Valla ben gelin olalı asır oldu ; şuan kayınvalideliliğe daha yakınım artık .
Olaya hiç aklı bir karış havada , toz pembe hayalleri olan , erkeğin ailesine olan bağını ve bağlılığını kıskanan kız triplerinde de yazmıyorum . Unu elemiş , eleğimi asmışım . Eşimin ailesi ile de bir yaram yok .
Yalnız kız ya da erkek farketmez (toplumumuzda genelde erkek annesinde görülür bu sebeple örneğim erkek üzerine ) ; annelerin evlilik çağına gelmiş erkek çocuklarından sanki ; eşlerinden göremedikleri maddi manevi şımartılmayı görmeye çalışmaları , gelin gidin / şuyum eksik buyum eksik / ayyy babana diyorum hiç umursamıyor sen yap ... nazlarını hiç anlamadım , anlamayacağım !
Eşek değiliz , bizimde bir anne babamız , kayınvalide kayınpederimiz var . Erkeğin iki arada bir derede kalıp ne yapacağını bilmez halde olmasına sebep , genelde anneler .
Eğer hesap kitap yapıyorsan sürekli , o pahalı alamayız , bu olsun diyorsan (ki bu devirde gayet normal ) , bazı ekstralardan kısıyorsan evin için , evliliğin için ... sonra keyfe keder annenin her istediğine olur diyorsan ... cıks olmaz . Hem olmaz hem en büyük hata sürekli isteyen annededir .
Bir erkek annesi olarak , kendimde dahil tüm anneleri ; oğullarımızın bize hayır demeyişini suistimal ederek ; muhtemelen eşe yaptıramadığımız tüm harcamaları bu çocuklara yüklemeyi ... ve onları yeni kuracakları hayatta sıkıntıya sokmayı , oğlumdur yapacak tabii demeyi ( mecburi ve ihtiyaca binayen yardımlar , sağlık vs. dışı ) yasaklasak keşke .