Hasan1

Ayrıca ben madem milletle konuşuyorum yazışıyorum o zaman neden beni karın olarak bu sıfatla bu evde tutuyorsun ?

Durusunuzu bozmayin ve bir an once kurtulun bu igrenc adamdan.Gitsin Hasan ile sabahlara kadar yazissin terbiyesiz.Birde piskin piskin neden telefonumu karistiriyorsun diyor.Yavuz hirsiz misali.

Böyle durumlarda hep cem yılmazın sarhoş parodisi geliyor. Eve sarhoş gelen adama nerdesin kaç saattir deyince ben çocuklarıma çikolata alamayacak mıyım diye sorar diyordu. Adama bu ne diyorsunuz o da yavuz hırsız misali açıklama yapacağına niye telefonu karıştırıyorsun diyor.

Pislik üste çıkmak için iftira da atar. Hiç sallama ne dediğini, sen kendini biliyosun. Umarım ekran kaydı almışsındır. Bir de telefonu karıştırmanın açıklamasını yapmak zorunda değilsin. Nikahlı eşisin karıştırırsın tabi. Başlarım özeline, özeli eskortla konuşmakmıymış.

Hanfendi yanlis yorumlamissiniz. Konu sahibi kisinin whatsapp profil resminde tanga oldugunu soyluyor. Siz tangayi sevebilirsiniz giyebilirsiniz de ama tangali resminizi profil resmi yapmazsiniz degil mi? Ve evli erkekle konusmazsiniz. Konu cok farkli.

Aldatan zaten once karsiya iftira atar bu psikolojik baskifir

Hasan'ı geçtim de niye numaralandırmış 1 diye? Muhtemelen her bir eskortu Hasan adıyla 1,2,3.. falan diye kodlandırmış öff iğrenç. Birini silse ne olur yani kaç tane vardır onun elinde. Boşanmazsanız da dikkat edin hastalık falan kapmayın yani, ne diyeyim. Burada aleni boşanılması gereken durumlara boşan demek de suç oluyor artık.

Hayatım evet yanlış anlamışım uykulu uykulu , yazdım zaten 2.sayfada

Hanımlar sakin olur musunuz lütfen? Konu sahibesinin topiğinde tartışma çıkmasından ziyade sakinleştirilmeye ve tavsiyeye ihtiyacı var, rica ediyorum hem üsluplara dikkat ediniz, hem polemiğe girmeyiniz, bakınız konu sahibesi ne demiş:
aslında gergin yazmadım yani size yaptığım bir atar yok ben sadece iyi değilim yanlış anlaşıldı isem özür dilerim lütfen

Ne denirki valla canım cok cok kotu bir durum ve o beyinsiz eşin unarım seni kaybeddigine yanar durur

Mune abla valla bende uykulu uykulu yanlış anlamışım , o yüzden yorumum yanlış olmuş . Ama 2.sayfada düzelttim , yine de görmeyenler ‘çıx cıx cıx’ kınıyor beni . O 2.saydadaki ‘yanlış anladım’ mesajını ilk mesajımın altına iliştiremez miyiz

BU erkekler neden dürüst olamıyorlar? Bir b.k yediysen delikanlı gibi çıkıp desene evet böyle böyle diye. Neden 5 yaşındaki çocuk zekasıyla saçma sapan yalanlara baş vuruyorsun. Madem kaybetmek istemiyorsun neden yiyemecegin şeyin altına yatıyorsun?!!
Bu kadın sana eş olmaktan,evine bakmaktan,çocuğunu büyütmekten başka ne yaptı?
Nasıl üç kuruşluk insanlar için eşini böyle çirkin bir şekilde aldatabildin!
Yazık 5 yıllık emeklerinin burnundan fitil fitil gelmesi dileğiyle..

Kadın derdini paylaşmış ki gerçekten büyük bir olay yaşamış, espri, smile havalarda uçuşuyor. Bdv yi keyif almak için takip eden bir kitle olduğuna artık eminim

Eşinizin telefonunu karıştırmanız bence gayettt olağan birşey hatta hiçbir zaman anlamam şiflerini birbirinden gizleyen çiftleri ki şüpheniz de nekadar haklı oldugunuzu da görmüşsünüz. Eskort numarasını telefonuna kaydedicek kadar da korkusuz. Yapılacak şey belli eğer ayrılırsanız herkese sebebini söyleyin. Sizin utanacağınız hiçbirşey yok

Tanga giymek başka tangayla resim cekilip profil resmi yapmak baska yoksa konu sahibi ne bilebilir kadinin tanga giydigini

Ben de anlamadım ya. Kadına moral verecek yerde tepki veriyorlar. Gülücüğü flörtünüze atın bir zahmet. Kadın ağlıyorum yazmış gelen cevap kakara kikiri. El elin eşeğini türkü söyleyerek arar diye boşa dememişler. Sinir oldum buradaki tavırlara.

Sabah okudum konuyu sinirim bozuldu. Konu sahibini düşünemiyorum.

Keşke beyinsiz adamı evden kovsaydınız. Bir de üste çıkmak için saçma sapan konuşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…