasmis olabilir. 5 aylik bir bebek anne sutu aliyorsa fazla ek gidaya ihtiyac yok cunku. Yine de doktorunuza danisin. Belli ki beslenmesinde bazi degisiklikler gerekiyor

4. Aydan sonra artık yavaş yavaş katı gıdaya geçme dönemi. Belli ölçülerde ve yavaş yavaş çeşidi arttırdığın sürece sıkıntı yok.

Benim ikinci bebeğim ama ilk çocuğumda bu tarz dışkı rengin rastlamamıştım buyüzden kafama çok takıldı.

o dediğiniz 6. aydan sonra ki bebe bisküvisini yaşında bile olsa kullanmayın..

Ayrica ek gidaya gecis sadece yogurtla baslar. Beraberinde en fazla meyve puresi. O da cok minik miktarda. Bebe biskuvisi cok sagliksiz, hic bir yasta verilmemeli

Haklı olabilirsiniz. Ben ilk oğlumuda bu şekilde bir beslenmeyle büyüttüm şuan 2 yaşında çok şükür şimdilik bi sıkıntımız yok. Beslenme şeklimizi doktorumuza danışarak ta hareket ediyoruz.

Tavsiyelerinize uyucam teşekkür ederim

Açıkçası bana bağırsakları yormuşsunuz gibi geldi

Esasen çalışmıyor iseniz 6 ay sadece anne sütü ile gidebilirdi bile

Hem meyve hem çorba hem bisküvi vs Ağır olabilir

Bağırsak Florası alışmaya çalıştığı için bu tarz dışkı olabilir

Evet çalışmıyorum. Ama sütüm 3. Aydan sonra azalmaya başladı ve şimdi çok az. Bebeğim doymuyor bunu anlayabiliyorum. Çok iştahlı bi bebek.

Back
X