harika yazlıklarrrr 36-38 bedenn tükenmeden alınn:))

canan323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
493
4
68
35
Kırşehir
$IMG_1083.webp tertemizz kotlar 10 tll $IMG_1084.webp $IMG_1085.webp sadece 10 tll $IMG_1088.webp etiketi üstündee çok pahalıya almıştım sadece 15 tll $IMG_1089.webp satenn hiç kullanılmadı 10 tl $IMG_1091.webp harika yazlıklarr s-m bedenn sadece 7.5 tl $IMG_1092.webp

Eklentiler

• $IMG_1086.webp
    $IMG_1086.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Gömlek tatlım etiketinde xs yazıyor ama ben m giyiyorum denedim oldu boyu kalçayı örtüyor canm diz kapağına 1 karış boşluk kalıyor kb canm ölçme imkanım yok şu an böyle tarif verebildim ;)

tamam canım teşekkürler, ben biraz daha uzun bir şey arıyorum, biliyosun benim boyum biraz uzun:1:

üzerinde olan bir fotograf varmı bordo elbiseyi almak istiyorum 34 36 bedenim ben üst tarafı straplez sanırım oturuyormu üstüne

Evet canm üst taraf straplez o tam oturur alta indikçe dökümleşir uzun elbise canm trendyoldan almıştım ama hiç giymek nasip olmadı şimdide hamileyim o yüzden giyemiyorum canm

Evet canm üst taraf straplez o tam oturur alta indikçe dökümleşir uzun elbise canm trendyoldan almıştım ama hiç giymek nasip olmadı şimdide hamileyim o yüzden giyemiyorum canm

Canım 1 ve 2 deki elbiseleri üzerinde görmem mümkün mu foto atarmisin ? Ve boy olarak ve göğüs kısmıni olcebilirmisin ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X