• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlara özel macun

Bulunmayanick

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
475
478
103
Arkadaşlar instagramda böyle bir sayfa var macun sayfası. O sayfada kullanıp faydasını gören kişileri yayınlıyorlar. Az önce iki aşılama üç tüp bebek yaptırıp olumsuz olan sonra macunla hamile kalmış birinin testini yayınladılar. Aramızda var mı acaba kullanıp faydasını gören

Bende merak ediyorum var mı acaba fayda gören . Ben bir kutu aldım geçen ay adetimde kullandım . En az 3 aylık kullanımı öneriyorlar faydasınin olması için . Ama ben o bir kutuyu bile inanarak almadım .

İçindeki otlar çok faydalı otlar Saraçoğlu da tavsiye ediyor onlardan ben almayı düşünüyorum ama acaba burda kullanan var mı diye sorayım dedim

İçindeki otlar çok faydalı otlar Saraçoğlu da tavsiye ediyor onlardan ben almayı düşünüyorum ama acaba burda kullanan var mı diye sorayım dedim

Evt çok faydalı otlar dediğim gibi en az 3 aylık bir kullanım öneriliyor . Ben bu ay tüp bebeğe başlayacağım nasılsa diye düşünüp 1 kutu sipariş etmiştim . Bu ay da tüp bebeğe başlayamadım adetim in de ortasına geldik zaten . Bu macuna adetli iken başlanıyor . Getirtsem gelene kadar adet biter diye bu ay es geçtim . Bakalım gelecek ay da baslamazsak tedaviye 3 ay lik tekrar alacağım . Gönderenler e bakıyorum da maşallah bir cok kisi hamile kalmış . Çok inanamıyorum ama inanmak da istiyorum . Önce Rabbim bunlar da vesile olmuş olsn .

Yok herhangi bir gün başlayabilirsiniz yazıyor evet ben de hep takip ediyorum sanırım bir umut sipariş vereceğim faydasını görürsem yazarım

Evt çok faydalı otlar dediğim gibi en az 3 aylık bir kullanım öneriliyor . Ben bu ay tüp bebeğe başlayacağım nasılsa diye düşünüp 1 kutu sipariş etmiştim . Bu ay da tüp bebeğe başlayamadım adetim in de ortasına geldik zaten . Bu macuna adetli iken başlanıyor . Getirtsem gelene kadar adet biter diye bu ay es geçtim . Bakalım gelecek ay da baslamazsak tedaviye 3 ay lik tekrar alacağım . Gönderenler e bakıyorum da maşallah bir cok kisi hamile kalmış . Çok inanamıyorum ama inanmak da istiyorum . Önce Rabbim bunlar da vesile olmuş olsn .
Bende başladım bu ay. Sizin tüp bebeğe başlamanız a sebep ne ? Bende diğer ay başlayacağım kısmetse. En azından yumurta takibine kadar kullanmak istiyorum diye aldım. İnanıyorum inşallah işe yarayacak.

Kızlar kullanıp fayda gören var mı benim de 50 gündür kanamam sürüyor pcos a da iyi geliyormuş bu denesem mi siz memnun kaldınız mı?

bende sayfayı gördüm ve macundan 3 şişe aldım. yeni başladım macuna.. Macunun içindeki tüm otları çay yapıp içiyordum. özellikle hayıt otunun çok faydası var. yumurtlamaya yardımcı fsh lh değerlerinide düşürdüğünü kendimden biliyorum. otlar içinde hazır varken alayım dedim. kullanımı çaya göre daha rahat. anladığım kadarıyla ilaç en etkili pko lu hastalarda oluyor. bende yumurta rezervi azlığı var. inşallah işe yarar

Ben de 3 kutu siparis etti. Yeni gelmişti elime ve Tüp bebekle birlikte de kullanılıyor. Tedaviyle birlikte alıyorum . Yumurta kaitesine etkisini görmüş olacagm inş. Yazar o zaman. Ve başka arkadasta vardı o da memnundu. Çatlamaya fayda wtmis onda.

Kızlar bende de pcos var ara kanama sorunu için sipariş ettim ama maalesef emzirirken kullanılamıyormus :( ben de başkasına hediye ettim..

Evet canim ben aldım bi kavanoz ve kullandım pko yum klomen kullanıyordum ilk at klomen de 3 yumurtam oluştu ama 11 de kaldılar buyumedi ler bende ikinci ay ki klomen de macunu aldım ve yumurtam bu ay çok güzel büyüdu doktor bile şaşırdı bu ay da buyumeseydi iğne tedavisine baslicak ti ama allah tan büyüdü yani

Back
X