Hasan fındık güzelleri dedim.. kimse yazmadı. Kızlar ben sürekli hasan fındık la ilgili meme büyütme ameliyatı olumlu yorumu arıyorum deli gibi artık arzum dısında bşi yazan yok..ciddi ciddi düşünmeye basladım dogru mu yapıyorum diye. hasta sonucu görmedim dogru düzgün. Daha bugun ameliyat günü almıstım. kafamı karıstırıyorsunuz((((((((((( barıs çakır ın hastaları kadar durumundan memnun ve bunu herkesle en içten şekilde paylaşan kimseiyi görmedim...ya çok taraftar modunda herkes, ya da baskalarını kötüler halde...moralim bozuldu cidden
çok saol alexus. hasan bey çok iyi bir doktor,ama zannediyorum sadece mentor marka silikon kullanıyor. mentor la ilgili ufak bir ön yargım var biraz sert gelio bana.. natrella nagor arion ellemedim ama benm gibi yumusaklık konusuna hassas arkadaslar hep bu markaları önermiş. hasan beye mail attım, eğer diğer protezlerden de kullanma şansı varsa hasan beyden şaşmam.... barış çakır da çok iyi ama maddi anlamda beni çok zorlar gibi geliyor... hasan bey saolsun bana çok iyi bir rakam verdi, çok iyi niyetli herşeyden önce. Barış beyle de keskke görüşseydim, hep rakamlar ucuk ve muayenesi ücretli diye duydugum için ( ki değilmiş) gitmedim...ne bileyim sırf silikon markası sebepli karısıklıgım. yoksa hasan bey harika biri
cherrycim konunu daha yeni gördüm hayatım endişelerini çok iyi anlıyorum. bende ameliyat olmadan önce senin gibiydim sürekli yorum okumak resim görmek istiyordum. sana tavsiyem yumuşaklık konusunu kafana takma ben hasan beyle görüşmeye gittiğimde biliosun aynı gün ordaydık hiç yaptığı ameliyat resimlerinden görmedim protezleri görüyim dokunıyım bile demedim Hasan bey zaten sana en uygun protezi uygulayacaktır yani en yumuşağını. benim meme dokum yoktu ilk zamanlar derin zaten yeterince gerildiği için hafif sert oluyo ama ben ameliyattan sonra sürekli parmaklarımla bastırıyodum ozman bile düşündüğün kadar sert diildi düşün şuan gayet doğal kıwamlı we yumuşaklar kas altı olduğu halde istanbuldaysan yarın gel görüşelim kontrole gidicem hem yakından görür dokunursun yumuşaklığıyla ilgilide bi fikrin olur :)
Ah canim ist da olsam keşke,hasan beyle de görüşmeye cok.ihtiyacim var. Melita peki sen şeklen memnun musun istedigin,gibi oldu mi ciplakken'?? Hasan bey tam kas alti mi yapmisti seninkini yoksa dual plan mi??cok teşekkür.ederim görüşmek cok isterdim ama ben cooooook uzaklardayim ve.ist a gelir gelmez ameliyat olmam lazim. Yatinca nasillar sertler mi:26:cherrycim konunu daha yeni gördüm hayatım endişelerini çok iyi anlıyorum. bende ameliyat olmadan önce senin gibiydim sürekli yorum okumak resim görmek istiyordum. sana tavsiyem yumuşaklık konusunu kafana takma ben hasan beyle görüşmeye gittiğimde biliosun aynı gün ordaydık hiç yaptığı ameliyat resimlerinden görmedim protezleri görüyim dokunıyım bile demedim Hasan bey zaten sana en uygun protezi uygulayacaktır yani en yumuşağını. benim meme dokum yoktu ilk zamanlar derin zaten yeterince gerildiği için hafif sert oluyo ama ben ameliyattan sonra sürekli parmaklarımla bastırıyodum ozman bile düşündüğün kadar sert diildi düşün şuan gayet doğal kıwamlı we yumuşaklar kas altı olduğu halde istanbuldaysan yarın gel görüşelim kontrole gidicem hem yakından görür dokunursun yumuşaklığıyla ilgilide bi fikrin olur :)
çok saol alexus. hasan bey çok iyi bir doktor,ama zannediyorum sadece mentor marka silikon kullanıyor. mentor la ilgili ufak bir ön yargım var biraz sert gelio bana.. natrella nagor arion ellemedim ama benm gibi yumusaklık konusuna hassas arkadaslar hep bu markaları önermiş. hasan beye mail attım, eğer diğer protezlerden de kullanma şansı varsa hasan beyden şaşmam.... barış çakır da çok iyi ama maddi anlamda beni çok zorlar gibi geliyor... hasan bey saolsun bana çok iyi bir rakam verdi, çok iyi niyetli herşeyden önce. Barış beyle de keskke görüşseydim, hep rakamlar ucuk ve muayenesi ücretli diye duydugum için ( ki değilmiş) gitmedim...ne bileyim sırf silikon markası sebepli karısıklıgım. yoksa hasan bey harika biri
Bende bende bendebende geliyiiimmmmm melita sen Avrupa' da mı oturuyorsun canım?
Ah canim ist da olsam keşke,hasan beyle de görüşmeye cok.ihtiyacim var. Melita peki sen şeklen memnun musun istedigin,gibi oldu mi ciplakken'?? Hasan bey tam kas alti mi yapmisti seninkini yoksa dual plan mi??cok teşekkür.ederim görüşmek cok isterdim ama ben cooooook uzaklardayim ve.ist a gelir gelmez ameliyat olmam lazim. Yatinca nasillar sertler mi:26:
canım keşke gelebilseydin sende :) evet ben avrupa yakasında oturuyorum :)
merhaba kızlar, ben cherry87, ocak ayında Hasan Fındık'a ameliyat olmak istiyorum ancak ameliyat olmadan desteğinize ihtiyacım var. Beni hasan fındık a yönelten arzum77 oldu tabii ki :) istanbuldaydım, gitmişken görüşmeye de gittim. Çok samimi, sıcacık, mütevazi ötesi bir adam. Çok çok sevdim kendisini. Sırf bu yüzden, çok fazla ameliyat sonucu görmememe ragmen onu doktorum ilan ettimTabii bunu yaptıgımda aylardan mayıstı ameliyat kesinleşince ve tarih bu kadar yakınlaşınca da panik oldum :18: Keske daha çok sonuç görsem dedim. Arzum u canlı canlı gördüm ama o meme dokusu oldugu için ve kas üstü meme çevresi kesisi geçirdiği için benim düşündüğüm ameliyat sonucundan çok farklı... Benim gögüs dokusu az olup, özellikle kas altı yada dual plan denen yöntemle, meme altı kesisiyle ameliyat olmuş arkadaşları görmem lazım ki kendi istediğim şekle yakın bir şeyler görmüş olayım... Melita yla görüştük saolsun, onun 300-350 cc kas atlıymış, ist a gittiğimde belki onunla görüşürüz Onun dışında aklımda kalan, hatırladıgım SPEAK ve SWEET12 vardı. Onlara bir türlü ulaşamıyorum İnşallah bu çağrımı duyarlar. Kızlar siz ameliyat olalı da güzel bir zaman geçmiş sonuclarınızı çok merak ediyorum, özellikle ne kadar yumusadıklarını... Benim için doğal meme hissi çok önemli, bir de kas altı protezin kol hareketlerinden ne kadar etkilendiğini çok merak ediyorum.... Nolur bana ulaşın bu işle yatıp kalkıyorum. en dürüst şekliyle görüşlerinize ihtiyacım var.
Aynı şekilde İzmirli güzellere de sesleniyorum, eğer uygun olurlarsa izmirde onlarla görüşmek isterim. Özellikle 350 cc ye kadar kas altı protez kullanmış arkadaşlarla... Acaip gerginim kızlar bana da bi el atıverin nolur
slm,
ne yaptin bu arada?
kararini verdin mi? bende yaptirmak istiyorum. 23. Ocak görüsmem var Hasan beyde.
23 Ocakta hem Levent beyle,hemde Hasan beyle randevunuz var sanırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?