Aşılama Hareket ve morfoloji sorunu olup aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Azademt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
48
60
88
Iyi aksamlar kızlar. Eşimin ileri hareket 6 ve morfoloji 2.
2 gün önce doktora gitti. Tekrar test yapalım sonuçların düşmemişse aşılama yapalım demiş doktor. İleri hareket ve morfoloji düşük olup aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan oldumu?
Bana baya düşük gibi geliyo aşılama için :KK61:

Merhaba benim beş yaşında çocuğum var 2. Bir yıldır olmayınca tüm tetikler yaptırdık. Eşimde morfoloji ve sperm hareketi sorunu varmış. Yarın aşılama yaptıracağım. Doktor olasılık yüksek dedi ama bakalım hayırlısı

Sonuçlar nasıl peki canım. İleri hareket ve morfoloji. Hayırlısıyla yaptırırsın insallah sonucun hep pozitif pozitif olur 🤗
Merhaba benim beş yaşında çocuğum var 2. Bir yıldır olmayınca tüm tetikler yaptırdık. Eşimde morfoloji ve sperm hareketi sorunu varmış. Yarın aşılama yaptıracağım. Doktor olasılık yüksek dedi ama bakalım hayırlısı

Sayı sorunu yok 110 milyon sayı ama a+b 32 olması gerekirken 15 ve morfoloji 2. Teşekkürler inşallah isteyen herkesin pozitif olur ☺️

Sayı sorunu yok 110 milyon sayı ama a+b 32 olması gerekirken 15 ve morfoloji 2. Teşekkürler inşallah isteyen herkesin pozitif olur ☺️
Bizimde 46 milyon a+b 25. Sonuçları şimdiye kadar 4 doktora gösterdik. İkisi aşılama olabilir biri vakit kaybetmeden tüp bebek digeride normal yoldan olabilir dedi. Çok kafamız karıştı. Perşembe günü tekrar test verecegiz bakalim. İnşallah hayırlısı olsun 😊

Bizim de doktorlar normal yolla olur dediler ama olmadı ben aşılama istedim. Eşimin kullandığı ilaçlar da çok işe yaramadı. Tüp bebek diyen olmadı ama sizin değerler de çok kötü değil umarım aşılamaya bile gerek kalmaz

Bizim de doktorlar normal yolla olur dediler ama olmadı ben aşılama istedim. Eşimin kullandığı ilaçlar da çok işe yaramadı. Tüp bebek diyen olmadı ama sizin değerler de çok kötü değil umarım aşılamaya bile gerek kalmaz
Evet bizde 2 senedir ugraşıyoruz. Rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla versin inşallah içinde banada 🤗👶

Bizimde hız ve mor sıkıntı lı 1. Aşılama negatif ikincisi dün yapıldı nasip inşallah bu olur

Back
X