hanimlar yardimmm catlaklar

sedefff4606

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
31
0
6
Amasya
hamileligimin son ayindayim ve daha ilk hamilekigim. Catlaklar olustu gOguslerimde bacaklarimin ic tarafinda kalcamda ne yapcam bn bunlari nasil gecer bunlar ne yapmaliyim yardim edin lutfenn

çatlak kremi kullan, badem yağı da geçiriyor diye duymuştum ama doğum yapmadım bilemicem:44:

Hamilelik gecirmedigim icin kesin konusmak istemiyorum, ama korkarimki gec kaldiniz.. Ta hamileligin baslarinda badem yagi fln kullanmaniz gerekirdi catlaklarin olusmamasi icin.. Catlaklar bikere olustumu geri gitmez diye biliorum ben.. Bebisiniz simdiden hayirli olsun..

hamileligimin son ayindayim ve daha ilk hamilekigim. Catlaklar olustu gOguslerimde bacaklarimin ic tarafinda kalcamda ne yapcam bn bunlari nasil gecer bunlar ne yapmaliyim yardim edin lutfenn

Uzgunum ama olusan catlaklar asla gecmez artık onkarka yasamayı kabullen bızma morelını anne olacaksın olsun o kadar fedakarlık degılmıdır anne olmak sımdıden basladıgını dusun vucudunun bızulasına ızın verdıgını ve canını sıkma

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kaç haftalıksın peki?

bol bol su iç ve kremler sür. en azından yenilerini engellemeye çalış..

Canim simdiden hayirli dogumlar dilerim..

Sana Palmer's marka urunleri tavsiye ederim.. Miss pera da satiliyor oraya bi bak istersen. Ben hamileligimin ilk ayindan itibaren her gun duzenli kullandim.. :nazar::nazar: cok sukur catlagim yok..

Back
X