Hasan Fındık ın yarattığı güzellikler nerdesiniz ??SPEAK , SWEET12 ve diğerleriiiiiii

cherry87

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
193
14
318
Muş
merhaba kızlar, ben cherry87, ocak ayında Hasan Fındık'a ameliyat olmak istiyorum ancak ameliyat olmadan desteğinize ihtiyacım var. Beni hasan fındık a yönelten arzum77 oldu tabii ki :) istanbuldaydım, gitmişken görüşmeye de gittim. Çok samimi, sıcacık, mütevazi ötesi bir adam. Çok çok sevdim kendisini. Sırf bu yüzden, çok fazla ameliyat sonucu görmememe ragmen onu doktorum ilan ettim Tabii bunu yaptıgımda aylardan mayıstı ameliyat kesinleşince ve tarih bu kadar yakınlaşınca da panik oldum :18: Keske daha çok sonuç görsem dedim. Arzum u canlı canlı gördüm ama o meme dokusu oldugu için ve kas üstü meme çevresi kesisi geçirdiği için benim düşündüğüm ameliyat sonucundan çok farklı... Benim gögüs dokusu az olup, özellikle kas altı yada dual plan denen yöntemle, meme altı kesisiyle ameliyat olmuş arkadaşları görmem lazım ki kendi istediğim şekle yakın bir şeyler görmüş olayım... Melita yla görüştük saolsun, onun 300-350 cc kas atlıymış, ist a gittiğimde belki onunla görüşürüz Onun dışında aklımda kalan, hatırladıgım SPEAK ve SWEET12 vardı. Onlara bir türlü ulaşamıyorum İnşallah bu çağrımı duyarlar. Kızlar siz ameliyat olalı da güzel bir zaman geçmiş sonuclarınızı çok merak ediyorum, özellikle ne kadar yumusadıklarını... Benim için doğal meme hissi çok önemli, bir de kas altı protezin kol hareketlerinden ne kadar etkilendiğini çok merak ediyorum.... Nolur bana ulaşın bu işle yatıp kalkıyorum. en dürüst şekliyle görüşlerinize ihtiyacım var.

Aynı şekilde İzmirli güzellere de sesleniyorum, eğer uygun olurlarsa izmirde onlarla görüşmek isterim. Özellikle 350 cc ye kadar kas altı protez kullanmış arkadaşlarla... Acaip gerginim kızlar bana da bi el atıverin nolur

Hasan fındık güzelleri dedim.. kimse yazmadı. Kızlar ben sürekli hasan fındık la ilgili meme büyütme ameliyatı olumlu yorumu arıyorum deli gibi artık arzum dısında bşi yazan yok..ciddi ciddi düşünmeye basladım dogru mu yapıyorum diye. hasta sonucu görmedim dogru düzgün. Daha bugun ameliyat günü almıstım. kafamı karıstırıyorsunuz ((((((((((( barıs çakır ın hastaları kadar durumundan memnun ve bunu herkesle en içten şekilde paylaşan kimseiyi görmedim...ya çok taraftar modunda herkes, ya da baskalarını kötüler halde...moralim bozuldu cidden

ben sana bir tavsiyede bulunayım o zaman.

burda herkes memnuniyetini ve tecrübelerini paylaşıyor, ameliyat öncesi hepimiz de aynı paniği yaşadığımız için mümkün olduğunca olumlu yorum okumak istiyoruz. ben doktorumun yaptığı hiç bir ameliyat sonucunu görmeden karar vermiştim. forumdan yina sağolsun çok yardımcı oldu bana. ben doktorumu beğendim, beni anladığını ve bana istediğim sonucu verebileceğini düşündüm. sonuçtan da çok memnunum, daha iyisi nasıl olurdu diye sorsan cevap veremem.

endişelerini anlıyorum ama önceliğin doktorla arandaki iletişim olsun, aynı doktoru da seçsen başkalarında beğendiğin sonucu kendinde göremeyebilirsin. herkesin vücut yapısı ve ameliyata verdiği tepki farklı. seçtiğin doktora güven duyuyorsan kafanı daha fazla karıştırma. yok kafam karışık, başka doktorların da fikrini alıp ona göre karar vereyim dersen, bir kaç doktorla daha görüş, içine en sinen doktorda karar ver. bizim doktorlarımızın hemen hepsi estetikte çok iyiler zaten, ama her doktorun da maalesef memnuniyetsiz hastası da oluyor.

günlerdir yazdıklarını görüyorum, çok heyecanlısın anlıyorum ama önce bir sakinleş. hepimiz burda birbirimize yardım etmek için varız. tereddütlerin varsa başka doktorlarla da görüş, nasılsa vaktin var daha. sakin kafayla daha doğru bir karar vereceğini düşünüyorum..

hadi bakalım, biz de burda senin ameliyatını bekliyor olacağız, inşallah tam istediğin sonucu alırsın.

çok saol alexus. hasan bey çok iyi bir doktor,ama zannediyorum sadece mentor marka silikon kullanıyor. mentor la ilgili ufak bir ön yargım var biraz sert gelio bana.. natrella nagor arion ellemedim ama benm gibi yumusaklık konusuna hassas arkadaslar hep bu markaları önermiş. hasan beye mail attım, eğer diğer protezlerden de kullanma şansı varsa hasan beyden şaşmam.... barış çakır da çok iyi ama maddi anlamda beni çok zorlar gibi geliyor... hasan bey saolsun bana çok iyi bir rakam verdi, çok iyi niyetli herşeyden önce. Barış beyle de keskke görüşseydim, hep rakamlar ucuk ve muayenesi ücretli diye duydugum için ( ki değilmiş) gitmedim...ne bileyim sırf silikon markası sebepli karısıklıgım. yoksa hasan bey harika biri

ben kıvamlı, diri meme istemiyorum, dogal, yumusak meme istiyorum... tabi cıvık cıvık da olmasın sonucta daha cocuk dogurmadım, ama dokununca sertimsi bile olsun istemiyorum mentor okuduklarımdan çıkardıgım kadarıyla öyle gibi hisettiriyor bana

valla benim de mentor, ben doktorumla görüşmeden önce mentorda karar kılmıştım, hatta mentorun sert olanını istemiştim, doktorum yumuşağını önerdi ve onu kullandı. göğüs dokum olduğu ve gerginlik yaşamadığım için ameliyattan çıktığımda bile yumuşaktı benim. eşim ilk korkarak bi parmağıyla dokunmuştu, aaaa normal meme gibiymiş bunlar demişti. 10 ay oldu benim, son bir kaç aydır bir miktar daha yumuşadı gibi geliyor bana.

Hasan Bey yada başka bir doktordan sana silikonları göstermesini isteyebilirsin. ben ameliyattan önce zaten testerları denemiştim. sana da kıvamı hakkında bir fikir verir, farklı markaları gösterebilirse sen de karşılaştırabilirsin. bu konuda da hangi doktora karar verirsen onun fikirlerini de dikkate almanı öneririm.

biz ameliyat öncesi deli gibi araştırıp okuyoruz ama doktorlar bizim hesaba katmadığımız detayları görüp hastayı ona göre yönlendiriyorlar. zaten artık silikonların da hepsi doğala en yakın üretiliyor. benim 15 sene önce silikon taktırmış bir arkadaşım var da, amaaaan tam 2 tane portakal :26: kalmadı öyle silikonlar

cherrycim konunu daha yeni gördüm hayatım endişelerini çok iyi anlıyorum. bende ameliyat olmadan önce senin gibiydim sürekli yorum okumak resim görmek istiyordum. sana tavsiyem yumuşaklık konusunu kafana takma ben hasan beyle görüşmeye gittiğimde biliosun aynı gün ordaydık hiç yaptığı ameliyat resimlerinden görmedim protezleri görüyim dokunıyım bile demedim Hasan bey zaten sana en uygun protezi uygulayacaktır yani en yumuşağını. benim meme dokum yoktu ilk zamanlar derin zaten yeterince gerildiği için hafif sert oluyo ama ben ameliyattan sonra sürekli parmaklarımla bastırıyodum ozman bile düşündüğün kadar sert diildi düşün şuan gayet doğal kıwamlı we yumuşaklar kas altı olduğu halde istanbuldaysan yarın gel görüşelim kontrole gidicem hem yakından görür dokunursun yumuşaklığıyla ilgilide bi fikrin olur :)

bence güvendiğin,seni anlayan doktoru bulduktan sonra gerisi teferruat..
mentor önyargı olusturmasın sende.benımde mentor ve forumda barış çakır hastalarının dısındakı arkadasların cogunun sılıkonu mentor marka ve eger
kötü bi marka olsaydı yada cok sert olsaydı cerrahlar tercıh etmezlerdı.
benım 2.5yıl oldu ve sılıkon oldugunu anlamıyo kımse ben solemesem.
sen bence guvenebılcegın bır cerrah bul ve kendını onun ellerıne teslım et,zaten gorusmeler yapacaksın ve yaptıgın gorusmelerde evet ıste bu dedıgın bırını mutlaka bulursun.
hasan beye ıcın ısınmıs,amelıyat olan arkadasarda var forumda resımlerını goruyosun..benım arkadasımda ıstte reklam muduru ve hasan beyı tanıyo..hastası ne ısterse onu yapıyo demıstı..buyukmu ıstıyo memesını buyuk kullanıyo,yada abartımı ıstedı abartı yapıyo onemlıolan hastasının ıstegı demısti.hatta kendısıde hasan beye dudak dolgusu yaptırdı ve adamın ısıne karıstı normalde hasan bey bıras daha fazla enjekte edecekken bızımkıabartı ıstemıyorum dedı ve bıras az dolgun oldu...
bence cerraha ne ıstedıgını anlattıktan ve cerrahın sızı anladıgından emın oldugunuzda işine cok karısmamak gerekıyo
bunun yanında hala daha kafan karısıksa bence 2-3 cerrahla dha gorusursen fıkrın netlesır.
ama tekrar belırtıyorum senı anlayan cerrahı bulmadıkcada amelıyat olma.

Bende bende bende bende geliyiiimmmmm melita sen Avrupa' da mı oturuyorsun canım?

Melita bu arada başka resımlerınde var mı acaba ? ssenınkılerın büyüklüğü tam benım istediğim gibi olduğu için çok merak edıyorum

Ah canim ist da olsam keşke,hasan beyle de görüşmeye cok.ihtiyacim var. Melita peki sen şeklen memnun musun istedigin,gibi oldu mi ciplakken'?? Hasan bey tam kas alti mi yapmisti seninkini yoksa dual plan mi??cok teşekkür.ederim görüşmek cok isterdim ama ben cooooook uzaklardayim ve.ist a gelir gelmez ameliyat olmam lazim. Yatinca nasillar sertler mi:26:

Kim demiş Mentor sert bir protez diye Asla,hiçte öyle degil.Gördügün gibi forumdaki birçok arkadaştada Mentor marka protez var ve hepside kıvamından memnun..Zaten doktorlar en yumuşak olan kıvamı yani 1. derece kıvamlı olan protezi kullanıyorlar.Ayrıca Mentor protez diger Natrelle protezin özelligi diye yazılan özelligide taşımakta.Hafızalı jel İçermektedir.Mentor protezin sitesindeki bilgileri paylaşıyorum okursun
Ben kıvamındanda görüntüsündende çok memnunum valla.Bundan yumuşagıda cıvık meme olurdu ve asla istemezdim Meme dedigin sütyene baglı kalmamalı,Her daim diri olmalı,sütyen takmış gibi Ama sen yinede aklına takılırsa tabi doktorundan bu marka protezini kullanmasını isteyebilirsin.Tabi kabul ederse..

Mentor protez

Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.

MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER
Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I : Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır.

İçi Jel Dolgulu (MemoryGel®) Meme Protezleri - Özellikleri:
Yıllarca süren araştırma ve testlerin sonucunda MemoryGel® Meme Protezleri FDA tarafından onaylanmıştır (2006). MemoryGel® Meme Protezleri Düz Yüzeyli ve Pürüzlü olarak sunulur. Bu protezler vücudunuza en uygun protezi sağlayabilmek için çok geniş aralıkta ölçü ve öne çıkım seçenekleriyle mevcuttur. İşte, Mentor meme protezlerinin neden hem doktor hem de hasta için en popüler seçenek olduğunu gösteren birkaç neden:
• MemoryGel® Meme Protezleri FDA ve CE onaylıdır.
• Herbir implant meme dokusuna benzeyen ve doğal bir his bırakan Mentor kohesif jel ile doldurulmuştur.
• İmplantlar doğru sonuç tahmini için tam olarak doldurulmuştur.
• MemoryGel® Meme İmplantları beş öne çıkım seçeneğiyle sunulur: Düşük, Orta, Orta Üzeri, Yüksek ve Ultra Yüksek – nasıl görünmek isterseniz onu seçin…
• Düz yüzeyli ve pürüzlü yüzeyli seçenekleri bulunur.
• Protezler Mentor garantisi altındadır..

cherrycim benimki tam kas altı cnm dual plan fln değil şeklindende çok memnunum yumuşaklığı şekli duruşu vıcık vıcık bir meme gibi değil tabiki ama gayet yumuşak hatta bugün doktorum dahada yumuşamışlar dedi zaten yakından görüp dokunsan kafanda bütün bu düşünceler olmaz :)
yatıncada sert değiller normal meme gibi kenarlara yayılmıyolar okadar :)için rahat olsun

canım benim inan bende senin gibiydim.. mentor istememde istemem diye gittim doktoruma.. ve doktorum önüme farklı markalardan silikon çeşitleri koydu dokundum baktım aynı sertlikteki hiç bir protez diğerinden farklı değildi mentorun koheziv 1 - 2 -3 diye seçenekleri var arzum detaylı paylaşmış.. en yumuşağı olan koheziv 1 bendeki mesela şimdiden bıngıl bıngıl meme kıvamına yaklaşıyorr
Allergan markanın natrelle protezide kullanıyordu doktorum ( ben ona o protezi istediğimi söylemiştim ) "istersen onu tercih edelim ama bana sorarsan mentor , hiç bir hastasını yolda bıraktığını görmedim hep işimizi kolaylaştıran taraf olmuştur güvenilirliğine söz edilemez zaten " demişti bende usta ellere bıraktım tercihi..

canım keşke gelebilseydin sende :) evet ben avrupa yakasında oturuyorum :)

Keşkeeeeeee ben karşıdayım malesef zor bıraz görüşmemiz bu durumda.belki bir gün Bende bir Hasan fındık harikası olursam muayenehanesınde karşılaşırız canım

slm,
ne yaptin bu arada?
kararini verdin mi? bende yaptirmak istiyorum. 23. Ocak görüsmem var Hasan beyde.

23 Ocakta hem Levent beyle,hemde Hasan beyle randevunuz var sanırım :44:

evet canim. ya ben karar versem, mesela hasan bey'e hemen ertesi gün yapar mi? 3 boyut yapiyor mu? Birde sen hangi Dr. öngörüsme yaptin?
Dr. Levent Tasci görüstün mü?

Bende ya Hasan Fındık'a ya da Eser Aydoğdu'ya gitmeyi düşünüyorum.
Azıcık memişlerim olsun diye istiyorum ama bir yandan da onları taşıyabilecek miyim diye endişe ediyorum...
Ama ön görüşmeye mutlaka gidicem ikisiylede... O zaman karar veririm bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…