• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var

acemianneolmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
27
4
1
31
Hanımlar merhabalar, ben bir çiçek firmasında çalışıyorum. Daha önce satışların kaydını nadiren aylık ve yıllık muhasebe sistemi üzerinden rapor olarak alıyorduk.Muhasebe sistemi üzerinden değil de gayri-resmi olarak excell üzerinden tutmamı ve haftalık olarak rapor vermemi istiyorlar. Bununla ilgili excell ofis programını iyi derecede bilenlerden yardımına ihtiyacım var. Belirli firmalar dışında ayda yılda bir defa alan firmalarda var nasıl olacak acaba ?

Hanımlar merhabalar, ben bir çiçek firmasında çalışıyorum. Daha önce satışların kaydını nadiren aylık ve yıllık muhasebe sistemi üzerinden rapor olarak alıyorduk.Muhasebe sistemi üzerinden değil de gayri-resmi olarak excell üzerinden tutmamı ve haftalık olarak rapor vermemi istiyorlar. Bununla ilgili excell ofis programını iyi derecede bilenlerden yardımına ihtiyacım var. Belirli firmalar dışında ayda yılda bir defa alan firmalarda var nasıl olacak acaba ?

Ayrı kayıt tutacaksınız.
Açıkçası sorunuzu tam anlamadım.
Şu firma diye bir başlıkta tutacaksınız.
Oda dosyaya bastığınızda hemen ulaşacaksınız.

Tam olarak ne istiyorsun karisik anlatmiisn alis ve satışları mi kayıt altina almak istiyorsun excel de iyiyimdir yardimcu olurum

Tam olarak ne istiyorsun karisik anlatmiisn alis ve satışları mi kayıt altina almak istiyorsun excel de iyiyimdir yardimcu olurum

Merhabalar, birden fazla çeşidi olan bitki türlerini ve buna aynı orantıda müşterileri haftalık satış olarak raporlama yapmam gerek satışları.

Merhabalar, birden fazla çeşidi olan bitki türlerini ve buna aynı orantıda müşterileri haftalık satış olarak raporlama yapmam gerek satışları.
Şimdi kullanilan bir şablon var mı.. ozelden yazin.. excel de sablon yapar mailnde atarim size .
Gul
Menekşe
Karanfil vb bitki türleri gibi mi
12.03 de a müşterisi gül almis su fiyat gibi mu

Once musteri bazinda ayri ayri sayfalariniz olmali. Her musterinin sayfasinda hangi tarihte hangi miktarda hangi urunu aldigini satir satir islemelisiniz. Tum bunlar bitince de cesit bazinda formul yazarak miktarlari gostermeniz gerekir.

Back
X