- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi BalikEsirli
-
Doğru mu gördüm 28 yaşında ve yalnız yatamıyor mu ?ayrıca habersiz gelmek nedir hiç sevmem öyle şeyleri Allah'tan benim görümcem yok
Evet, kayinvalide ve gorumceyle ittifak halindeyim, tarafliyim. Hey Allahim. Ben dogruya dogru, yanlisa yanlis derim. Son derece de objektifim.
Ben de haberi verseydiniz derim de herseyin bir adabi vardir. Onu demek istiyorum. "Yatamiyorsa yatacak birini bulun!!!" son derece sacma ve anlamsiz bir laf. Sirf kavga ciksin diye soylendigi belli. Kimi kandiriyorsunuz Allah askina?
karısına denılse genıs olurdu , kardesıne denıldıgınde degıl.... ne bıcım bır cumle bu esın genıs vs......ne sanıyorsdunuz kendınızı haddınızı bılın......
Allah'ım bunların neresınden tutsam elimde kalıyor....
kv aradı öğlen eşim evdeydi........... görümce otobüse binmiş geliyormuş,
eşimde cıkıstı: pardonda anne ınsan bı haber verırıdı, biz her daim misafir için ayakta beklemiyoruz....diye serdenişte bulundu ama nafile,
neyse benı ıstedi kv hazretleri ve bulundu talımatlarını sıralamaya:
kv:kızım gorumcen gelıyor....
ben: eee anne
kv:benım kızım tek yatamaz ona gore...
ben : ne yapayım anne, kocamı bırakıp onunla mı yatayım? yoksa koskaca kız abısıyle mı yatsın? yatamıyorsa yatacak birini bulun!!!!!
sonrası......kem küm geveleme, ve lafın değişmesi...........
yemınle kocamla aram acıldı bunlar yuzunden, tüm sinirimi ondan cıkarıyorum........bu ne Allah aşkına anlayan varsa beri gelsin.....
nefret ettirediler yahu.....nıyemi anlattım tüm bunları, İÇİMİ DÖKMEK İÇİN.........
aynen oyle, benımde anlamadıgım,yatamıyorsan gelme, zorla mı cagırdım? beklıyorum az kaldı.....
Sen haddini bil karsinda kvn yok yavas gel. Bir erkegin bacisina bu laf ediliyorsa erkek de bunu sindiriyorsa evet o adam genistir. Ne demek gorumceme yatacak birini bulun demek.
sizin kocanız ıcın bacısı daha degerlıyle dıyecek lafım yok, benım kocam ıcın ben daha onemlıyım, bacısının onemı yok,o yuzden ona ne soyledıgımınde....adalaetlı ve kımın haklı gorebıldıgını goren bır adam....bacısı,anasının lafı olmaz benım yanımda......
ıkı aylık kalma planı varmıs, ama 1 haftada yollamayan mody degıldır, yemınle bıktım evlılıgmden,sevgılıyken ne guzeldık, 5 yıldrı bırlıkte yasıyorduk, hıc boyle problemımız olmadı, ne zaman evlendık, problemler basladı...........
Bence bu laflarınızda haksızsınız nasıl yani insan evlenince annesi ve bacısı siliniyor mu herkesin yeri ayrıdır anne kardeş ayrı eş ayrı.. İlerde sizin oğlunuz öyle yapsa üzülmez misinizz??
he tamam sizin görümce şu balayına sizinle gelmek isteyen kız değil miydi?:44:
bir de doğacak cocugunuz bana benzesin ben cok güzelim diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?