​Aynı sorun bende de var ben sadece guatr hapımı içebiliyorum oda mercimek gibi zaten onuda yaklaşık olarak 2 bardak su ile içiyorum ama diger hapları içemiyorum bogazıma takılıyor
hap fobiklerdenim bende
bayılcak duruma gelene kadar içemiyorum hapı doktora yalvarıyorum hap yerine iğne verin ne olur diye
boğazıma takılıp kalıyor sürekli kusucak gibi oluyorum.hapın kokusu ağzıma sinmiş gibi oluyor.
kırılacak ilaçları minicik hale getirip bol su ile içmeye çalışıyorum ama kırılmayanları gelde bana sor.rahmetli anneme çekmişim bu konuda..
bu yüzden hamileyken bile ilaçlarımı içemedim en sonunda doktora yalvardım demir içemem yutamıyorum diye 30 tane iğne vermişti.günde 2 iğne olmaktan kalçamda yer bile kalmamıştı..halende aynıyım
hap fobiklerdenim bende
bayılcak duruma gelene kadar içemiyorum hapı doktora yalvarıyorum hap yerine iğne verin ne olur diye
boğazıma takılıp kalıyor sürekli kusucak gibi oluyorum.hapın kokusu ağzıma sinmiş gibi oluyor.
kırılacak ilaçları minicik hale getirip bol su ile içmeye çalışıyorum ama kırılmayanları gelde bana sor.rahmetli anneme çekmişim bu konuda..
bu yüzden hamileyken bile ilaçlarımı içemedim en sonunda doktora yalvardım demir içemem yutamıyorum diye 30 tane iğne vermişti.günde 2 iğne olmaktan kalçamda yer bile kalmamıştı..halende aynıyım
evet baslıktada yazdıgım gibi hap yutamıyorum.yine bu site de bi yazı okuyodum hap bogazımda kalıyor flan diye o zamana kadar öyle biir derdim yoktu ama sonradan psikolojik olarak oldu galiba.şimdi hap yuttugumda boğazımda kalıyo su içiyorum ekmegin içini ciğnemeden yutuyorum ama yinede fayda etmiyo.doktoro gittim psikolojiktir dedi.ekmeginiçini çiğnemeden yut gibi şeyler dedi.denedim ama yinede olmuyo akşam içtiysem hapı sabaha kadar boğazımda kalıyo sürekli yutkunuyorum ama yinede olmuyo.bikeresinde sabah kahvaltı yaparken boğazımdan indiğini hissettim.sizce ne yapmalıyım.fikirlerinize inanın çok ihtiyacım var.bu arada konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Bizim burda eczanelerde böyle haplari ezmek icin bir alet var bak bunun gibi :
http://www.bilderload.com/daten/800RF4V6.jpg
Bu haplari eziyor, toz haline getiriyor. Bende hic hap yutamiyorum. Ama yutmam gerekirse önce bununla toz haline getiriyorum öyle iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?