- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi minikkedii07
-
cok dikkat edeceksiniz ama sıkarken de sonrasıında da !!!!! beni pişman etmeyin lütfen...1
Yiğenim gelir sık sık 3 yaşında ablamın çocuğu etkilemesin sonra onu bende de nefes darlığı var ama ilaç olmayınca da başa çıkılmıyor ki(sizin doğal mücadeleniz varsa dayanıklı olanlar için uyguladığınız çok makbule geçer,gerçi sizin kadar cesaretli değilim ama:)
Örümcekten ben de çok korkmuyorum diğerlerine nazaran..Ama hamam böcekleri,çıyan falan gördüm onlar felaket,evde bunlardan gördüğünüzde siz ne yapıyorsunuzGörünce huylanıyorum ama onun da canı var diye kendime telkinde bulunuyorum biraz rahatlatıyor..Büyükse zaten mecbur öldürüyorum çünkü çoğalırsa daha fazla sayıda öldürmek zorunda kalırım diye vicdan yapıyorum..Örünceği falan hiç öldürmem bi kavanoza alıp aşağı bahçeye atarım.İlaçlama yaptırmadan başka önlemler alırım hiç ihtiyacım olmadı şimdiye kadar.Mesela doğal yağların bazılarına gelmiyor haşereler .
Çok teşekkür ederim ilki biraz daha risksiz gibi onu deneyeceğim ikinci ilacı dediğiniz gibi ağzına götürebilir çocuklar...Parmak boyunda olanlar ve akreplerden görünce ne yapmalıyım peki sizce?yani siz ne yapıyorsunuz ya da napardınız düşünün karşınızda el kadar bir akrep krem renklitabi hem macun gibi olanıu hemde sıvı olanı asla çocukların göremeyeceği ellemeyeceğine emin olduğunuz yerelere sıkın lütfen. sakız sanıp ağzına almasın.
evde görmüyorum bahçede görüyorum. diyoırum ya ilaçlayınca hiç biri gelmiyor. görürsemde öldürüyorım.Örümcekten ben de çok korkmuyorum diğerlerine nazaran..Ama hamam böcekleri,çıyan falan gördüm onlar felaket,evde bunlardan gördüğünüzde siz ne yapıyorsunuz
ilk ilaç cok öldürücüdür ama diikat et. masum değil yani.Çok teşekkür ederim ilki biraz daha risksiz gibi onu deneyeceğim ikinci ilacı dediğiniz gibi ağzına götürebilir çocuklar...Parmak boyunda olanlar ve akreplerden görünce ne yapmalıyım peki sizce?yani siz ne yapıyorsunuz ya da napardınız düşünün karşınızda el kadar bir akrep krem renkli
1
akrep görmedim. ama ne yaparım üzerine kavanoz kaparım herhalde.. tabi o anda kavonoz olacak gidip alıcam o da oarada duracak mı bilmiyorum.. akrep ile mudacele anca ateş ile olur diye biliyorm. etrafında ateş yakarsıın kendini zehirler öldürür.Çok teşekkür ederim ilki biraz daha risksiz gibi onu deneyeceğim ikinci ilacı dediğiniz gibi ağzına götürebilir çocuklar...Parmak boyunda olanlar ve akreplerden görünce ne yapmalıyım peki sizce?yani siz ne yapıyorsunuz ya da napardınız düşünün karşınızda el kadar bir akrep krem renkli
1
Böcekler yerine biz mefta olmayalım da sonrailk ilaç cok öldürücüdür ama diikat et. masum değil yani.
Çiyan rastlamadım ben ama hamam böceğini istemesem de büyük bi terlik yada ayakkabıyla tek vuruşta öldürüyorum acı çekmesin diye..Örümcekten ben de çok korkmuyorum diğerlerine nazaran..Ama hamam böcekleri,çıyan falan gördüm onlar felaket,evde bunlardan gördüğünüzde siz ne yapıyorsunuz
Sizi tebrik ederim duyarlılığınızdan ötürü onlarında canlı olduğunu unutmamak gerekiyor..İlaçlar fayda etmiyor zaten büyüklere tek vuruşta öldürmekte başarı sayılır adamlar resmen hormonlu gibiler:)Çiyan rastlamadım ben ama hamam böceğini istemesem de büyük bi terlik yada ayakkabıyla tek vuruşta öldürüyorum acı çekmesin diye..
İlaçlar hem size zararlı hem de hayvanlar çok acı çekiyor o yüzden ona gerek kalmaz inşallah.
Ama ne olursa olsun ateşte yakmıyorum , suda boğmuyorum ve diğer acılı yöntemlerle öldürmüyorum..Onların da canı var empati yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?