- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 28
- 43
- Konu Sahibi buzuldunya34
çocuklar büyüyor ama hala küçük gibiler. kızım 12 yaşında doktor hap verdi.yutamaz dediğim halde evde o kadar uğraştı yine yutamadı...başına böyle bişey gelen var mı..napıcamı şaşurdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yettimmm bacimm.evet çentik var.kırıp içirmeye çalıştım ama nafile içemiyor.biraz üstüne gittim .ağlamaya başladı yok alışıcakmış hapa allahım böle doktorları neyse.....yarın gidicam tekrar yanına bakalım ne dicek...çatlıcam sinirden
Ben 36 yaşındayım ben de hala yutamıyorum 1 lt su içiyorum yutmak için ve bu yüzden ilaç içmekten nefret ediyorum iğneyi tercih ediyorumçocuklar büyüyor ama hala küçük gibiler. kızım 12 yaşında doktor hap verdi.yutamaz dediğim halde evde o kadar uğraştı yine yutamadı...başına böyle bişey gelen var mı..napıcamı şaşurdım
Yettimmm bacimm.
Benim kizda icemiyoo bogulacak gibi oluyooo sankii.
Valla yaptığım yöntemi anlatayım dene biz böyle böyle içtik hapları.
Tatlı kasigina bir iki parça olarak koyuyordum su ekliyordum şurup kıvamına gelince hoppp ağzına üstüne de bol bol su ictimi tamam.
Geçmiş olsun..
Erimez zaten, olur. Hatta o ceyrekleri yine bolebilirsin. Ama içindeki kağıdı okuyun. Sık kullanilanlardan biri değilse bilemem.
teşekkür ederim.aynen boğulcak gibi olup kusuyo..çok abarttın deyip kızdım bide canım sıkıldı
Ben 36 yaşındayım ben de hala yutamıyorum 1 lt su içiyorum yutmak için ve bu yüzden ilaç içmekten nefret ediyorum iğneyi tercih ediyorum![]()
Greyfurt hariç içebilir.Yokk yokk sakın kızmayın.
Çünkü ben bile direk icemem parmagimla ittiriyorum hâlâ![]()
Meyve Suyu onerilmis ama sıkıntı olabilir bence suyu tercih edin.
İlacın iğnesi varsa böyle bir çözüm olabilir ben artık ağrı kesicileri bacağımdan kendim yapıyorum :)yanlız olmadıma sevindim..şurubu yok mu bunun diyorum doktara hayır illa hapı olması gerekiyomuş.demekki var bi çaresi iğne yarın ilk işim doktorun yanı