Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasanı ikinci isim olarak kullanmak istiyorum o yüzden fazla uygun olmuyo söylenirken efeyide düşünmüştüm ama etrafta çok var çok tesekkürlerHasan Efe
Hasan Sami
Hasan Talha
Pek sizin düşündükleriniz gibi zamane ismi değiller ama bence yakıştı :) bir düşünün isterseniz...
Hasan ismini kullanıcağımızı sanmıyorum canım eşim istediği için olucak sadece. Çok sağolTebrikler...
Hayırlı doğumlar olsun inşallah...
Hasan ikinci isim olunca biraz daha zor oluyor ama içinize sinen neyse o olsun çok önemli...
Yazdığınız isimler de Hasan klasik diğerleri modern tarzda..
İki isimle çağıracaksanız biraz uygunsuz durabilir ama önemli olan sizin canı gönülden istediğiniz..
Soyadımızda erkek ismi 3 isim gibi olucak bizimkiCanim soyadını beraber okuyarak düşün isimleri. Ben öyle yapıyorum. Yanyana hep uyumlu olmalı. Hasan mete güzel hasan sefa da güzel
Haha canım aynen benimkide öyle. Bende iki isim koyucam soyismiyle 3 erkek adı gibi olcak :) yalnız allah allah benim daha haftaya cinsiyet belli olcak Allah mi dedirtti erkek nedir :))Soyadımızda erkek ismi 3 isim gibi olucak bizimki
İçinden ne geçiyosa o olur inş canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş sen ne isim düşünüyosun erkek olursaHaha canım aynen benimkide öyle. Bende iki isim koyucam soyismiyle 3 erkek adı gibi olcak :) yalnız allah allah benim daha haftaya cinsiyet belli olcak Allah mi dedirtti erkek nedir :))
Teşekkürlermete hasan
Amin canım benim ilk çocuğum o yüzden sağlıklı olsun da cinsiyet hiç farketmez. İkisinden de yok nasılsa. Erkek olursa ben yiğit istiyorum. Yiğit Alp veya yağız Alp koycam kismetse bakalım. Henüz 15 haftaligim. Sen ne kadarlık sinİçinden ne geçiyosa o olur inş canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş sen ne isim düşünüyosun erkek olursa
Sağol fikir için canım amin inş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaHasan mete hoşuma gitti canım. Alşah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah