• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hapşuruk :((((

canım bu testler yani alerji ile ilgli testler devlette bakılmıyor dıye biliyorum, özelde de oldukça pahalıdır ama yinede yaptıracak olursan www.kantahlili.net merkezi nişantaşında sanırım fiyatları oldukça uygundur tavsıye ederim ben gerekli olduğunda tüm kan testlerimi 2-3 yıldır burada yaptırıyorum. geçmiş olsun canım

Arastirma hastanelerinde detayli olarak hepsi ucretsiz yapiliyor

testler devlet hastanesınde yapılıyor mu ? bıde ucret farkı cok cıkıyormu eger para alınıyor ve cok kesılıyosa ozelde ne kadar ki phalımıdır ?

Biz oglumiza yaptirdik cnm qrastirma hastanesinde kanda deride hepsi ne bakildi ucret odemedik
alerji polikilinigine gitnenizi oneririm

yaz kış devam eden bi durummu yoksa sadece bahar ayında olan bişeymi benim bahar başında başlıyor yaz bitene kadar alerjik dedi doktor bilginize...

mrb kızlar ,şöyle bir sorum var doktora gıttım her hangi bir sıkıntı sorun yok, ama gel gör ki hapşurdummu 7 kere arka arkaya hapsıruyorum nefes kan ıdrar vs her bir testi yaptırdım ama bu sekılde bınsorunum var

yanı cevrenızde bole benım gbı sorunla karşılasan tanıdıgınız var mı? :(((

ben hep 3 kere hapşururum.
eşim de çok yaşa Polat Alemdar der.
ben de sen de gör memati derim :52:
bence kötü bir durum değil ama 7 de biraz fazlaymış. :44:

Back
X