Uyku Problemi Hapın etkisi olabilirmi

sinem m

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
6
0
1
26
Kızlar merhaba adet bitiminin 2 veya 3 günü 25 Ağustos korunmasız ilişki oldu 26 Ağustos da postpill ertesi günü hapı içtim üçüncü günü az birşey lekenme oldu dün de oldu amaa çamaşırı kirletmiyo silince peçeteye geliyor adetim olacak mı acaba yoksa gebe miyim

Gebe değilsiniz bence. Regl daha tam bitmeden ovulyasyon olmaz ki hamile kalasınız. Haptan kaynaklı lekelenme olmuştur korkmayın yani

Gebe değilsiniz bence. Regl daha tam bitmeden ovulyasyon olmaz ki hamile kalasınız. Haptan kaynaklı lekelenme olmuştur korkmayın yani
Göğüslerde şişlik ve ağrı War adetim tam bitmişti 2 veya 3 günü ilişki oldu ama adetim düzenli değil bazen 5 gün önce bezen 7 gün önce bazen de tam gününde gelir o tesi kan tahlili wericem

Göğüslerde şişlik ve ağrı War adetim tam bitmişti 2 veya 3 günü ilişki oldu ama adetim düzenli değil bazen 5 gün önce bezen 7 gün önce bazen de tam gününde gelir o tesi kan tahlili wericem
İddia ediyorum hamile değilsiniz. Ama siz yeni de içiniz rahat olsun istiyorsanız 1 hafta sonra idrar testi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…