harun özkan'a hymenoplasti yaptiranlar lütfen yardim

nasilolacak99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
84
48
18
34
Merhaba,ben iki hafta önce hymenoplasti yaptırdım harun bey'e.hala yan oturmazsam canım aciyor,ustelik operasyonun 11. günü regl oldum.aynayla baktığımda bir farklılık göremiyorum ve cok korkuyorum.böyle bir operasyonu bir daha kaldiramam.flep yöntemiyle bu işlemi yaptıran ve son dikiş atilmayan o kadar az insan var ki korkuyorum.lütfen tecrubelerinizi benle paylaşın.

Harun özkan'dan sonuç alan ozgem ve miaji1453 vardı,bir de çaresiz vardı dikisleri tutmustu ama kanaması olmamıştı sanırım.peki bu arkadaslarimiz haricinde harun özkan'a ameliyat olan kimse yok mu?sonucu hala gormeseler bile doktorun "senin dikişlerin tutmuş,operasyon basarili" dediği birileri...lütfen tecrubelerinizi paylaşın.

canım sakin ol dokuların tutması için 10 günlük süre geçerli zaten caresizin 7. günü oldu regl ama yine tutmuştu sıkıntı etme benim sonucu bekle inş. sorun çıkmaz

Son dikiş atılmayan derken? Anlamadım ben, ne demek bu ?

Merhaba canım. ben de gecen hafta yaptırdım harun beye. su an benımde ıkı haftadan fazla oldu yan oturmayınca hala acıo. zaten doktor bey 45 gun dıo. bıraz dıkkat lazım. benım ıkıncı gun lavabıya giderken bıraz kanamam oldu ama dikişler duruo gozukuyo korkma ben ce kontrolğünü de eksik etme doktor zaten kendıne cok guvenıo. ben baktıgımda eskisinden farklı ve kapalı duruo bence bosuna telaş edıyosun

kızlar dün kontrole gittim tutmamış tekrar yapacak harun bey yıkıldım çok kötü bir haldeyim ameliyattan 3gün sonra tuvalette 3 damla kan gelmişti doktorda hayret etti anlamadım

kızlar dün kontrole gittim tutmamış tekrar yapacak harun bey yıkıldım çok kötü bir haldeyim ameliyattan 3gün sonra tuvalette 3 damla kan gelmişti doktorda hayret etti anlamadım
Canim cok uzuldum lütfen moralini bozma.neden tutmamis peki kabizdan mi dedi.ne zaman yapacak tekrar?

Inşallah bir şey olmamistir.sana da çok çok geçmiş olsun, umarım kurtulmussundur bu dertten.benim dikişlerim hala düşmedi bakınca dikiş falan da göremiyorum.senin dikişlerin düştü mü?

Tek umudum harun ozkandi kendine bukadar guveniyo diye ama suan cok uzuldum seninki tutmadigi icin ya bende ona gitcektim kime guvenip gitcem simdi kendimi acayip caresiz hissediyorum

Tek umudum harun ozkandi kendine bukadar guveniyo diye ama suan cok uzuldum seninki tutmadigi icin ya bende ona gitcektim kime guvenip gitcem simdi kendimi acayip caresiz hissediyorum
Muhtemelen sorun doktorda değil.sonrasında dikkatli davranmak çok önemli.ben hem kabız oldum,hem stresten reglim erken oldu hem de 14. günü falandi galiba inanilmaz kötü bir şekilde düştüm.benim ki de bozulmuş olabilir ama bunların hepsi benim sucumdu.ameliyatın videolarını falan izlediysen gormussundur öyle zor bir şey değil aslında.ama önemli olan sonrasında senin ne kadar dikkat ettiğin.ben edemedim ikinci bir operasyon gerekebilir insallah siz daha dikkatli davranın kızlar.

Olabilir tabi video izleyemedim hic bulamiyorum cunku ben link gonderebilirmisin ozelden burdan yasak galba. Ya cok riskli bisey sanki bana hep yaptiricam ve sonrasinda tutmicak gbi geliyo cok korkuyirum :/ bi ara turgay karakayayi dusunuyodum sonra vazgecmistim harun ozkani duyunca simsi tekrar onu dusunmeye basladim o da garanti veriyo kontrole bile gerek yok diyo ama coook kararsizim bide onun fiyati cok daha uygun

Linkini yolladım özelden.genel anestezi ile harun özkan 3000 tl ye yapıyor ve istersen o gece hastanede kalabiliyorsun.genel anestezi altında operasyon geçirdiğin için doktor sana bu opsiyonu sunuyor zaten.lokal anestezi sonrasında o psikolojiyi kaldiramayacagim için(hayatım boyunca hatirlayacagim çok korkunç bir yarım saat)ne olursa olsun genelle olmayı tercih ettim.eğer hassas bi insansan ve bunu kafaya takip obsesyona cevirme ihtimalin varsa genelle ol derim.dikkatli olursan neden tutmasın ki.vajina duvarindan kaldırılan damarli ve kaslı dokular zarının kalan parçalarıyla birlestiriliyor en azından harun hoca böyle yapiyor diye biliyorum.bu insanlar kopan kolları parmakları falan yerine dikiyorlar ve onlar için çok kolay işler bunlar(harun hoca kıbrıs savaşında iki sene bu işi yapmış)neyse ne kadar uzattımkisacasi doktor ne kadar başarılı bir birleştirme yapsada sen düzgün bakamadiktan sonra ise yaramıyor.ben dikkat edemedim inşallah aynı hatayi sen de yapma.Turgay bey ne kadar istiyor ki.yaptıkları cidden istismar.bu kadar kolay bir işlem için 3000 tl bile çok fazla iken daha ne kadar istenebilir ki?

Anladim cok guzel anlatmissin ama mesaj gelmemis bana ozelden :/ turgay bey 1500 diyo ya o da garanti diyo ama kime guvenicegimi sasirsim ben harun ozkan istiyorum ama cok pahali :/

yaaa arkadaşım şimdi gördüm mesajını. çok üzüldüm ben de. sağlık olsun, hayırlısı olsun... hemen çökme, moralini bozma. bir sonraki operasyona motive ol ve en iyi atlatabileceğin şekilde dikkat et kendine bu sefer. inşallah ikincisinde başarılı olunur. ben de randevu almıştım harun hocadan. gidip bi konuşmam lazım. kafam karıştı benim de demek ki garantisi yokmuş bu operasyonun...

Harun özkan iyi ve tanınmış bir doktor ama operasyonlarını çok pahalı yapıyor alternatifleri araştırmakta fayda olduğunu düşünüyorum bende düşünüyorum ama karar veremedim araştırıyorum halen

kızlar ben ankara da bayan bi doktora yaptırmıştım ama tutmadı...şimdi harun beyi düşünüyorum 15 gün sonra ameliyat olcam nolur bana bi yardım edin bişey söyleyin napalım kime ameliyat olalım bıktım bu dertden

Harun hoca iyi diyolar canim onu tercih et bence. Kime yaptirmistin ankarada ve niye tutmadi acaba bizide bilgilendirirsen seviniriz.

Simdi gecmia mesajlarini okudum ebru hanima yaptirmissin tutmus demis 6 ay sonra kontrole gittginde sonra nolduda tutmadi canim cok merak eidyorum ya naail anladin tutmadigini tekrarmi gittin kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…