- 20 Temmuz 2022
- 13
- -4
- 1
- 25
- Konu Sahibi djekdoxjedhdjxjx
-
Ayy ne kadar iğrençsin ya bu ne ? Vel haya vel iman ! Dr muyuz biz ne bilelim . Kaldır şu resmi rezilBu şekilde
Yıkıl karşımdan bre köftehorrr aklıma geldi dutumAyy ne kadar iğrençsin ya bu ne ? Vel haya vel iman ! Dr muyuz biz ne bilelim . Kaldır şu resmi rezil
Yoksa hamile olablir misin?
Peki ya hamileysen?
Ya kanına daha geçmediyse?
Yoksa yoksa düşük mü yapıyorsun
Yok ama ya
Ama bu kadar da olmaz ki iateyen olursa özelden at.Yıkıl karşımdan bre köftehorrr aklıma geldi dutum
O arkadaşta bebek istiyor. Sizde çok iğrençsinizBebek isteyen biri için çok kiricisiniz
Ya hamilenin biri görse attığınız kanı? Hiç mi düşünemiyorsunuz ya.Bebek isteyen biri için çok kiricisiniz
Ya hamilenin biri görse attığınız kanı? Hiç mi düşünemiyorsunuz ya.
Aa pardon..Bebek isteyen biri için çok kiricisiniz
Kusura bakmayın da her kadın gidip Google ye yerlesme kanaması diye arama yapmıyor.Internette zaten paylaşılmış yerlesme kanaması neyinden iğrenecekler??
Aa pardon..
Gebeliğin ne durumda olup olmayacağını araştırmışsınız biliyorsunuzdur diye düşünüyorum
Herşeyin açıklamasını yapmışsınız doktor da sebebini söylemiş kanlı peçeteyi atmanın mantığı ne peki
Google da b.k resimleri de var iğrenmezsen ben benimkini atim da bi tahlil et ne var ne yok değerlerim nasılInternette zaten paylaşılmış yerlesme kanaması neyinden iğrenecekler??
Haklısın dutumAma bu kadar da olmaz ki iateyen olursa özelden at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?