- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
şakami gerçekten utanmadan bunları istemişler mi??Deprem sonrası evleri,mallari hasar gorenler Afad koordinasyonu ile bunu devlete bildiriyorlar.Dün bir hasar tespit tutanagi gördüm sosyal medyada paylasilmis icinde 1000 tl lik parfum,bilmem ne kadarlik süs objesi bilmem ne marka tabak canak fincan su takımı vs bildirilmis.Bana tamamen sımarıklık gibi geldi insanlar evsiz aşsız kalmisken bilmem ne marka tabak canagin süs esyasinin devletten talep edilmesi.Bizim de yaklasik 13 bin liralik tvmiz parcalandı henuz bildirmedik icimiz el vermiyor insanlarin evi gitmisken bir tv derdine dusmek annemler falan herkes bildirirken bildirin iste o da maddi bir hasar diyorlar ne bileyim ya o bile ayıp gibi geliyor.Biz bildirsek sizce hakka girer miyiz ?
Ben saka falan zannettim gercekmis cidden yazmislar cok sagolunşakami gerçekten utanmadan bunları istemişler mi??
Allahın doğal afetine devlet ne yapsın,ettikleri yardım temel ihtiyaçtır.
2-3bin lik parfüme falan sanmıyorum gülerler yani
*geçmiş olsun bu arada
Onaydan gecer gecmez bilemem ama yazilmamali bence yaBildiriyorlar ama onaylanıyor mu ki?
Belki daha fazla yardima ihtiyaci olanlarin onune geceriz falan ne bileyim her yer cadir dolu o insanlar evlerine giremezken malin derdine dusmekHakkınızsa tabi ki bildirin. Neyin hakkına gireceksiniz anlamadım
Yani kim ne yazıyorsa yazsın isteyen tel toka yazsın, nasılsa devletin şartları belli. Avucunu yalarlar.Siz de yazın temel eşyanızın eksiği sonuçta. Alakasız şeyleri zaten devlet reddediyor.Onaydan gecer gecmez bilemem ama yazilmamali bence ya
bildigim kadarıyla zorunlu deprem sigortanızdan karşılanacak bu ücretler. şımarıklık değil yani hak bu.. bence yazın. her zaman en kötüyü düşünüp halimize şükretmekten ilerleyemiyoz benceDeprem sonrası evleri,mallari hasar gorenler Afad koordinasyonu ile bunu devlete bildiriyorlar.Dün bir hasar tespit tutanagi gördüm sosyal medyada paylasilmis icinde 1000 tl lik parfum,bilmem ne kadarlik süs objesi bilmem ne marka tabak canak fincan su takımı vs bildirilmis.Bana tamamen sımarıklık gibi geldi insanlar evsiz aşsız kalmisken bilmem ne marka tabak canagin süs esyasinin devletten talep edilmesi.Bizim de yaklasik 13 bin liralik tvmiz parcalandı henuz bildirmedik icimiz el vermiyor insanlarin evi gitmisken bir tv derdine dusmek annemler falan herkes bildirirken bildirin iste o da maddi bir hasar diyorlar ne bileyim ya o bile ayıp gibi geliyor.Biz bildirsek sizce hakka girer miyiz ?
Devlete yazmak yerine bu iş için ev sigortanızı da kullanılabilirsiniz.Deprem sonrası evleri,mallari hasar gorenler Afad koordinasyonu ile bunu devlete bildiriyorlar.Dün bir hasar tespit tutanagi gördüm sosyal medyada paylasilmis icinde 1000 tl lik parfum,bilmem ne kadarlik süs objesi bilmem ne marka tabak canak fincan su takımı vs bildirilmis.Bana tamamen sımarıklık gibi geldi insanlar evsiz aşsız kalmisken bilmem ne marka tabak canagin süs esyasinin devletten talep edilmesi.Bizim de yaklasik 13 bin liralik tvmiz parcalandı henuz bildirmedik icimiz el vermiyor insanlarin evi gitmisken bir tv derdine dusmek annemler falan herkes bildirirken bildirin iste o da maddi bir hasar diyorlar ne bileyim ya o bile ayıp gibi geliyor.Biz bildirsek sizce hakka girer miyiz ?
Bildirdik yarin geleceklermis kontroleParfumu karsilamazlar ki, ne degisik insanlar var ya. Tv nizi yazin
Bildirdik esimle gidip.Valla anlamiyorum tabagima canagima bakmak deprem sonrasi eve girdigimde aklima dahi gelmedi kaldi ki parfumu sus esyasi bildireyim hemen cocugun odasina gidip esyalarini aldimSizinki beyaz eşya tabi ki bildirin bence onaylanır. Hakka girecek bir durum olursa kimse onaylamaz merak etmeyin
Parfüm şişesi yazanlar gerizekalı sanırsam, insanlar evsiz barksız kaldı , göçük altında canından oldu ne parfümü insanı zorla hakaret ettiriyorlar
Bildirdik esimle gidip hayirlisi bakalimSiz yazın, bu yazılmış ihtiyaçları yetkililer önem sırasına koyarlar herhalde
Bunun dogru olduguna inanmak istemiyorum insanlik ölmüs yaInsanlar gercekten cok kotu ya. Izmir depreminde yabanci uyruklular afad'in verdigi battaniyeleri satarken yakalanmisti. Cadirlarda kalan insanlara gelen bebek bezi ve mamalar icin ayni ailedeki 7 8 kisi siraya girip fazla fazla alip goturmuslerdi. Buna bakinca tv yazmak hakka girmek gibi gorunmuyor gozume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?