hasbam tek yatamazmış :)

BalikEsirli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
538
29
0
İstanbul
Allah'ım bunların neresınden tutsam elimde kalıyor....
kv aradı öğlen eşim evdeydi........... görümce otobüse binmiş geliyormuş,

eşimde cıkıstı: pardonda anne ınsan bı haber verırıdı, biz her daim misafir için ayakta beklemiyoruz....diye serdenişte bulundu ama nafile,
neyse benı ıstedi kv hazretleri ve bulundu talımatlarını sıralamaya:
kv:kızım gorumcen gelıyor....
ben: eee anne
kv:benım kızım tek yatamaz ona gore...
ben : ne yapayım anne, kocamı bırakıp onunla mı yatayım? yoksa koskaca kız abısıyle mı yatsın? yatamıyorsa yatacak birini bulun!!!!!

sonrası......kem küm geveleme, ve lafın değişmesi...........
yemınle kocamla aram acıldı bunlar yuzunden, tüm sinirimi ondan cıkarıyorum........bu ne Allah aşkına anlayan varsa beri gelsin.....

nefret ettirediler yahu.....nıyemi anlattım tüm bunları, İÇİMİ DÖKMEK İÇİN.........

Ne saçma yaa. Kaç yaşında gorumce hazretleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlensin kocasıyla yatsın.

o nedemek yaa?? kaç yaşında bu görümce? hadı o yalnız yatamıyor bellıkı böyle bır ıstegı var,kayınvalıdeye noluyor kızım o yalnız yatamaz dıye..yatamıyorsa nıye geliyor,gelıyorsa nıye böyle bırsey ıstıyor? ayy sınır oldum görümceye..Allah sabır versın canım..

yalnız yatamazmış.
gelmesin o zaman.
çocuk gibi ya.
neden geliyormuş peki.

Aaa wlla bunlar sirf huzur bozmaya cabaliyorlar ya insan onceden bir haber verir o ne demekmis yalniz yatamaz 28 yasinda daha bekarsa koca bulsunlar o zmn aa hangi dvirdeyiz ya su kaynanalari gorumceleri kaynar kazana atmali wlla 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayıcık, panda vs bir şey yok mu evde
alsın koynuna uyusun

Ay hakikatten tek yatamaz mış hasspaam Ay allahtan böyle görümce denk gelmedi bana , Hayır neyi ima etmeye çalışmış anlamadım.

Seninle yatak odasın damı yatsın ne yapsın , Kaynanan da bi alem boooşşver sen sen çek kocanı odana kitle kapını yatsın içeride

görümcene tez elden koca bulun çift çift yatsın sapık mı ne görümcen 28 yaşında çok güldüm

Allahım ne olur kv de böyle u dönüşü yapmasın. Benim de gorumceler sinir. Off off

Cok guldum ya:)
Aranizda yaysin en iyisi:))

Kendi evindeyken k.v ve k.pnin ortasında yatıyor herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…