internette araştırın. profesyonel olarak disk kurtaran firmalar var. tabi kurtarılacak kadar mühimseHDD disklerde bozulma orani çok yüksektir... en ufak bir dusmede bile kurtarilamayacak duruma gelebilir... gecenlerde staj yaptigim yere bir kadin geldi safarilerde çektiği belgeselleri kaydettiği harddisk bozulmuştu, ve neden, sadece diz çöktüğü yerde elinden dustugu için... ve kurtaramadik maalesef... size tavsiyem SSD alin bilgilerinizi kaydetmek için..
SSD hiç duymadımHDDlerde bozulma orani çok yüksektir... en ufak bir dusmede bile kurtarilamayacak duruma gelebilir... gecenlerde staj yaptigim yere bir kadin geldi safarilerde çektiği belgeselleri kaydettiği harddisk bozulmuştu, ve neden, sadece diz çöktüğü yerde elinden dustugu için... ve kurtaramadik maalesef... size tavsiyem SSD alin bilgilerinizi kaydetmek için..
Giden sadece dizi olduğu için internetimden baya bı yiyerek bir süre sonra hepsini indirebilirim. Ama resimler gitseydi çok kötü olurdu oğlumun üç yıllık resim arşivi benim bekarliktan gelen 15 yıllık resimlerim.. en önemlileri onlarVerileri geri getirmek mümkün ama bu ücrete değer mi bilemiyorum
Ben de tv ye takiyorum.ama bi şey olmadı benimkine
Benim de film arşivim var. Gitseler ben de üzülürüm.
Nasıl oluyor öyleDurduk yere de bozulabilir ki.
Ben dizi film herşeyi bulut bilişimle saklıyorum.
Drive da duruyor tüm makale notlar diziler filmler.
Hiç sorun yaşamadım.
Araştırmamı gerektiren bir durum yok..internette araştırın. profesyonel olarak disk kurtaran firmalar var. tabi kurtarılacak kadar mühimse
SSD açılımı solid state driveSSD hiç duymadım
Drive sadece 15 GB ücretsiz hafızası var, daha fazlasi icin ücret ödemek gerekiyor... öyle degil mı?Durduk yere de bozulabilir ki.
Ben dizi film herşeyi bulut bilişimle saklıyorum.
Drive da duruyor tüm makale notlar diziler filmler.
Hiç sorun yaşamadım.
Evet ücret ödeyerek İstediğiniz kadar alana sahip olabilirsiniz....Drive sadece 15 GB ücretsiz hafızası var, daha fazlasi icin ücret ödemek gerekiyor... öyle degil mı?
Add nedirHDDlerde bozulma orani çok yüksektir... en ufak bir dusmede bile kurtarilamayacak duruma gelebilir... gecenlerde staj yaptigim yere bir kadin geldi safarilerde çektiği belgeselleri kaydettiği harddisk bozulmuştu, ve neden, sadece diz çöktüğü yerde elinden dustugu için... ve kurtaramadik maalesef... size tavsiyem SSD alin bilgilerinizi kaydetmek için..
HDD ve SSD bilgisayarda depolama birimleridir, ayrıca harici bellek olarak kullanıyorsunuz... harddisk dediginiz şey yani... hdd hard disk driver ve ssd solid state driver olarak kelime acilimi yapılır..Add nedir
SSD kullanıyorsa zarar görmemiştir zaten... ama parçalara ayrıldı dedigine gore hdd olmasi lazim kurtarilabilmis olması bir istisna bence... ama tabi harici disk idiyse disk kabı bi nebze koruma sağlamış olabilir... kafa kısmı zarar görmemiştir büyük ihtimalle..Eşimin harf diskini fırlatıp yere attım parçalara ayrıldı yine de kurtarmislar. Hatta adam emin misin yere düştüğüne demiş.
Bı tane daha dandik bir diskimiz var ,eşimin 10 yıllık falan eski modellerden ona bişey olmuyor ama o kadar eski ki kablosu temassizlkk yapiyo diye bilgisayardan yeni şeyleri aktaramiyorum hep TV ye takılıhard diskleri daha once tv de çalıştırıyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?