Esiniz/ nisanliniz ailesine nekadar maddi destekte bulunuyor?
Soyle ki gelecek icin endiseliyim cunku nisanlim ailesinin ihtiyaci olsada olmasada her istediklerini aliyor, birsey dedigimde ise ben kucukken onlarda her istedigimi yapti diyor, e herkese ailesi yapiyor, komsuya mi yaptilar ogullarina yaptilar
Annesinin ihtiyaci yokken gitti annesine 1,500 liraya telefon aldi gecen gun annesi istemismis, aileside okadar dusuncesiz ki anlatamam, hep nisanlima birseyler aldirma derdindeler
Sira bana geldiginde askim x perde ne guzel alalim oturma odasina dedigimde cok pahali, simdi dugun masraflari olmasa alirdik ama askim ilerde rahata erisince alalim simdi daha uygun fiyata bakalim diyebiliyor, E annene niye demiyosun anne dugun masraflari vs ileride alirim diye.
Coooook moralim bozuk coooook. Tum dugun masraflari nisanlima ait, ben ona uzulurken elinde avucunda kalmiyor yalniz zor oluyor diye bende her masrafa ortak olurken, onun gidip ailesinin keyfe keder ihtiyaclarina harcama yapmasi cok zoruma gidiyor acikcasi. Anormal olan benmiyim?
Bu konularda sizin dusunceniz ne, ben cok saglam bir tartisma yasadim ve yine yasamak uzereyim bu konuda, sizinde fikirlerinizi merak ediyorum