Haşere fobisi..

minikkedii07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
467
147
23
Özellikle hamam böceği,akrep,kırkayak gibi iriler özellikle çok korkunçlar ve nereden çıkacakları belli olmuyor sizinde var mı fobiniz ne tepki veriyorsunuz karşılaştığınızda ben bayılacak gibi oluyorum

Ben de Hama'm böceğinden çok korkuyorum. Şimdiki evimde yok çok mutluyum.

akrep hariç bende hepsi var karayılanda var. ben pek korkmuyorum. üzerine basar geçerim. ilacı sıkar öldürürm. evimin içindelerse hiç affetmem.
akrepten çekinirim ama. karayılanım bahçede dolanıyoır farkındayım da görmüyoruz birbirimizi. 1 kere karşılaştık.
kurbağa da var bahçemde. ekolojik sistem birbirlerini yiyorlar.
her sene ev ve bahçe ilaçlaması yaparım

Ben ölmüş böcekten bile korkup elime alıp atamam Çok korkuyorum cidden hele evin içinde .

Ben korkmuyorum bir çoğunu elime alır dışarı atarım ama hamam böceğinden tiksiniyorum o yüzden içim bir garip oluyor korku diyemem ama genede öldüremem yarıca hamam böceği tamamda alrep kırkayak nerden bi anda karşına çıkıyor

oturduğu yerde var demek ki... bende bahçeli evdeyim e hali ile haşere cok...

Aman Allah'ım yılan mıı?yılan görsem bayılabilirim ama anlamadığım konu eve nası girmiş o!!!naptınız onu öylece görünce irkilmediniz mi?diğerleri içinde ilaç pek fayda etmiyor ki adamlar resmen ilaçla gargara yapıyor,abartısız parmak boyunda hamam böcekleri var çok dayanıklı ve hızlılar..

Bir anda derken yani çeşitli zamanlarda görülebiliyor burada çok değişik haşereler var uçan kaçan bitmiyor nemden sanırım

hamam böceği dediğin kahverengi kakalak dediklerinde ise onlar zor ölür. ama onlara uygun yeni nesil ilaçlar var. ben onlardan alıyorum.
yılanı evimde görmedim. bahçemde var.

yanlış ilaç sıkıyorlar demekki.. bende hiç eve girmiyorlar bahçe ilaçlamasından sonrada ben hiç görmüyorum etrafta dolanan kakalak.
evinde cocuık yoksa sana ilaç önereyim ?

hamam böceği dediğin kahverengi kakalak dediklerinde ise onlar zor ölür. ama onlara uygun yeni nesil ilaçlar var. ben onlardan alıyorum.
yılanı evimde görmedim. bahçemde var.
Pardon yılanı okuduktan sonra gerisine dikkat edemedim fazla..Çok şükür aslında evde sürekli çıkmıyorlar ama özellikle havalar ısındıktan sonra açık cam-kapı bulunca hopp atıyorlar kendilerini içeriye yinede ilaçlatmak lazım..Siz çok cesurmuşsunuz bu arada,öyle normalden büyük dayanıklı olanları görünce napıyorsunuz peki nası hakkından geliyorsunuz ben bir kere çıyan bile gördüm..

yanlış ilaç sıkıyorlar demekki.. bende hiç eve girmiyorlar bahçe ilaçlamasından sonrada ben hiç görmüyorum etrafta dolanan kakalak.
evinde cocuık yoksa sana ilaç önereyim ?
Hayır ben şirket ilaçlamasından değil evde bulunan böcek ilaçlarını kastettim,raid-detan gibi onlarla resmen duş alıyorlar
1

kakalagın üzerine basamassın eger dişiyse bastığın terliğe yada yakkabıya yumurtaları kalır ve gittign her yere onları da götürüsün. ve öldüğü yere de yumurta bırakır. orada ürer.
alıp atmak en iyisi ama ben üzerine basıyorum. mecbur yoksa dur beni bekle diyemeyeceğim için bahçe terliğim var onunla üzerine basıyorum sonra da terliği yıkıyorum.
ama ilaçladıktan sonra hiç ortada gezinen görmedim.

Hayır ben şirket ilaçlamasından değil evde bulunan böcek ilaçlarını kastettim,raid-detan gibi onlarla resmen duş alıyorlar
1
hehee onlar bir işe yaramıyor.
bende şirkete ilaçlatmıyorum. eşim yapıyor. başka bir ilaç var suyla seyreltip yapıyorsun. böcek değse ölüyor. cok etkili.

Kakalak dediğiniz hangisi acaba buradakiler sert kabuklu ve abartmıyorum parmak boylarında olan bile var..İnanın yaklaşılmıyor ki sizi farkettiklerinde o kadar hızlı kaçıyorlar ki yakalamak mümkün değil gibi..Akrep ya da çıyanla da karşılaştınız mı hiç

1
evde çocuk varsa önermem cok etkili bir ilaç
Yiğenim gelir sık sık 3 yaşında ablamın çocuğu etkilemesin sonra onu bende de nefes darlığı var ama ilaç olmayınca da başa çıkılmıyor ki(sizin doğal mücadeleniz varsa dayanıklı olanlar için uyguladığınız çok makbule geçer,gerçi sizin kadar cesaretli değilim ama:)

akrep ile karşılaşmadım. çıyan kırk ayak ki kırk ayağı elime bile aldım. karşılaştım. örümcek, fare kirpi kertenkele... ben böcekten pek korkmam.
kakalak bu hamam böceği ddikleri kahverengi sırtlı büyükleri dediğin gibi parmak boyutunda olur.
siyah olan benim karafatma diye bildiğim ama halk arasıında başka bir adı var mı bilmiorum... bir de o var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…