Harika biri ama ben ondan hoşlanamıyorum

pelin98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
19
1
3
27
Resmen hayallerindeki erkek olmasına rağmen bir çocuktan hoşlanamıyorum oysaki çok beyefendi görgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücud lu bir erkek hayatın oyunu mu bu bana hep böyle birini istemiştim ama yine de sevemiyorum onu aklıma uyuyor ama kalbime uymuyor ama neredeyse her kızın/kadının hayalindeki erkek modelinin daha iyisi o diğer güzel kızları değil beni seçti arkadaşlarım sürekli beni izlediğini bana daha farklı davrandığını neredeyse 1 yıldır söylüyorlardı arkadaşlarım defalarca derste beni izlerken görmüşler üstelik birşey olunca bana toz kondurmuyor koruyor kolluyordu ama neden bilmiyorum bundan önce çıktığım 3 kişi de hiç hoş durumlarla karşılaşmadım belki ondan küstüm ve soğudum bilmiyorum ama herkes elinden kaçırma diyor bütün çevredeki kızlar onu çok beğeniyorlar ama neden ilgimi çekmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum duygularına karşılık veremediğim için ne yapacağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum boşluğun içine düşmüş gibiyim

Son düzenleme:
yapacak bir şey yok
ben de kimseyi sevemiyorum
birsinden azıcık hoşlanayım nasıl mutlu oluyorum ki ondan da soğudum şimdi ne olacak bilmiyorum
kısmetimizi bekleyeceğiz oturup o sırada da işimize gücümüze bakacağız
dediğim gibi yapacak bir şey yok :KK53:

Resmen hayallerindeki erkek olmasına rağmen bir çocuktan hoşlanamıyorum oysaki çok beyefendi örgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücud lu bir erkek hayatın oyunu mu bu bana hep böyle birini istemiştim ama yine de sevemiyorum onu aklıma uyuyor ama kalbime uymuyor ama neredeyse her kızın/kadının hayalindeki erkek modelinin daha iyisi o diğer güzel kızları değil beni seçti arkadaşlarım sürekli beni izlediğini bana daha farklı davrandığını neredeyse 1 yıldır söylüyorlardı arkadaşlarım defalarca derste beni izlerken görmüşler üstelik birşey olunca bana toz kondurmuyor koruyor kolluyordu ama neden bilmiyorum bundan önce çıktığım 3 kişi de hiç hoş durumlarla karşılaşmadım belki ondan küstüm ve soğudum bilmiyorum ama herkes elinden kaçırma diyor bütün çevredeki kızlar onu çok beğeniyorlar ama neden ilgimi çekmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum duygularına karşılık veremediğim için ne yapacağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum boşluğun içine düşmüş gibiyim
Bana göndersenize:KK53:

Şaka bir yana insanın içi o anlamda ısınmayınca olmuyor ne yaparsanız yapın.

Resmen hayallerindeki erkek olmasına rağmen bir çocuktan hoşlanamıyorum oysaki çok beyefendi örgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücud lu bir erkek hayatın oyunu mu bu bana hep böyle birini istemiştim ama yine de sevemiyorum onu aklıma uyuyor ama kalbime uymuyor ama neredeyse her kızın/kadının hayalindeki erkek modelinin daha iyisi o diğer güzel kızları değil beni seçti arkadaşlarım sürekli beni izlediğini bana daha farklı davrandığını neredeyse 1 yıldır söylüyorlardı arkadaşlarım defalarca derste beni izlerken görmüşler üstelik birşey olunca bana toz kondurmuyor koruyor kolluyordu ama neden bilmiyorum bundan önce çıktığım 3 kişi de hiç hoş durumlarla karşılaşmadım belki ondan küstüm ve soğudum bilmiyorum ama herkes elinden kaçırma diyor bütün çevredeki kızlar onu çok beğeniyorlar ama neden ilgimi çekmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum duygularına karşılık veremediğim için ne yapacağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum boşluğun içine düşmüş gibiyim
“beyefendi örgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücutlu”

Şu yazdığın kriterdeki her erkek aşık olunacak erkek değildir. Yani bunun belli standart bir tarifi yok. Nedense gözüme Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir şey canlandı ki ben hiç beğenmem o adamı.

Bazı küçük detaylar vardır ki kişiyi kişi yapar.

Mesela zenginliğin verdiği bir görgüsüzlük ve şımarıklık var şu ünlülerde. Kıvanç denen adam sevgilisiyle sabaha karşı kapalı olan restaurantı açtırmış, bizim gazeteler de boy boy haber yapmış. Affffeerrin ona. İyi halt yemiş.

Bu görgüsüzlükten, çocukluktan, cahillikten başka nedir?

Yani her zengin parayı taşımıyor.

Bence sen bu insanı istemiyorsan birlikte olma, kendine özel kuralların olsun. Sen ulaşılmaz ol, erkekler değil.

bir aN beyaz dizi okuyorum sandım.
aa pardon orada erkekler genelde gri gözlüydü. :)olmuyorsa salla gitsin

bende sevmeyerek başladım. çok iyi diye başladım. arkadaşlarım sakın kaçırma onu dediler bana. o kadar güzel kalbi var ki. başlarda sevemedim. sadece değer verdim ama şuan içimde değişik duygular var. artık onunla daha çok vakit geçirmek istiyorum. yüzüne bakınca gözlerimin içinin güldüğünü söylüyor. mutlu oluyorum yanında. en güzeli huzur buluyorum.
bende senin gibi korkuyordum bir ilişkiye başlamaktan ama iyi ki de başlamışım.
denemeye değer canım. kendine de ona da bir şans vermelisin.

ona sans ver cnm zamanla duygular degısebılıor. ben ılk bakısta aska ınanmam .. zaman gectıkce aska ınananlardanım

Vallahi annem duysa girtlagimi keser ama benim de doktor (buraya dikkat lutfen kiz annelerinin hayali doktor) + Hans kismetim var ama bende tIk yok, hic isinamadim. Herif dusunceli, kibar, insancil, guzel yurekli ama dunya ahiret kardesim olsun modundayim. O kadar iyi bir insan ki, her yil Afrika'ya savas bolgelerine doktorluk yapmaya gidiyor. Yani adam gercek olamayacak kadar iyi, adeta bir melek :KK22: Boyle duzgun adamlardan degil hayvanlardan hoslaniyorum ben, belki sen de hayvanseversindir.Adam gibi davranan adamlar bana yaranamiyor zaten. Allah belami versin :mad:

16 yaşındasın, şimdiye kadar 3 kişiyle çıktın ve ilişkilerden yoruldun. Bu ne hız yahu?

Üzüldüğün durum ne tam olarak? Zaten bişey hissetmiyorsan üzülmene de gerek de yok. Boşver, şimdi üniversite sınavı öncesi, yabancı sevgiliyle aşk meşk karmaşasına girmemen daha iyi aslında.

Vallahi annem duysa girtlagimi keser ama benim de doktor (buraya dikkat lutfen kiz annelerinin hayali doktor) + Hans kismetim var ama bende tIk yok, hic isinamadim. Herif dusunceli, kibar, insancil, guzel yurekli ama dunya ahiret kardesim olsun modundayim. O kadar iyi bir insan ki, her yil Afrika'ya savas bolgelerine doktorluk yapmaya gidiyor. Yani adam gercek olamayacak kadar iyi, adeta bir melek :KK22: Boyle duzgun adamlardan degil hayvanlardan hoslaniyorum ben. Allah belami versin :mad:
Yaw bela okuma sabah sabah. Hans nereli ki? Belki tanıdıkça ısınır mısın?

Back
X