• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harcamadıgım parayı ödettirmeye çalışıyorlar :(

abimle papaz olma nedenimde bıktım bir kart bukadarmı sorun çıkarır ben yogun çalışan biriyim habire tlf açamamki bankaya dedi sadece kart sahibiyle konuşuyolar çünkü odao na kızdı ya bankamatik yutar ya harcama olur bukart amma uguzsuz kızım daha ugraşamam ben dedi kızdı sonra üzüldü aradı o bankayı halletti sagolsun şimdi diyo veriyimmi kartı gülerek yok dedim sagoll biz alacagımız dersi aldık kredi kartından daha bulaşmam dedim

çok sevindim hallolduğuna, 3-5 lira diye boşvermeyin arkadaşlar geri alın haksız alınan paralarınızı..

arkadaşlar bu sayfaya kadar anlattıklaırnızdan çözüm buldunuzmu??? 2 ay önce benim kredi kartımdan 1 hafta arayla aynı günde taksitli avans çekilmiş.eşiminde benimde işte olduğum zaman....bide insaflıymış 14 taksite böldürmüş.bunu kabullenemiyorum...1250 tl para ben bu konuda hakkımı nasıl arayabilirim ve çözüm bulabilirmiyim???lütfen bilgi verin...

Böyle bir durum oldugunda ilk önce bankayı arayıp usulsüz harcamayı bildiriyorsunuz. Bu harcamaların ne zaman ve nereden yapıldığını öğreniyorsunuz. Belli bir tutara kadar sigortalı sayılıyor usulsüz harcamalar. Ancak banka bunu kabul etmezse ilk once noter aracılığı ile bankaya ihtarname çekiyorsunuz. Savcılığı'da gidip banka Hakkında şikayette bulunuyorsunuz. Bu aşamadan sonra banka zaten harcamanızı iptal ediyor.

Bence karti kopyaladilar. Market, hastane, taksitle alis veris yaptiginiz yer.. artik neresiyse. Ödeme icin kartinizi veriyorsunuz. O arada artik kartin önlü arkali resmini mi cekiyorlar, bilgileri elle mi yaziyorlar bilinmez. Bahsettiginiz yerlerde elemanlar zaten düsük ücretle calisiyorlar. Haberlerde görüyoruz kart cetelerini. Bunlari üc bes kurusa kandiriyorlar ve topluyorlar kart bilgilerini. Ben bu tür durumlari engellemek icin mail order ve internet kullanimina kapattirmistim karti. Sadece pos makinalarinda sahsen kullaniyordum ve her kullanimdan sonra hemen sms geliyor. Onayliyor musunuz diye. Kart ne olur ne olmaz lazim. Kücük cocugunuz varmis.

Burada yasadigim yerde karti kendiniz takiyorsunuz pos makinaya ve islem bitince kendiniz geri aliyorsunuz. Eleman kesinlikle dokunmuyor kartiniza. Yerinizde olsam hemen karti kullandiginiz yerlere baskin yapardim. Elinizde slipler de varmis. Bu islemlerin yapildigi tarihten önce nerelerde kullandiniz mesela.Tabi kimsenin günahini almak istemem. Gider müdürlerine anlatir, savciliga verdigimi, pesini birakmayacagimi ve mutlaka bulduracagimi söylerdim. Elemanlarini söyle bir hizaya ceksinler bakalim. ( Cok mu abarttim acaba)

Eger durum benim dedigim gibiyse tek siz degilsinizdir baskalari da vardir. Ayrica esinize de bilgi vermez banka. Cünkü abinizin kartiymis. Turkcell numarayi ariyorsunuz ve acmiyor yanlis anlamadiysam. Demek ki bilgisi var. Hemen verin bakalim numarasini savciliga aciyor mu acmiyor mu o telefonu.

Ya sizi de cok gaza getirmis gibi oldum. Valla kendi basima gelmis gibi hirs yaptim.

öncelikle bir şeyi düzeltmek istiyorum yanlış anlamayınn belki sinir olduğunuz için böyledir ama yinede söylemeden geçemeyeceğim üslübunuz biraz sert.mevla kelimesini yanlış kullanmışsınız meblağ olarak kullanmalısınız.

konuya gelincee bence kartınızı iptal edin ve kurtulun mecburen o parayıı ödemek zorundasınız banka kabul etmiyormuş.ödeyin ve iptal edin bence.Kredi kartınızı kendi adınıza almalısınız.

İnternetten ne alınmışsa hangi adrese gitmişse kimin adına gitmişse bunların hepsi bellidir ve çıkar evvela kartınızı internet yani mail order işlemlerine kapatınız sonrasında da kayboldu diyerekten kartı iptal ettirip yeni bir kart aldığınızda herhangi bir sorun çıkmayacaktır yeni aldığınız kartıda mail order işlemlerine kapatırsanız bir sorun olmaz lakin internet alış verişlerine açık olduğunda öndeki 16 haneli rakamları ve arkadaki 3 haneli güvenlik kodunu bilen herkez alış verişte onay kısmında cep telefonuna sms gelmiyorsa limitinin hepsini kullanacak kadar eşya alabilir .

Back
X