Harcamalar

Esiniz/ nisanliniz ailesine nekadar maddi destekte bulunuyor?

Soyle ki gelecek icin endiseliyim cunku nisanlim ailesinin ihtiyaci olsada olmasada her istediklerini aliyor, birsey dedigimde ise ben kucukken onlarda her istedigimi yapti diyor, e herkese ailesi yapiyor, komsuya mi yaptilar ogullarina yaptilar
Annesinin ihtiyaci yokken gitti annesine 1,500 liraya telefon aldi gecen gun annesi istemismis, aileside okadar dusuncesiz ki anlatamam, hep nisanlima birseyler aldirma derdindeler
Sira bana geldiginde askim x perde ne guzel alalim oturma odasina dedigimde cok pahali, simdi dugun masraflari olmasa alirdik ama askim ilerde rahata erisince alalim simdi daha uygun fiyata bakalim diyebiliyor, E annene niye demiyosun anne dugun masraflari vs ileride alirim diye.
Coooook moralim bozuk coooook. Tum dugun masraflari nisanlima ait, ben ona uzulurken elinde avucunda kalmiyor yalniz zor oluyor diye bende her masrafa ortak olurken, onun gidip ailesinin keyfe keder ihtiyaclarina harcama yapmasi cok zoruma gidiyor acikcasi. Anormal olan benmiyim?

Bu konularda sizin dusunceniz ne, ben cok saglam bir tartisma yasadim ve yine yasamak uzereyim bu konuda, sizinde fikirlerinizi merak ediyorum
çok zor diyecek bir şey yok ailesi sen artık aile oluyorsun dur demedikçe bitmez

İhtiyaç dahilinde alınması, yapılması taraftarıyım. Çok da mutlu olurum, seve seve yaparım.

Ama sizin alacaklarınızı yok sayıp, diğer herkesin isteğini yapıyorsa, orada bir terslik vardır.

Perde için ise, sizin katkınız olmayacak mı? Herşeyi onun yapması gerekmez, siz de çaba sarfedin, çalışmıyorsanız işe girin, istediginiz perdeyi alın ;)

Yandın sen.
Değişmez evlenince de.
Aileme gerektiğinde bende alırım ama evleneceği için masraftan kısmaya çalışan gerek yokken 2 bini atmaz sokağa.

Ömür boyu çekersin bunu

Şimdiden böyleyse ilerisi için gerçekten dikkatli olun, çok sorunlar yaşarsınız

ewlenince daha çok koyuyor insana. benm eşimde öyleydi hala öyle. tek çare acımayacaksın. yedğm önümde yemedğm arkamda. hiçbirşeyden kısmıyorum her istedğmn en iyisini alıyorum. parası olmayan adam annesinede yollamaz heralde. şmdi göndermiyor :KK76:annesinin maaşı war oğullarından alıp kızlarına yediriyor bol bol. ewindeki koltuktan telefona kadar eşim almış.
kendine perdeymiş şuymuş buymuş herşeyn en iyisini al para yok derse tınlama. bide şöyle bişe war çok üstüne gitme yoksa gizli gizli gönderir verir . çoğu arkadaşmn eşi böyle. gizliden weriyor para .

Back
X