Hannibal

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
Thomas Harris'in ünlü serisi Hannibal'dan uyarlanan dizi Red Dragon'a odaklanıyor. Hepimizin bildiği bu seri katil hikayesinde bu kez Bryan Fuller merkeze FBI Ajanı Will Graham ve onun akıl hocası Hannibal Lecter'ı alıyor.
Bu iki adam arasındaki ilişkinin gelişme aşamalarını izleyeceğimiz Hannibal, bu hafta 1. sezon 4. bölümüyle izleyicileriyle buluşacak... Psikolojik gerilim seviyorsanız dünyanın izlediği bu diziyi kaçırmayın derim..........

4-5 bölüm izledim daha sonra bıraktım nedense..
Will'in hastanede gördüğü geyikler falan bi absürd geldi.. Sonrada öyle çok aramadım.
Mads Mikkelsen'in oyunculuğu gerçekten harika ama.

kızlar 2.sezon bomba gibi 2.sezon 1.bölümün ilk 5 dakikasına bakarsanız beni anlayacaksınız

4-5 bölüm izledim daha sonra bıraktım nedense..
Will'in hastanede gördüğü geyikler falan bi absürd geldi.. Sonrada öyle çok aramadım.
Mads Mikkelsen'in oyunculuğu gerçekten harika ama.

o geyikler benide soguttu diziden.
aslinda izledim birinci sezonu heycanla, ama ikinci sezondada geyik görünce
hadi leeen dedim kapadim

o geyikler benide soguttu diziden.
aslinda izledim birinci sezonu heycanla, ama ikinci sezondada geyik görünce
hadi leeen dedim kapadim

Aynen.. Abartmışlar o muhabbeti başka bir şey kullanılabilirdi halisinasyon durumu farklı kılıfa sokuabilirdi ama geyik ? ..
hönk artık diyor insan ister istemez

2. sezon süper başladı ve süper bir sezon finali oldu. Dr.Lecter yaptı yapacağını kesinlikle izleyin hanımlar zaten 2.sezonun 1.bölümünün ilk 10 dakikasını izleyin 1.sezondan farklı olduğunu göreceksiniz

genelde kiminle konuşsam 40 kere geyiği gören bırakıp gidiyor diziyi:) evet psikolojik tarafı ağır geliyor ama sabrederseniz 2 sezon izleyince o görüntüler o hayaller hepsi puzzle gibi yerine oturuyor.. müthiş birkurgu aslında.. 2. sezon finalinin şoku hala üzerimde.. nasıl olacak 3. sezon aklım almıyor..

aynen bende ağzım açık izledim özellikle lecterın yanındakini görünce şaşırdım 3.sezon kovalamaca başlayacak galiba

Ben bu diziye 2 sezon katlanabildim, adam milleti doğrayıp doğrayıp yedikçe midem kalkıp kalkıp indi
Muhtemelen herşeyi bildiği halde polise bilgi vermeyen Hannibal'ın psikiyatristinin saçını başını yolasım geldi:111:
Velhasıl kurgu güzel, Will Graham on numara bir karakter, oyunculuklar yıkılıyo filan ama beni çok gerdi bu dizi

ve kışın izlemeyip şimdi arka arkaya izledim final bölümü dehşetti ya merakla bekliyorum 3. sezonu

sağlam bir dizi

Efsane dizim benim . Sayfası çok arkalarda kalmış , yok mu izleyen ?

İlk sezonu da sevmiştim , geyiklerden rahatsız olmayıp 2. sezona devam edenlerdendim .

2. sezon muhteşemdi . Her bölümü ...

3. sezona biraz geç başladım , şuan 6. bölümdeyim . Biraz eski gerilimden uzak fazla psikolojik sentezli başlıyor ve devam ediyor 3. sezon ama muhteşem bölümlerin sinyalini aldım ben yine

Bu dizi oyunculuk performansı olarakta rakiplerinden 1-0 önde kesinlikle .

1. ve 2. sezon harika ancak 3.ye devam edemedim sarmadı :/

Ayy çok şaşırdım bu diziyi izleyenler benim nickimin anlaminida bilirler bayiliyodum bu diziye Cannibal hannibal final oldu ama

Ayy çok şaşırdım bu diziyi izleyenler benim nickimin anlaminida bilirler bayiliyodum bu diziye Cannibal hannibal final oldu ama
Aslında çok izlemedim 3.sezonu. İlk 1 2 bölümden sıkıldım devamını getirmedim getirsem eski etkisine kavuşurdu belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…