Hardal çok hasta :(

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
36.006
598
Merhaba herkese, Pazar gecesinden beri farenjit, migren atakları, kusma ile boğuşuyorum ama dün geceden beri kendi derdimi unuttum çünkü evimizin son üyesi Hardal çok hasta.

Dün akşam çok iyiydi top oyunu oynadık, gece bizle uyudu. Sabah 3-4 gibi kusmaya başladı sarı köpük şeklinde toplamda 8 kere falan kustu. Sürekli kumuna gidip eşelemeye başladı ve sanki sürünerek yürümek istiyordu. Eşimi çağırdım ve veterinere gittik, ateşi 40,5 olmuş bir kaç gün kalacak dedi veteriner. Karma aşısı ve iç dış paraziti yapıldı 15 gün önce de kısırlaştırdık. Çok kötü bir şekilde bulmuştum oldukça halsiz ve hastaydı ve veterinerimiz siz bulmadan önceki hayatında ne yedi ne içti bilmiyoruz, kalıtsal bir hastalığı var mı bilmiyoruz dedi. Kan örneği alınıp değerlerine bakılacak.

Ben kendimi inanılmaz kötü hissediyorum çünkü Hardal' ı son zamana dek hep vermek istedim, hatta bahçeye salmak da istemiş ve konu açmıştım. Ama yapmadım yapamazdım zaten kendimi tanıyorum. Ama sanki dördüncü kediye bir türlü alışamadığımız için negatif enerjinizle hayvanı biz hasta ettik gibi düşünüyorum. Hardal' a da diğer kedilerimiz gibi elimizden geldiğince baktık, kısırlaştırdık ve ayırt etmeden sevdik ama bu vicdan azabını neden yaşıyorum bilmiyorum.

Gerçekten yanlış anlaşılmasın çok sevdik ayırt etmedik ama ben şu ara çalışmadığım için hep dört kediye yetişemiyoruz düşüncemiz vardı. Acaba evrene kötü mesaj mı yolladık diyorum :(

Nolur beni rahatlatın kızlar gerçekten çok üzgünüm :(

Bu da dün çektiğim son fotoğrafı. İnşallah iyileşir ve evine döner oğlum.

IMG_6095.webp

Oyy kıyamam ben ona. Çok geçmiş olsun umarım düzelir Hardalcık. :) Neden kötü mesaj yollayasınız, ne kadar büyük bir iyilik 4 cana bakmak, destek olmak. Zorlanıyor da olabilirsiniz, böyle dediniz diye niye hastalansın lütfen böyle düşünmeyin. İyi düşünün iyi olsun. :)

Valla o iş evrenle bitmiyo canım ya. Öyle olsa herkesin nefret ettiği yüzlerce adam hastalanır hastalanır ölürdü.

Umarım iyileşir hardal, çok tatlı maaşallah. Aile bireyi oluyor onlarda, insandan farksızlar. Üzme kendini, elinden geleni yapmışsın kediciğe. Belki ona birkaç ay fazla yaşama hakkı verdin, birşey olursa da son günlerini huzurlu geçirdi dersin. Belki de hızlıca iyileşecek, bundan sonrası takdiri ilahi.

Kuzumm benim kıyamammm :KK200:
Çok güzel tatlı bir kediymiş
Ben çok seviyorum kedileri evimize almak istiyorum 3 senedir eşimi ikna edemiyorum :KK14:
Onun sevgiye ihtiyacı vardır şimdi evine dönünce bol bol okşa sev hardalı
Kendini de suçlu hissetme benim kızım hasta olunca bende kendimi suçluyorum ama elden birşey gelmiyor bizim suçumuz değil sonuçta onlara en iyi şekilde bakmaya çalışıyoruz

Hola üzme kendini, suçlama da.

Evde sizin ilaclariniza ulaşma ihtimali var mı? Bizim kızımız da aynı belirtilerle hasta olmustu. Üç gün veterinerde kaldı bişey bulamadılar. Sonra uyku ilacı yediğini anlamıştık.

Bizde hasta oluyoruz birileri bizim için evrene kötü mesaj mı gönderyor:KK43:
Sağlığına kavuşacaktır, hem bak bu sayede onu ne kadar sevdiğini anlamış oldun:oops:

son durumlarınız nasıl peki belkide kedilerden geçen bir rahatsızlıktan sizin kusmanız kediler içinde de o hasassa onu etkilemiş olabilir.

Oyy kıyamam ben ona. Çok geçmiş olsun umarım düzelir Hardalcık. :) Neden kötü mesaj yollayasınız, ne kadar büyük bir iyilik 4 cana bakmak, destek olmak. Zorlanıyor da olabilirsiniz, böyle dediniz diye niye hastalansın lütfen böyle düşünmeyin. İyi düşünün iyi olsun. :)

Valla o iş evrenle bitmiyo canım ya. Öyle olsa herkesin nefret ettiği yüzlerce adam hastalanır hastalanır ölürdü.

Umarım iyileşir hardal, çok tatlı maaşallah. Aile bireyi oluyor onlarda, insandan farksızlar. Üzme kendini, elinden geleni yapmışsın kediciğe. Belki ona birkaç ay fazla yaşama hakkı verdin, birşey olursa da son günlerini huzurlu geçirdi dersin. Belki de hızlıca iyileşecek, bundan sonrası takdiri ilahi.

Oy yavrum benim kıyamam...
Geçmiş olsun canım, kendini suçlu hissetme.
Keşke herkes senin gibi duyarlı olsa

Oyyy gözlere bak cook tatlı :) üzülme holavidacim.iyilesicek insallah hardal.insallah tez vakitte döner evine

kötü enerji ile olsaydı bu dünyada kötü adam kalmazdı. elinizden geleni yapmışınız kendinizi yıpratmayın.

Kuzumm benim kıyamammm :KK200:
Çok güzel tatlı bir kediymiş
Ben çok seviyorum kedileri evimize almak istiyorum 3 senedir eşimi ikna edemiyorum :KK14:
Onun sevgiye ihtiyacı vardır şimdi evine dönünce bol bol okşa sev hardalı
Kendini de suçlu hissetme benim kızım hasta olunca bende kendimi suçluyorum ama elden birşey gelmiyor bizim suçumuz değil sonuçta onlara en iyi şekilde bakmaya çalışıyoruz

Yaa çok kıskandım bende istiyorum yavru bir tekir :)

Hola üzme kendini, suçlama da.

Evde sizin ilaclariniza ulaşma ihtimali var mı? Bizim kızımız da aynı belirtilerle hasta olmustu. Üç gün veterinerde kaldı bişey bulamadılar. Sonra uyku ilacı yediğini anlamıştık.

Bizde hasta oluyoruz birileri bizim için evrene kötü mesaj mı gönderyor:KK43:
Sağlığına kavuşacaktır, hem bak bu sayede onu ne kadar sevdiğini anlamış oldun:oops:

son durumlarınız nasıl peki belkide kedilerden geçen bir rahatsızlıktan sizin kusmanız kediler içinde de o hasassa onu etkilemiş olabilir.

ikinizede geçmiş olsun ne tatlıymış

Cevaplar için çok teşekürler, biraz içim rahatladı. Tek tek alıntılıyamıyorum ben de kötüyüm oldukça.

Seph, ilaçlar kilitli odada ama benim aklıma 10 gün önceki kısırlaştırma operasyonu geldi, acaba ondan kaynaklı bir skıntı mı oldu diyorum. Kısır kediler idrar yolu enfeksiyonuna daha yatkın çünkü. İnşallah kötü bir şey olmaz çok üzüldüm çünkü. in vino veritas in vino veritas

Yoğurda katıp yerim o Haldal ı ben :))
üzülme lütfen, Zeytin im vardı benimde aynı belirtilerden gitmiştim zamanında veterinere.
Üşüttüğünü söylemişti, ben balkonu açıyordum ve balkonda biriken karlarla oynamayı çok seviyordu sıpa.
içeri alırken de patilerini kurutuyordum, mutlu edeyim derken hasta ettim sıpayı :KK43:
inşallah önemli bir sorun değildir

Cevaplar için çok teşekürler, biraz içim rahatladı. Tek tek alıntılıyamıyorum ben de kötüyüm oldukça.

Seph, ilaçlar kilitli odada ama benim aklıma 10 gün önceki kısırlaştırma operasyonu geldi, acaba ondan kaynaklı bir skıntı mı oldu diyorum. Kısır kediler idrar yolu enfeksiyonuna daha yatkın çünkü. İnşallah kötü bir şey olmaz çok üzüldüm çünkü. in vino veritas in vino veritas

benim arkadaşımda kedisini kısırlaştırdıktan sonra epilepsi krizine girmişti kedisi. aynı sizdeki şikayetleri vardı enterasan. acaba kısırlaştırma operasyonları kedilerde bir etki mi yapıyor. oda üzülmüştü ben sebeb oldum diye.

benim arkadaşımda kedisini kısırlaştırdıktan sonra epilepsi krizine girmişti kedisi. aynı sizdeki şikayetleri vardı enterasan. acaba kısırlaştırma operasyonları kedilerde bir etki mi yapıyor. oda üzülmüştü ben sebeb oldum diye.

Diğer oğlumu kısırlaştırdık geçen sene bugün sünnet yarın deniz gibi güle oynaya gelmiştik eve. Kızımızı da kısırlaştırdık onda da yaşanmadı bir sorun. Belki mikrop almıştır ben de bilmiyorum :(

Geçmiş olsun. Şuan ne kadar zor beklediğini tahmin edebiliyorum...
Umarım iyileşir ve evine döner.

Back
X