Harikasınız hepiniz

tecrübeler , gözlemler üzerine yorumlar yapıyoruz. ne mutlu teşekkürler :)

BDV Sayesinde ufkum genişledi... Ciddiyim gülmeyin, ne hayatlar ne olaylar okuyoruz burada haliyle biz de kendimize pay çıkartıyoruz işte.

Bende çok seviyorum. Bazen aaa diyorum ne şahane bir düşünce, ben nasıl düşünmedim bunu.

Thanks;)
Bazi konular arkasi yarin gibi acaba ne oldu sonuc neye baglandi diye merak ettigim uyeler var.hatta tnimasamda dua ederim allah yardimcilari olsun die.
Bazende katila katila guldugum konular oluyor hatt amrkete alisveris yaparken limoncu ile tolin tolin in atismalarini okuyodum bi baktim kasiyer bana bakiyor delirdigimi sandi galiba ekrana bakip saf saf siritiyodum ve ck utaistim;)
Seviyorum burayi ve buradaki bi cok uyeyi

Vallahi ben burasını okumadan önce itiraf edeyim; çevremdeki herkes evlendi bende ne eksik var modundaydim. Sonra burasını buldum ve su anki ilişkimde çok daha mantikli adımlar atıyorum. :KK200:Burada bildiğim ama tasdiklediğim şey ise; önce Can sonra Canan;-)

Buraya üye olduğum gunden beri resmen deli gibiyim her an ayy acaba bu konu ne oldu kimler ne akıl verdi diye takip etmekten resmen bağımlı oldum bazen öyle oluyor ki sanki o anı ben yaşıyor gibi çok kaptiriyorum ve tabi ki siz kk üyeleri zeki ve akıllı kadinlar yorumlariniz ve fikirleriniz beni benden aliyor tecrübe sahibi olmama çok yardımcı oldunuz :KK66:
simdi harikayiz, onceden mukemmeldik

Back
X