Iyi aksamlar kızlar. Eşimin ileri hareket 6 ve morfoloji 2.
2 gün önce doktora gitti. Tekrar test yapalım sonuçların düşmemişse aşılama yapalım demiş doktor. İleri hareket ve morfoloji düşük olup aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan oldumu?
Bana baya düşük gibi geliyo aşılama için
Merhaba benim beş yaşında çocuğum var 2. Bir yıldır olmayınca tüm tetikler yaptırdık. Eşimde morfoloji ve sperm hareketi sorunu varmış. Yarın aşılama yaptıracağım. Doktor olasılık yüksek dedi ama bakalım hayırlısı
Merhaba benim beş yaşında çocuğum var 2. Bir yıldır olmayınca tüm tetikler yaptırdık. Eşimde morfoloji ve sperm hareketi sorunu varmış. Yarın aşılama yaptıracağım. Doktor olasılık yüksek dedi ama bakalım hayırlısı
Bizimde 46 milyon a+b 25. Sonuçları şimdiye kadar 4 doktora gösterdik. İkisi aşılama olabilir biri vakit kaybetmeden tüp bebek digeride normal yoldan olabilir dedi. Çok kafamız karıştı. Perşembe günü tekrar test verecegiz bakalim. İnşallah hayırlısı olsun
Bizim de doktorlar normal yolla olur dediler ama olmadı ben aşılama istedim. Eşimin kullandığı ilaçlar da çok işe yaramadı. Tüp bebek diyen olmadı ama sizin değerler de çok kötü değil umarım aşılamaya bile gerek kalmaz
Bizim de doktorlar normal yolla olur dediler ama olmadı ben aşılama istedim. Eşimin kullandığı ilaçlar da çok işe yaramadı. Tüp bebek diyen olmadı ama sizin değerler de çok kötü değil umarım aşılamaya bile gerek kalmaz