Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim reglin eli kulagindaReglime son 1 gün kaldi . Adet olacakmis gibi şiddetli sancim var boyle gebelik belirtisi yaşayan varmı lütfen yardımcı olur musunuz ???
Evet düşünüyorum bugün silik bir testim ciktiBebek dusunuyorsaniz insallah regl degildir
Testin resmini atarmısınEvet düşünüyorum bugün silik bir testim cikti
Testin resmini atarmısın
Ne zamandir bebek istiyorsunuz?Haaaayyyiiirrr![]()
5 aydir evliyim hic korunmadim hep istiyordum. Cok stres yapıyorum ya hic aklimdan çıkmıyorNe zamandir bebek istiyorsunuz?
Stres yapmayin,bu da zarar size.
İnsallah kanda cikar.
Yaa şuan arada öyle ağrı geliyor ki dediğiniz gibi uzanıyorm oyle geçiyor gözlerim falanda hassas birkaç gündür o ağrılar beni cok korkutuyor regl olacam diyeBakin ne hatirladim.
Benim buyuk oglumda,regl oldum,ayni sancili filan,yani oldugumu sanmisim,hatta pinikteydik,orada uzanmistim sancidan.
Sonra erken kesildi reglim.
Meger ustune gormeymis.
Demekki yerlesme kanamasiydi,burada okuduklarimla anliyorum bunu.
O halde adet belirtisi veriyor diyebiliriz arkadaslarin dedigi gibi...
Yapacağım inşallahBence yarın erken gebelik testi yapın
Olur,gerilmeyin,daha yeni evlisiniz.Yaa şuan arada öyle ağrı geliyor ki dediğiniz gibi uzanıyorm oyle geçiyor gözlerim falanda hassas birkaç gündür o ağrılar beni cok korkutuyor regl olacam diye
23 yaşındayım ama insan illa geriliyor yaOlur,gerilmeyin,daha yeni evlisiniz.
Yasiniz kac?
Ben aynen böyle olmuştumReglime son 1 gün kaldi . Adet olacakmis gibi şiddetli sancim var boyle gebelik belirtisi yaşayan varmı lütfen yardımcı olur musunuz ???
EvetGebe miydiniz![]()