Korkuyorum

Ablanla anlaşabilirsen yengene söyle kurtul

Başına gelenler hep içine atmandan hep kendi içinde yaşamamdan yüzden konuşman gerek

Yengemi taniyorum cok genistir bu seferde beni tavsiye eder cocuga ortalik karisir. bizim aile'de boyle seyler normal karsilanmaz. bi erkek icin abla kardes adimizi cikartilar bundan korkuyorum.. tek.dilegim.bu konunun kapanmasi cunku unutmak istedikce her ortamda israrla hatirlatiliyor sanki :(

canım sevmek sevilmek guzel seyler ama öyle uzaktan izlemek yalnızca kurdugun hayalleri derinleştirmeni saglar.
yani ya adım atmalısın ya da begendim ama o bana gelmiyorsa ben gitmem diyip sırtını dönmelisin.
yoksa gunden gune sevdigini sandıgın kisi aslında o gercek ahmet, mehmet olmuyor da kafanda kurdugun kisi olmaya baslıyor... bu yuzden de her uzucu haberde daha cok yıkılıyorsun, düslerin elinden calınmıs gibi hissediyorsun.

yani bu konuda tek tavsiyem gerceklikten kopmaman olur. bu dedigime cok dikkat et.

ablan konusunda da onun art niyetli oldugunu sanmıyorum evet kötü denk gelmis ama duygularını ablanla paylastıgın gibi yengenle de paylasabilirdin... neyse olan olmus gecmis o konu fakat ablana öfkelenmene gerek yok, onun elinde olan birsey degildi ve kararını da net olarak gostermis daha ne yapabilirdi ki... herkes gider ama siz birbirinize baglı kalırsınız, dogru duzgun tanımadıgın bir adam icin hem de ablanın bir hatası yokken ona kırılmana degmez...

canım sevmek sevilmek guzel seyler ama öyle uzaktan izlemek yalnızca kurdugun hayalleri derinleştirmeni saglar.
yani ya adım atmalısın ya da begendim ama o bana gelmiyorsa ben gitmem diyip sırtını dönmelisin.
yoksa gunden gune sevdigini sandıgın kisi aslında o gercek ahmet, mehmet olmuyor da kafanda kurdugun kisi olmaya baslıyor... bu yuzden de her uzucu haberde daha cok yıkılıyorsun, düslerin elinden calınmıs gibi hissediyorsun.

yani bu konuda tek tavsiyem gerceklikten kopmaman olur. bu dedigime cok dikkat et.

ablan konusunda da onun art niyetli oldugunu sanmıyorum evet kötü denk gelmis ama duygularını ablanla paylastıgın gibi yengenle de paylasabilirdin... neyse olan olmus gecmis o konu fakat ablana öfkelenmene gerek yok, onun elinde olan birsey degildi ve kararını da net olarak gostermis daha ne yapabilirdi ki... herkes gider ama siz birbirinize baglı kalırsınız, dogru duzgun tanımadıgın bir adam icin hem de ablanın bir hatası yokken ona kırılmana degmez...

Zaten hic tanimadigim insanlari hayellerimle tanimaya calistim en buyuk hatam bu oldu.. yok artniyetli demiyorum sadece olay tazeyken tepkisine sasirmis ve uzulmustum onunla ilgili endiselerim var. yoksa ben su saatten sonra onemli degilim..

Daha 19yasindasin , sewme sende. İlla bi erkegi sewecegine, ilk once kendini sew,
Cok toysun. Büyümen gerek. Hayatini yoluna koy, sonra sevmeleri düşün
İnan sana üzüldüm. Yasadigin seyler ask olayini diyorum, zor degil, zorlastiran sensin.
Sen uzulmek istiyorsun. Ve üzülüyorsun. İns boyle dewam etmezsin.

Back
X