happyhappy burun Estetiği Ameliyatı

happyhappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
303
45
96
İstanbul
arkadaslar merhaba,
Onur bey'e ameliyatimi oldm, ameliyat cıkısı bu mudur ya cok kolaymıs diye hoplaya zıplaya geldim, dun alısveris merkezinde yemege gittim(hic tad alamasamda:). agrim hic olmadi,bu sabah kalktıgımda biraz sistigimi farkettim, surkeli buz uyguuyorum bugun tam 48 saati gectim cok sukur oyle morluk falan da olmadı cok az gozumun burunla birlesen yerde biraz morluk var oun dısında hersey iyi. tek sıkıntı burnumn tıkanıklıgı ve burundaki alci, kısacası burun ameliyati enteresan bi ameilyat, cok islemden geciyorsunuz ama agrı sızı yok cok sukur. Kokrkanlar korkmasınlar kısacası:))))

simdi alcımın cıkacagı gunu sabırsızlıkla beklıyorum:)

tecrubeli arklaara bi sorum var lutfe yardımcı olun, buz koyarken alcımın sutne koydum hemen cektım, ama iki gozumun arasında baslayan alcı dolayısıyla orta tam oturmuo ve orayı elımle oynattıgımda burnum da sankı cok hafif oynuyor, siz hic alcınıza dokunup benm gibi hissettiginiz oldu mu? hemsireye sordum bisey olmaz dedi ama benm sizin gibi tecrubeli arklardan da duymak rahatlatacak.

Benm ameliyat surecim bole geciyor, Onur Bey super, morluk olmaz benm yaptıgı ameliyatlarda dedi ve olmadida hakkaten, isallah sonucta guzel olur!
alcıyla burnumu oynatmıs olmam mumkun dııl di mia rklar???evham yapıorum????

biz eve gelince buzları eldivene koyup öyle gözlerime koymuştuk. iki eldiveni bilek yerinden baglıyorduk. o arayı biraz uzun bıRakırsan iki elinle de gözlerinin üstüne sabitlersen bişicik olmazz gerçi bi zamandan sonra ellrini koymadan da onları gözünde tutmayı öğreniyorsun zaten geçmiş olsn canm..

geçmiş olsun....

cok cok geçmiş olsun cnm umarım hersey istediğin gibi olmustur:))
onur erol muydu doktorunuz? bırde tasarım yaptımı siz nasıl bi burun istemiştiniz?

tesekkuler arkadaslar,drum onur erol,tasarim olarak bilgisayadan bir cizim gosterdi,ama oyle ayrintili konusmadk,ben kendisine cok guvendigim icin zaten teslim olmustum ben,fiyati burdan yazmak dogru mu bilmiorum ama 7nin ustunde diyim arklar. benim gibi alcisina takik olan yok mu elledik e burnum sanki oynuomus gibi gelio

Buzu alçının üzerine getirmemenı önerırırm.bana da amelıyattan cıktıgımda koca bır buz torbasını suratıma sak dıye koymuslardı.korkmustum bısey olucak dıye.burun hasta oldugu ıcın koyma bence.bana saglam yaptık bırsey olmaz demıstı dr .um ama bence koyma

tesekkurler, koymuyorum, benim sorunum 1 kere o hatayı yaptıktan sonra alcımı sag sol yapinca burnumun oynadigini farketmem ve bu hareketi bi kac kez tekrarlamıs olmam. Umarım bisey olmaz sadece evham yapıyorumdur!
bu arada 2. gundne beri yiyorum ve cok rahat esniyorum:)

geçmiş olsun umarım bu ödemli süreyi en güzel şekilde atlatırsın istediğin burna kavuşursun :13:

Sevgili Dilsad cok tesekkur edeerim! bugun alcim alindi eziyet bitti yani alci cok sıkmıstı beni, simdi yine burnum kapalı ama bu alcidan sonra vizzz gelir! yalnız burnum acaip sisti o yuzden ii mi kotu mu anlamadım sanırım daha cok erken bisey demek icin. Drum masaj verdi,cok acımıo ama yaptıkca iyi geliyor bana odemler gidiyor bye byeee seklinde forumda hep okurdum ameliyat kolay ama snrasi cok sabır istiyor yazar herkes. Gercekten oyleymis! ! ! zaman aksın gecsin istiyor insan. uykusuzluk bir yandan. Neyse cok sukur arklar istedigimiz gibi olacak hersey Allahın izniyle

masaj yapmadan önce nemlendirici krem sür istersen biraz ben hep öyle yaptım daha kolay oluyor

arkadaslarrrrrr
nette baktım,bulamadım hemen size soriyim dedim:)
burnumuza konulan tamponlar burnunumuun taa dibinde mi? Cunku ben bugun kulak cubuguyla burnumu temizlerken (kulak cubugunun pamuksu yuzunun bıtımıne kadar sokuorum yani cok degil) sert bisey hissettim, sonra heralde yaralar kurumustur alıyım dedım alamadım, sonrada anaaa bunlar benim silikon tamponlarım olmasın dedimmm! bole bisey olabilir mi sizce?yoksa tamponlar daha yukarda mı? Benim tamponlar 3 hafta dolunca alınıcakmıs dr.um oyle dedi.

arkadaslarrrrrr
nette baktım,bulamadım hemen size soriyim dedim:)
burnumuza konulan tamponlar burnunumuun taa dibinde mi? Cunku ben bugun kulak cubuguyla burnumu temizlerken (kulak cubugunun pamuksu yuzunun bıtımıne kadar sokuorum yani cok degil) sert bisey hissettim, sonra heralde yaralar kurumustur alıyım dedım alamadım, sonrada anaaa bunlar benim silikon tamponlarım olmasın dedimmm! bole bisey olabilir mi sizce?yoksa tamponlar daha yukarda mı? Benim tamponlar 3 hafta dolunca alınıcakmıs dr.um oyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…