• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık hasan isminin yanına isimler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_g_h_b91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
422
205
103
33
Arkadaşlar merhaba bi oğlum olucak Allah nasip ederse eşimin babasından dolayı bir adı hasan olucak ve ben 2. Adı hasan olsun istiyorum düşündüğümüz isimler BATU, KUZEY ve METE başka fikirlerede açığız şimdiden teşekkürler

Mete güzel isim .. Hem de diğerlerine göre daha az rastlanır ..
Mert, Kaan, Altar, Korhan, Arda, Barış .. Düşünürseniz ..
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ..

Hasan Efe
Hasan Sami
Hasan Talha

Pek sizin düşündükleriniz gibi zamane ismi değiller ama bence yakıştı :) bir düşünün isterseniz...

Hasan Efe
Hasan Sami
Hasan Talha

Pek sizin düşündükleriniz gibi zamane ismi değiller ama bence yakıştı :) bir düşünün isterseniz...
Hasanı ikinci isim olarak kullanmak istiyorum o yüzden fazla uygun olmuyo söylenirken efeyide düşünmüştüm ama etrafta çok var çok tesekkürler

Tebrikler...
Hayırlı doğumlar olsun inşallah...
Hasan ikinci isim olunca biraz daha zor oluyor ama içinize sinen neyse o olsun çok önemli...
Yazdığınız isimler de Hasan klasik diğerleri modern tarzda..
İki isimle çağıracaksanız biraz uygunsuz durabilir ama önemli olan sizin canı gönülden istediğiniz..

Tebrikler...
Hayırlı doğumlar olsun inşallah...
Hasan ikinci isim olunca biraz daha zor oluyor ama içinize sinen neyse o olsun çok önemli...
Yazdığınız isimler de Hasan klasik diğerleri modern tarzda..
İki isimle çağıracaksanız biraz uygunsuz durabilir ama önemli olan sizin canı gönülden istediğiniz..
Hasan ismini kullanıcağımızı sanmıyorum canım eşim istediği için olucak sadece. Çok sağol

Hasan Arda'yi cok uyumlu buluyorum.. Beraber kullanmayacakmissiniz madem o zaman uyum cok onemli degil..
Dusundugunuz isimlerden "Mete" guzel..
Onun disinda; Kaan Kerem Eren Emre Emir Arda Taha Yasir Tugra da begendigim isimlerden..
Hayirlisiyla saglikla gelsin bebis insaAllah..

Canim soyadını beraber okuyarak düşün isimleri. Ben öyle yapıyorum. Yanyana hep uyumlu olmalı. Hasan mete güzel hasan sefa da güzel

Soyadımızda erkek ismi 3 isim gibi olucak bizimki
Haha canım aynen benimkide öyle. Bende iki isim koyucam soyismiyle 3 erkek adı gibi olcak :) yalnız allah allah benim daha haftaya cinsiyet belli olcak Allah mi dedirtti erkek nedir :))

Haha canım aynen benimkide öyle. Bende iki isim koyucam soyismiyle 3 erkek adı gibi olcak :) yalnız allah allah benim daha haftaya cinsiyet belli olcak Allah mi dedirtti erkek nedir :))
İçinden ne geçiyosa o olur inş canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş sen ne isim düşünüyosun erkek olursa

İçinden ne geçiyosa o olur inş canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş sen ne isim düşünüyosun erkek olursa
Amin canım benim ilk çocuğum o yüzden sağlıklı olsun da cinsiyet hiç farketmez. İkisinden de yok nasılsa. Erkek olursa ben yiğit istiyorum. Yiğit Alp veya yağız Alp koycam kismetse bakalım. Henüz 15 haftaligim. Sen ne kadarlık sin

Batu hasan
Mete hasan güzel oluyor düşündükleriniz arasında
Alp Hasan
Sarp Hasan
Ege Hasan

Hasan mete hoşuma gitti canım. Alşah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Back
X