- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
O degilde ogluma hasan ismi koyacaktim igrendim şuan bu isimden
Bence siz başka konulara bakın, daha çok eyleneceğiniz.resmen kahkaha attım tövbe tövbe . Aynısını ben düşündüm , iyi ki Hasan diye birini tanımıyorum
Pislik üste çıkmak için iftira da atar. Hiç sallama ne dediğini, sen kendini biliyosun. Umarım ekran kaydı almışsındır. Bir de telefonu karıştırmanın açıklamasını yapmak zorunda değilsin. Nikahlı eşisin karıştırırsın tabi. Başlarım özeline, özeli eskortla konuşmakmıymış.eşimin telefonunu karıştıran biri değilim normalde hatta bunu saygısızlık olarak görüyorum fakat beni buna iten sebepler var son zamanlarda. Telefonuma şifre koyan biri değilim ben birkaç kez telefonumu alışveriş yaparken bir yerlerde unuttum ve bunun üzerine eşim bana şifre koyma mı söyledi dediği gibi koydum da. Sabah bana evden çıkarken senin de ne boklar yediğini biliyorum diyor. Tamam dedim çıkar ben ne boklar yiyormusum. Evde sürekli kavga gürültü en son kendi foyası çıkınca ortaya benim şerefime kadar dilini uzattı. Ben neden şifre koyuyor muşum.kendisi diyordu bana orada burada telefonuna unutuyorsun birinin eline geçer şifre komşuna diye şimdi ben öyle biri mi oldum ? hiçbir kadın boş yere eşinin telefonunu karıştırmaz sanmıyorum ve bu 5 yılda da bir kez bile telefonunu karıştırmadım eşimin. Boşanacağım boşanırken de sırf kendi pisliğini örtmek için benim nasıl namusuma dil uzattı bunun hesabını da soracağım ona
Hanfendi yanlis yorumlamissiniz. Konu sahibi kisinin whatsapp profil resminde tanga oldugunu soyluyor. Siz tangayi sevebilirsiniz giyebilirsiniz de ama tangali resminizi profil resmi yapmazsiniz degil mi? Ve evli erkekle konusmazsiniz. Konu cok farkli.Öfkenizi çok iyi anlıyorum yani en azindan anlamaya çalışıyorum diyeyim ... kocanızın ‘mahluk’ olduğu konusunda da size %100 katılıyorum fakat oradaki *tanga* detayına anlam veremedimşahsen benim çok sık kullandığım ve kullanmaktan keyif aldığım bir çamaşır olur kendisi ... sanki ‘tanga giyen herkes eskort’ iması var gibi mesajınızda . Ha böyle yazdınız demiyorum ama öyle düşündüğünüzü ima etmiş gibi olmuş, öyle değilse de çok gereksiz bir ayrıntı olmuş açıkçası ... neyse sinirli olduğunuz için olabilir ...
Kocanıza gelince ; Yavuz hırsız ev sahibini bastırmış misali ... eğer gidecek gücünüz yoksa yüz göz olmayın derim . Ama gidecekseniz de başınız dik gidin, utanması gereken o .. tabi utanacak yüzü varsa. Hasancığı ile mutlu olsun bakalım
Hakkınızda hayırlısı ❤
Aldatan zaten once karsiya iftira atar bu psikolojik baskifireşimin telefonunu karıştıran biri değilim normalde hatta bunu saygısızlık olarak görüyorum fakat beni buna iten sebepler var son zamanlarda. Telefonuma şifre koyan biri değilim ben birkaç kez telefonumu alışveriş yaparken bir yerlerde unuttum ve bunun üzerine eşim bana şifre koyma mı söyledi dediği gibi koydum da. Sabah bana evden çıkarken senin de ne boklar yediğini biliyorum diyor. Tamam dedim çıkar ben ne boklar yiyormusum. Evde sürekli kavga gürültü en son kendi foyası çıkınca ortaya benim şerefime kadar dilini uzattı. Ben neden şifre koyuyor muşum.kendisi diyordu bana orada burada telefonuna unutuyorsun birinin eline geçer şifre komşuna diye şimdi ben öyle biri mi oldum ? hiçbir kadın boş yere eşinin telefonunu karıştırmaz sanmıyorum ve bu 5 yılda da bir kez bile telefonunu karıştırmadım eşimin. Boşanacağım boşanırken de sırf kendi pisliğini örtmek için benim nasıl namusuma dil uzattı bunun hesabını da soracağım ona
Hayatım evet yanlış anlamışım uykulu uykulu , yazdım zaten 2.sayfadaHanfendi yanlis yorumlamissiniz. Konu sahibi kisinin whatsapp profil resminde tanga oldugunu soyluyor. Siz tangayi sevebilirsiniz giyebilirsiniz de ama tangali resminizi profil resmi yapmazsiniz degil mi? Ve evli erkekle konusmazsiniz. Konu cok farkli.
aslında gergin yazmadım yani size yaptığım bir atar yok ben sadece iyi değilim yanlış anlaşıldı isem özür dilerim lütfen
Tanga giymek başka tangayla resim cekilip profil resmi yapmak baska yoksa konu sahibi ne bilebilir kadinin tanga giydiginiÖfkenizi çok iyi anlıyorum yani en azindan anlamaya çalışıyorum diyeyim ... kocanızın ‘mahluk’ olduğu konusunda da size %100 katılıyorum fakat oradaki *tanga* detayına anlam veremedimşahsen benim çok sık kullandığım ve kullanmaktan keyif aldığım bir çamaşır olur kendisi ... sanki ‘tanga giyen herkes eskort’ iması var gibi mesajınızda . Ha böyle yazdınız demiyorum ama öyle düşündüğünüzü ima etmiş gibi olmuş, öyle değilse de çok gereksiz bir ayrıntı olmuş açıkçası ... neyse sinirli olduğunuz için olabilir ...
Kocanıza gelince ; Yavuz hırsız ev sahibini bastırmış misali ... eğer gidecek gücünüz yoksa yüz göz olmayın derim . Ama gidecekseniz de başınız dik gidin, utanması gereken o .. tabi utanacak yüzü varsa. Hasancığı ile mutlu olsun bakalım
Hakkınızda hayırlısı
Ablama gidiyorum birkaç gün kafamı dinleyip ne yapacağıma karar vereceğim
Kadın derdini paylaşmış ki gerçekten büyük bir olay yaşamış, espri, smile havalarda uçuşuyor. Bdv yi keyif almak için takip eden bir kitle olduğuna artık eminim
Eşinizin telefonunu karıştırmanız bence gayettt olağan birşey hatta hiçbir zaman anlamam şiflerini birbirinden gizleyen çiftleri ki şüpheniz de nekadar haklı oldugunuzu da görmüşsünüz. Eskort numarasını telefonuna kaydedicek kadar da korkusuz. Yapılacak şey belli eğer ayrılırsanız herkese sebebini söyleyin. Sizin utanacağınız hiçbirşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?