- 13 Ocak 2020
- 45.847
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.507
- 598
- 33
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
Inşallah boşanmazAy ben de istiyorum bunu 3.kez evlensin.zaten ondan da boşanır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah boşanmazAy ben de istiyorum bunu 3.kez evlensin.zaten ondan da boşanır.
Sadece tek öğretmen maaşıyla yaşayan aileler var bildiğim. Bakın aile diyorum.Bir git şurdan ya.
Amacın adamdan alamadığını şimdi almak.
Bahanen de dolmuş ile çocuk olmuş.
Ödediği nafaka gayet iyi bir rakam böyle bir adam için.
Sen de öğretmenmişsin zaten, daha ne yaw.
İyi de adam bu durumdan gayet memmun.Ay ben de istiyorum bunu 3.kez evlensin.zaten ondan da boşanır.
Ama berduştur onlarSadece tek öğretmen maaşıyla yaşayan aileler var bildiğim. Bakın aile diyorum.
Kimseyle dalga geçmiyorum inanın.
Ay anlatamıyprum adamın çocuğu adamın standartlarının altında yaşıyor.Sadece tek öğretmen maaşıyla yaşayan aileler var bildiğim. Bakın aile diyorum.
Evet birkaç gün başka akrabada biraz diğer akrabada kala kala...Ama berduştur onlar![]()
Ya oydar valla insanı çıldırmak için bu kadın birebir.Sadece tek öğretmen maaşıyla yaşayan aileler var bildiğim. Bakın aile diyorum.
Adam seni yeniden evleniriz diye kandırmasaydı da berbat bir evliliğin vardı.Evet canım.
He sana maaşını bagışlayacak :)Ay anlatamıyprum adamın çocuğu adamın standartlarının altında yaşıyor.
E olabilir napalım. Adam çocuğunu başta düşünse imkanları hazırlar öyle boşanırdı ama hayır yapmamış. Şimdi neden yapsın. Bunu anlamıyorsunuz. Hala saçma sapan nasıl intikam alırım derdindesiniz.Ay anlatamıyprum adamın çocuğu adamın standartlarının altında yaşıyor.
Siz ne diye boşandınız bu adamdan? Cidden nasıl ikna oldunuz? Hiçbir şey almadan bir de. Şimdi intikam diyorsunuz, intikamlık bir durum yok ki kendiniz yapmışsınız, aklınız nerdeydi?Canım anlatmaya çalıştığım şu.bu adamın 2 evi arabası var.20 bine yakın maaşı var.9 kardeşler ve sürekli aeabası onların emrinde.ya çocuğu? Çocupu dolmuşlarda sürünüyor.
Adam zaten çocuğum benim standardımın altında yaşıyor diye düşünecek olsa bu kadar kaypak şekilde boşanıp evladından üç kuruşu kısmaz. Ama üye hala hayallerdeYa oydar valla insanı çıldırmak için bu kadın birebir.
Adamın ne karakterde oldugu belli, hala bu adama laf anlatmaya çalışıyor :)
Hayır adam aba altından tonlarca hakaret ediyor bu da yarabbi şükür modunda :)
Bir intikam alabildiği de yok ha :)E olabilir napalım. Adam çocuğunu başta düşünse imkanları hazırlar öyle boşanırdı ama hayır yapmamış. Şimdi neden yapsın. Bunu anlamıyorsunuz. Hala saçma sapan nasıl intikam alırım derdindesiniz.
Alakasız yorumlara muhteşem emojisi atıyorsunuz. Bir daha düşünün bence.Evet canım.
Valla ben adamı da dinlemek istedim gerçekten üyenin şu tavırlarından sonra. İnsana illallah ettirir tee eski mevzular bitmiyor yetmiyor sürekli öyle yaşıyor demekki evlerden ırakBir intikam alabildiği de yok ha :)
Adamla kavga edip edip kk'yı darlıyor.
Bir git yaw, ne gurursuz kadınsın.
Kapıdan kovuyorlar, bacadan giriyorsun.
Forum yöneticileri bile illallah etti.
Adama da böyle yapıştı demek ki.
Adam baktı kurtulacağı yok, yolunu bulup boşandı.