merhaba arkadaşlar
15 gün önce Hasan Poyraz a burun estetiği yaptırdım. Çok iyi bir doktor olmasının yanı sıra çok da sıcak biri.
Ameliyat sonrası hiç bir şekilde ağrım olmadı. Başım bile ağrımadı. Benim için çok önemli bir ayrıntıydı bu.
Tam istediğim gibi çok doğal ve yüzüme yakışan bir burnum oldu. Daha 15 gün olmasına rağmen şişlerim de indi, şu an bile harika gözüküyor.
Fiyat olarak da gerçekten çok uygun.
Yıllarca ameliyattan kaçtım gerçekten burnunuzdan rahatsızsanız hiç korkmayın ve beklemeyin derim :))
Arkadaslar merhaba , 9 kasim 2013 de dr. Hasan Poyraz' a ameliyat oldum sonuc mukemmel:)) cok dogal oldu cevremdeki herkesten cok olumlu tepkiler aldim.. Ayrica yakin bir arkadasimla ayni gun ameliyat oldum. Kendisi de sonuctan cok memnun. Arkadasimin durumu benimkinden biraz daha farkliydi kendisi farkli zamanlarda 2 kez ayni yerden burnunu kirmis olup bu yuzden benim ameliyatim kapali olurken kendisi acik ameliyat oldu kulagindan kikirdak eklendi burnuna ve sonuc muhtesem:)) gonul rahatligiyla burnunuzu dr. Hasan Poyraz'a emanet edebilirsiniz . Sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplarim arkadaslar. Herkese saglikli guzellik diliyorum...
merhaba arkadaşlar
15 gün önce Hasan Poyraz a burun estetiği yaptırdım. Çok iyi bir doktor olmasının yanı sıra çok da sıcak biri.
Ameliyat sonrası hiç bir şekilde ağrım olmadı. Başım bile ağrımadı. Benim için çok önemli bir ayrıntıydı bu.
Tam istediğim gibi çok doğal ve yüzüme yakışan bir burnum oldu. Daha 15 gün olmasına rağmen şişlerim de indi, şu an bile harika gözüküyor.
Fiyat olarak da gerçekten çok uygun.
Yıllarca ameliyattan kaçtım gerçekten burnunuzdan rahatsızsanız hiç korkmayın ve beklemeyin derim :))
peki nekadara yaptırdınız hasan bey'e?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?