Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileligimin son ayindayim ve daha ilk hamilekigim. Catlaklar olustu gOguslerimde bacaklarimin ic tarafinda kalcamda ne yapcam bn bunlari nasil gecer bunlar ne yapmaliyim yardim edin lutfenn
hamileligimin son ayindayim ve daha ilk hamilekigim. Catlaklar olustu gOguslerimde bacaklarimin ic tarafinda kalcamda ne yapcam bn bunlari nasil gecer bunlar ne yapmaliyim yardim edin lutfenn
Uzgunum ama olusan catlaklar asla gecmez artık onkarka yasamayı kabullen bızma morelını anne olacaksın olsun o kadar fedakarlık degılmıdır anne olmak sımdıden basladıgını dusun vucudunun bızulasına ızın verdıgını ve canını sıkma
Sana Palmer's marka urunleri tavsiye ederim.. Miss pera da satiliyor oraya bi bak istersen. Ben hamileligimin ilk ayindan itibaren her gun duzenli kullandim.. cok sukur catlagim yok..
Arkadaslar ben kullandim ve catlaklarimdan tamamen kurtuldum olmaz demeyin oluyor. Hatta simdi firmanin satis danismaniyim. Saglik bakanligi onayli %100 bitkisel urunler.0532 136 38 45 ten bana ulasabilirsiniz.