Hanımlar yardımınız lazımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi HoneeY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

HoneeY

Ziyaretçi
Kızlar yazın başında bu elbise gibi şeyi almıştım adını bile koyamadımkaydirigubbakcemile3 ya şimdi yılbaşında bunu giymeyi düşünüyorum hiç giymedim çünkü ama bunun altına ne tarz bi ayakkabı giyeceğime hala karar veremedim topuklu diyorum nasıl bi model o yüzden sizden yardım isticem hatunlaropuyorumnanaktan
he bide bunun üstüne nasıl bişi alabilirim malum hava kötü yanımda bişi olması lazımfisfisfis aa unutmadan resimdeki gibi kemer takmayı düşünmüyorum o kısım büzgülü gibi zaten

Eklentiler

• $miss4 (1).webp
    15 KB · Görüntüleme: 101
Ben olsam babet giyer üzerimede aynı renk şal alırdım a.s.

Kürk yelek giyerdim üstüne.Ayakkabı olarak da bootieslerden, kıyafet ve yelekle uyumlu olanını seçer ,bu şekilde kombin ederdim.

evet kürk bolerolardan giy bence

siyah veya kahverengi bot ve yine siyah veya kahverengi kalın hırka olur bence hatta çok güzel olur:)
ama tabi mekana göre değişir. soğuktan hiiiiç etkilenmeyeceksen babet derim ben de :) kürk bolero çok abartı olur çünkü rengarenk elbise ya uymaz bence.hırka da da daha sade bi bolero tercih et derim =) ayrıca çok şekermiş güle güle giyopuyorumnanaktan

bu elbiseyi giycene eminmisin donarsın yaf gerçi ilk dakkalar donarsında ilerleyen saatlerde
ben olsam gri renkte japon style çizme giyerdim üzerinede deri ceket kürk falan giyme sakın

yok donmam ya gidiceğim yer soğuk değil o yüzden kürk almıcam ya şal gibi bişi alırım yanıma yada deri ceket ayakkabı konusunda kararsızım işte çizme de olabilir aslında

yılbası gecesi özel biyere gidileceginden kürk bolero çok hoş olurdu ama arkadaslar SAKIN demiş sakın giyme canım bu tarz bişiydi aslında anlatmak istedigim bir yıl stilistlik kursuna gitmiş biri olarak

Bu elbisenin altına bot çok hoş olur.
Aslında resimdeki gibi kemer takıp kemerle benzer renkte bot giyebiliyo olsan daha da hoş olabilir.
Çorabın mutlaka koyu renk olsun. Yoksa elbise çok yazlık durur.
Çok güzel bir elbise şimdiden iyi eğlenceler :teytey:

Hanımlarr yardımlarınız için hepinize teşekkürler ama annecim dayanamadı sen bunla donarsın dışarlarda diye açtı kesenin ağzını :dance:

beşiktaş çarşının içinde orange diye bir mağaza var ve süper kıyafetler satıyor ayrıca vitrini ful senin aldığn tarzdaki elbiselerin kombininden oluşuyor eğer yaknsan gidip bakabilirsin fikir olur..genelde kovboy çizme tarzı giydirmişler bu tür elbiselerin altına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…