ben ve annemde aynı böyleyiz
Benim eşimde var bi başladımı 15. 20 sayyorum kötü ya kızıyorum bazen bu böyle diye ciğeri çıkacak yerinden. Geçen munübüste tutmuş herkes buna ters ters bakmış;))
Irsı canın abileri felanda böyle. Bi hastalığı felan yok şükür . Ben diyorum bi doktora görün diye gitmiyo . Genelde asitli bişey içincede oluyo normal zamandada .
annnenısın acaba genetık vs bı hastalıgı varmı ya da sonradan olan((
sadece annemle ikimizde var dr hiç gitmedik.. üzerlik tohumu var onun buharıyla hapşuruk kesiliyomuş annem yeni duymuş onu denicez
günde bi kaç kere oluyo bizde ve tek seferde 3-4-5-6 öle gidiyo 1 kere hapşurduğumuz çok nadir. belli dönemlerde olsa o zaman bişeye alerjimiz olduğunu düşünürüz ama bu her zaman böyle
sizinki nasıl
mrb kızlar ,şöyle bir sorum var doktora gıttım her hangi bir sıkıntı sorun yok, ama gel gör ki hapşurdummu 7 kere arka arkaya hapsıruyorum nefes kan ıdrar vs her bir testi yaptırdım ama bu sekılde bınsorunum var
yanı cevrenızde bole benım gbı sorunla karşılasan tanıdıgınız var mı?((
mrb kızlar ,şöyle bir sorum var doktora gıttım her hangi bir sıkıntı sorun yok, ama gel gör ki hapşurdummu 7 kere arka arkaya hapsıruyorum nefes kan ıdrar vs her bir testi yaptırdım ama bu sekılde bınsorunum var
Alerji canım, çok bariz. Şimdi tam zamanı zaten. Toza, polene alerjin vardır kesin. İyi bir göğüs hastalıklarına git testini yapsınlar. Teste de çok gerek yok gerçi, akşam içilen bir hap veriyor 2-3 gün iç bir daha ki sezona kadar idare eder seni.
Gözün, burnun kaşınmıyor mu ki?
Alerji canım, çok bariz. Şimdi tam zamanı zaten. Toza, polene alerjin vardır kesin. İyi bir göğüs hastalıklarına git testini yapsınlar. Teste de çok gerek yok gerçi, akşam içilen bir hap veriyor 2-3 gün iç bir daha ki sezona kadar idare eder seni.
Gözün, burnun kaşınmıyor mu ki?
testler devlet hastanesınde yapılıyor mu ? bıde ucret farkı cok cıkıyormu eger para alınıyor ve cok kesılıyosa ozelde ne kadar ki phalımıdır ?
Ben yaptıralı 2 seneye yakın oldu. O yüzden tam hatırlamıyorum ama yüz küsür bişeydi sanki. Bir sorup fiyat al sende iyi bir özelden. Devlette yapar tabi.
Bir sürü şeye alerjim çıktı benim, ama zaten tozdu polendi kaçınmak mümkün değil ki. Ancak alerjin olan gıdalardan uzak durursun bir de kedi köpekten falan. Herkese benzer haplar verdiklerini sanıyorum. Kaşıntın, gözlerde kızarma falan yoksa iyi, bunlar hapşırık ve akıntıdan beter rahatsız ediyor.
Alerjin olabilir bir şeye. Ben normalde çok hapşurmam öyle ama geçen biri geldi gitti buraya aman Allahım nasıl bir parfüm kokusudur o öyle. Gidince akşama kadar hapşurdum. Evlerimizde görünmeyen tozlar daha etkiyebiliyor. Kendini tanır insan belli bir şeyden sonra mı oluyor bu hapşurmalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?