- 20 Eylül 2022
- 9
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ebrarrrrrrrr
-
Gündelik takacağım için başka Bişi aklıma gelmedi bide zincir çok ince büyük ve kaba Bişi takmak zincire yakışmaz diye düşünmüştüm ondan bu ikili arasında kalmıştım açıkçasıİkisi de fazla demode değil mi, daha şık şeyler düşünebilirsiniz gibi geldi.
Yada ne önerebilirsiniz model olarak fikir olsun banaİkisi de fazla demode değil mi, daha şık şeyler düşünebilirsiniz gibi geldi.
Benim de çok ince bir zincirim var, ucuna iki değişik kolye ucum var ve onlar da çok hafif ve zarif, değiştirip takıyorum günlük olarak. Biri sol anahtarı, diğeri kar kristali. Evet o da biraz demode ama yonca ve harf olayı da 80'lerde kaldı:)Gündelik takacağım için başka Bişi aklıma gelmedi bide zincir çok ince büyük ve kaba Bişi takmak zincire yakışmaz diye düşünmüştüm ondan bu ikili arasında kalmıştım açıkçası
Ben eskisi kar tanesi idi çok severek kullandım ama kırılınca başka sade gündelik alim dedimBenim de çok ince bir zincirim var, ucuna iki değişik kolye ucum var ve onlar da çok hafif ve zarif, değiştirip takıyorum günlük olarak. Biri sol anahtarı, diğeri kar kristali. Evet o da biraz demode ama yonca ve harf olayı da 80'lerde kaldı:)
Hatta bazen kıyafetim çok şık ise, çok daha güzel görünüyor kolye detayı.
Yada ne önerebilirsiniz model olarak fikir olsun bana
İnci olur, kelebek, kuş, pırıltılı minik bir taş, şemsiye (bende mesela gümüş olanı var) sonra deniz kızı, kedi, gitar, anahtar... Çeşit çok yani, bence zevkinize göre bir şey mutlaka bulunur.Yada ne önerebilirsiniz model olarak fikir olsun bana
Yonca çok kıro. Harf ondan iyi.Bu tarz üç boyutlu harf uç modelleri çok mu demode duruyor yada bu tarz yonca model mi nedense sadece bu ikisinde takılıdım başka Bişi ilgimi daha çekmedi
O şuan Google’dan bulduğum herhangi bi yonca resim idi daha kibar bi yonca bende düşünüyorum ay bilemedim eski kartanem çok şık tı şimdi ne alacağımı şaşırdımYonca çok kıro. Harf ondan iyi.
Çok kötü ikisi de ya :/ daha kibar başka bir şey bakınBu tarz üç boyutlu harf uç modelleri çok mu demode duruyor yada bu tarz yonca model mi nedense sadece bu ikisinde takılıdım başka Bişi ilgimi daha çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?