- 9 Aralık 2014
- 19
- 1
- 3
- 27
Resmen hayallerindeki erkek olmasına rağmen bir çocuktan hoşlanamıyorum oysaki çok beyefendi görgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücud lu bir erkek hayatın oyunu mu bu bana hep böyle birini istemiştim ama yine de sevemiyorum onu aklıma uyuyor ama kalbime uymuyor ama neredeyse her kızın/kadının hayalindeki erkek modelinin daha iyisi o diğer güzel kızları değil beni seçti arkadaşlarım sürekli beni izlediğini bana daha farklı davrandığını neredeyse 1 yıldır söylüyorlardı arkadaşlarım defalarca derste beni izlerken görmüşler üstelik birşey olunca bana toz kondurmuyor koruyor kolluyordu ama neden bilmiyorum bundan önce çıktığım 3 kişi de hiç hoş durumlarla karşılaşmadım belki ondan küstüm ve soğudum bilmiyorum ama herkes elinden kaçırma diyor bütün çevredeki kızlar onu çok beğeniyorlar ama neden ilgimi çekmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum duygularına karşılık veremediğim için ne yapacağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum boşluğun içine düşmüş gibiyim
Son düzenleme: