harun özkan'a hymenoplasti yaptiranlar lütfen yardim

Anladim cok guzel anlatmissin ama mesaj gelmemis bana ozelden :/ turgay bey 1500 diyo ya o da garanti diyo ama kime guvenicegimi sasirsim ben harun ozkan istiyorum ama cok pahali :/
Çok pahali hatta resmen durumu istismar ediyorlar ama elimiz mahkum ve bunun farkindalar.olmayan bir dokuyu oluşturmak kesinlikle plastik cerrahlarin işi.ne kadar jinekolog varsa bu işi yapan hepsi son muayene kisvesi altında geçici yapıyor zaten.ben hiç dikkat edemedim bir sürü talihsizlik yaşadım üstelik benim dokularım hassas ve dikiş tutması zor dokulardi eğer vaktin varsa benim muayene zamanımı bekle benim ki bu kadar olumsuzluga rağmen sahiden tutmussa adam bu işte gercekten başarılı demek ki.

Dün harun hocayla konuştum,10 gün daha bekle ve sonra herhangi bir Jinekologa git bir şey söyleme sakin eğer tutmussa sana bakiresin der tutmamissa değilsin der ve tutmussa işlem gördüğünü asla anlamaz dedi.10 gün daha bekleyecek vaktin varsa benim muayene olmamı bekle istersen.az önce başka bir arkadasa da söylediğim gibi bu kadar olumsuzluga rağmen benim ki tutmussa herkesin ki de tutar.

Tamam ozaman sen kontrole git bize haber ver canim ona gore bizde bi karar veririz

Kızlar,aklinizda bulunsun avokadonun içinde hücre yenileyici ozelligi var,yani yaraları daha çabuk iyileştiriyor ve bağırsaklari inanilmaz yumuşatiyor ben 1 hafta boyunca hergün bir tane yemistim.yaraya ne kadar iyi geldi bilmem ama kabizligimi gayet güzel geçirdi

Sevgili arkadaşlarım sizi son gelişmelerle ilgili bilgilendirmek istedim.bugün 43. günüm.o küçük küçük batmalardan bile hiç eser kalmadı artık hersey çok normal.harun hocayla telefonda görüştüm kendi kendime muayene edip anlayabilir miyim dedim o da evet anlarsın dedi.büyük bir ayna al baktığın zaman ortada çok minik bir delik haricinde(benimkisi toplu iğnenin baş kismi kadar) hiç bir açıklık gormemen lazım açık pembe beyaza yakın bir deriyle kaplı olmasi lazim dedi baktım sahiden de öyle.ben yine de her ihtimale karşın ilk fırsatta harun hocaya muayene olucam ama şimdilik durumlar bundan ibaret.ben ki daha önce vajinasini aynayla falan bir kere bile kontrol etmemiş bir insan olaraktan neredeyse her gün bakar oldum bir açılma falan var mı diye.psikolojik olarak cidden yıpratici bir süreç.harun hocanın bazı ameliyatlarında dokular tamamen tutmuş ama damarlarin azligindan galiba bazı arkadaslardakanama olmamış.onun için de dugunden bir hafta önce bir jinekologtan bekaret raporu alınabilir.fiyati 100 tl ile 300 tl arası değişiyor.sormadan gitmeyin herkes vermiyor çünkü.inşallah hepimiz bu sorunu daha fazla acı çekmeden ararız.
sevgiler

Ya böyle şeyleri okuyunca bile o kadar rahatliyorum ki kontrole gidebildin mi peki ne söyledi bende harun beyi düşünüyorum ama ister istemez cekiniyorum erkek olmasından dolayı nasıl biri rahatlatiyor mu işlemi yaparken ?

Harun bey bu islemi tek basina mi yapiyor yoksa jinekologta oluyormu muaynede oyle bisey duymustum sanki kontrolu jinekologla yapiyor diye. Bide siz onceki hastalarina baktinizmi kanamasi olanlar varmi onceki hallerini gosterdimi hastalarinin?

Slm arkadaşlar.bugün sabah harun beye labioplasti ve hymenoplasti yaptırdım.sorusu olan varsa yardimci olabilirim.

Harun bey bu islemi tek basina mi yapiyor yoksa jinekologta oluyormu muaynede oyle bisey duymustum sanki kontrolu jinekologla yapiyor diye. Bide siz onceki hastalarina baktinizmi kanamasi olanlar varmi onceki hallerini gosterdimi hastalarinin?
Slm arkadaşlar.bugün sabah harun beye labioplasti ve hymenoplasti yaptırdım.sorusu olan varsa yardimci olabilirim.

Slm arkadaşlar.bugün 2.günüm.labioplastiden kaynakli agrilarim var.hymenoplasti işleminin yapıldığı yerde hic agri hissetmiyorum.belkide diğer operasyonun ağrısı agir bastığından.agri kesici yazdi ama kullanmıyorum.bir yerde okumuştum agri kesiciler iyileşme sürecini uzatir diye.görüntüye gelirsek çok şişlik var.tek gördüğüm dış dudaklardan sarkan iç dudaklarin taşan kisminin artik olmaması.estetik açıdan hoş bir görüntü olduğu kesin.harun bey e gelirsek çok babacan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…