- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
O kadar çok üstünüze gelindi ki valla benim bile açıklama yapasım geliyorHayatım evet yanlış anlamışım uykulu uykulu , yazdım zaten 2.sayfada
Kızlar son zamanlarda zaten sürekli evde tartışma hırgür vardı ben çocuğumu böyle bir ortamda yetiştirip gitmek istemiyorum bu sebep olmasaydı bile boşanmak kafamda vardı ve birkaç kez dile getirdiğim halde beni goygoya aldı .çok geçmeden de sebebini çıkardı Allah karşıma zaten evdeki yarattı hırgürün. Eşime karşı verdiğim tepkiyi anormal bulanlar var benim çocuğum yaklaşık 3 haftadır sürekli kavgalı bir ortamda artık kucağımıza almaya kalktığımızda titriyor 7 aylık bebek. Ben bir pislik için çocuğuma bunu yaşatmak istemedim..
Evet onu da kova bilirdim fakat tartışma çıkaracaktı yine kendim aldım başımı çıktım evden doğrusunu da yaptım diye düşünüyorum. Boşanma Fikri kafamda kesin fakat benim maddi durumum şu an benim çocuğumun masraflarını karşılamaya el olanak vermiyor mahkeme sürecine başvurduğumda ise bir süre sonra belli bir nafaka almaya hak kazanacağım belki de bu yüzden her gün olsun istemiyorum ki benim çocuğumun masraflarını karşılasın ki yapmak zorunda da zaten .
O yüzden bir süre ablamda kalacağım. Diğer bir detayı da belirtmek istiyorum ki burada boş almayacaksan konuyu kapat bizi meşgul etme tarzı yorumlarda var. Arkadaşlar hiçbirinizin hakkını gasp ettiğini düşünmüyorum zira ben boşanma fikrini kafama koyma saydım buraya bu konuyu açmazdım. Ama ister istemez ortada 5 yıllık bir evlilik var zamanında aşık olduğum bir insan var ve çocuğumun babası var. Ağlamam çok normal bu yüzden yuvam yıkıldı. Düzenim yıkıldı. O yüzden burada bazı konulara yaptığınız yorumlar ve kadınlarla beni karşılaştırmayınız lütfen. ben aldatıldığını öğrenip boşanamayan insanlara da saygı duyuyorum birçoğu şartlar dahilinde bunu gerçekleştiremiyor biz bunu bilemeyiz seviyor deyip geçiyoruz. Evet kimi de gerçekten düzenini bozmaktan korkuyor. Emin olun ben de çok korkuyorum. Evimi seven bir insanım , yuvamı seven bir insanım nihayetinde. Ama yorumlarınızda birkaç kişinin makara kikiri yaptığını gördüm burası bir derdim var bölümü çok gülesiniz varsa veya rencide edesiniz ya da eleştirmek isteyişiniz lütfen bunu geyik bölümünde yapın . Zira benim kimsenin hahahihi muhabbetini kaldıracak mecalim yok.
@Mune abla valla bende uykulu uykulu yanlış anlamışım , o yüzden yorumum yanlış olmuş . Ama 2.sayfada düzelttim , yine de görmeyenler ‘çıx cıx cıx’ kınıyor beni . O 2.saydadaki ‘yanlış anladım’ mesajını ilk mesajımın altına iliştiremez miyiz
Kendimi düzeltirim olurKonuyu yanlış anlamanız ayrı bir olay fakat kadın 7 aylık bebekle aldatıldığını öğrenmiş. Ki bir özüre bile layık görülmemiş. Orada gerçekten laf da etse bazen insanları üzgün, kırgın olduklarında alttan almak gerekir. Sakinleştirmek için kadın mini etek giyen şöyle, tanga giyen böyle de dese o anlık susarsınız. Bir süre sonra kırıldığınızı belirtirsiniz ya da üstünü kapatırsınız. Ki insanlar böyle durumlarda istemeden konuşur, ne dediğini bilmez çoğu zaman. Acısı olanı, derdi olanı idare ederiz. Konu ne siz neden bahsettiniz. Yeri değildi. Ben bu sebeple yanlış da anlasanız çıkışınızı doğru bulmadım. Tepkinin asıl nedeni de konuyu olmayacak bir yere gereksiz yere çekmiş olmanız. Yanlış anlamanız ya da düzeltmeniz kimsenin umurunda değil. Umarım bundan sonra kendinizi düzeltirsiniz.
Ay sorma gülümO kadar çok üstünüze gelindi ki valla benim bile açıklama yapasım geliyorkonunun ilk sayfasında hemen yorum yapıyoruz sonraki sayfalara hiç göz atmadan ve bu nedenle böyle yanlış anlaşılmalar oluyor
Baska yerde atar misiniz su kahkahalarinizi ayiptir yahu. Ilk mesajiniz zaten fiyaskoydu aldatilan kadina gelmis ne var bende tanga giyiyorum diye alakasiz bi yorum yapiyosunuz ardindan surekli mesajlarinizda kahkaha var. Yanlis anladim diyosunuz neyini yanlis anladiniz acaba tepki gelince yanlis anladim diye cevirdiniz. Hic eglenilecek gulunecek bi durum yok ortada. 'Bir derdim var' burasi.resmen kahkaha attım tövbe tövbe . Aynısını ben düşündüm , iyi ki Hasan diye birini tanımıyorum
Konu sahibi sizden ozur bile diledi yaziktir ya. Kadinin mesajini israrla alintilayip da 'sen beni nasil terslersin efendim nasil terslersin' minvalinde surekkkli. Asil boyle manipule oldu konu. Kadinin derdi ayri o da zaten yalvarmadi yorum istiyorum sizden diye bari ustelemeyin hic mi vicdan yok ozur dilemis daha ne yapsin basinda bu derdiyle hemde.Yahu haketmediğim şekilde cevap alırsam "neden bana böyle yazıyorsunuz?" deme hakkına sahibimdir hanımefendi.
Derdinizi hafife alsam ilk yorumumu öyle yazmazdım zaten. Birinin ortaya attığı lafla bana atıfta bulunmayın. Resmen manupülasyon bu.
Gerçekten herkesin derdiyle dertlenilmiyormuş. Size hayatta başarılar diliyorum..
Baska yerde atar misiniz su kahkahalarinizi ayiptir yahu. Ilk mesajiniz zaten fiyaskoydu aldatilan kadina gelmis ne var bende tanga giyiyorum diye alakasiz bi yorum yapiyosunuz ardindan surekli mesajlarinizda kahkaha var. Yanlis anladim diyosunuz neyini yanlis anladiniz acaba tepki gelince yanlis anladim diye cevirdiniz. Hic eglenilecek gulunecek bi durum yok ortada. 'Bir derdim var' burasi.
Merhaba, öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, belli ki bilinçli bir insansınız, en doğru kararı siz verirsiniz zaten. Burada ya da dışarda da yersiz yorumlar olursa da hiç takılmayın bence, tabi ki çok zor bir karar boşanmak, yaşamadan asla bilemeyiz hiçbirimiz, asla büyük konuşmak istemem o yüzden, Allah yardımcınız olsun.Kızlar son zamanlarda zaten sürekli evde tartışma hırgür vardı ben çocuğumu böyle bir ortamda yetiştirip gitmek istemiyorum bu sebep olmasaydı bile boşanmak kafamda vardı ve birkaç kez dile getirdiğim halde beni goygoya aldı .çok geçmeden de sebebini çıkardı Allah karşıma zaten evdeki yarattı hırgürün. Eşime karşı verdiğim tepkiyi anormal bulanlar var benim çocuğum yaklaşık 3 haftadır sürekli kavgalı bir ortamda artık kucağımıza almaya kalktığımızda titriyor 7 aylık bebek. Ben bir pislik için çocuğuma bunu yaşatmak istemedim..
Evet onu da kova bilirdim fakat tartışma çıkaracaktı yine kendim aldım başımı çıktım evden doğrusunu da yaptım diye düşünüyorum. Boşanma Fikri kafamda kesin fakat benim maddi durumum şu an benim çocuğumun masraflarını karşılamaya el olanak vermiyor mahkeme sürecine başvurduğumda ise bir süre sonra belli bir nafaka almaya hak kazanacağım belki de bu yüzden her gün olsun istemiyorum ki benim çocuğumun masraflarını karşılasın ki yapmak zorunda da zaten .
O yüzden bir süre ablamda kalacağım. Diğer bir detayı da belirtmek istiyorum ki burada boş almayacaksan konuyu kapat bizi meşgul etme tarzı yorumlarda var. Arkadaşlar hiçbirinizin hakkını gasp ettiğini düşünmüyorum zira ben boşanma fikrini kafama koyma saydım buraya bu konuyu açmazdım. Ama ister istemez ortada 5 yıllık bir evlilik var zamanında aşık olduğum bir insan var ve çocuğumun babası var. Ağlamam çok normal bu yüzden yuvam yıkıldı. Düzenim yıkıldı. O yüzden burada bazı konulara yaptığınız yorumlar ve kadınlarla beni karşılaştırmayınız lütfen. ben aldatıldığını öğrenip boşanamayan insanlara da saygı duyuyorum birçoğu şartlar dahilinde bunu gerçekleştiremiyor biz bunu bilemeyiz seviyor deyip geçiyoruz. Evet kimi de gerçekten düzenini bozmaktan korkuyor. Emin olun ben de çok korkuyorum. Evimi seven bir insanım , yuvamı seven bir insanım nihayetinde. Ama yorumlarınızda birkaç kişinin makara kikiri yaptığını gördüm burası bir derdim var bölümü çok gülesiniz varsa veya rencide edesiniz ya da eleştirmek isteyişiniz lütfen bunu geyik bölümünde yapın . Zira benim kimsenin hahahihi muhabbetini kaldıracak mecalim yok.
Tanga yorumunu tepki alınca çevirmene de hiç inanmamıştım zaten daha sonra şu mesajlarınla da sıvadın. Vallahi midem bulandı bukadar vicdansız olunabilir. Neyse aklımızda olsun senin de bir derdin olunca her mesaja bol bol kahkaha koyarız
A pardon , size sormam gerektiğini bilmiyordum. Bir dahakine sizin onayınızı alırım .
Mesaj atıyor1impossiblelove aramadı mı sen gidince?
Bence hayatında görüp göreceğinden vicdanlı insan benimdir . Bir derdim olduğunda istediğin yorumu yapabilirsin , Hiç takılmam , görmezden gelir geçerim .Tanga yorumunu tepki alınca çevirmene de hiç inanmamıştım zaten daha sonra şu mesajlarınla da sıvadın. Vallahi midem bulandı bukadar vicdansız olunabilir. Neyse aklımızda olsun senin de bir derdin olunca her mesaja bol bol kahkaha koyarız
Yahu linç yediniz,ezilmeye doymadınız hala sesiniz cikiyor.bir kısın sesinizi,az ayarınızı bilin bı zahmet,çok gülesiniz varsa da geyik bölümüne çıkın gidin, hala laf yetiştiriyorsunuzBence hayatında görüp göreceğinden vicdanlı insan benimdir . Bir derdim olduğunda istediğin yorumu yapabilirsin , Hiç takılmam , görmezden gelir geçerim .
+ ben konu sahibinin öfkesine - üzüntüsüne %1000 hak verdiğimi söyledim . Ki konu zaten konu sahibinin verdiği tepki değil , benim yanlış anlamamdı . Seni inandırmaya çalışmak en son yapacağım şey bile değil :)
Kahraman oldun gereksiz yorumlarınla , madalyanı bırakıyorum buraya al kullan
Olur tamamYahu linç yediniz,ezilmeye doymadınız hala sesiniz cikiyor.bir kısın sesinizi,az ayarınızı bilin bı zahmet,çok gülesiniz varsa da geyik bölümüne çıkın gidin, hala laf yetiştiriyorsunuz
Konu sahibi eşin ölmesin sürünsün inşallah çok üzüldüm,dilerim Allah atlatmaniz için kolaylığını verir.evladiniza sıkı sıkı sarılın...
AferinOlur tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?