• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Haşhaşlı revani -Arabacıoglu tane haşhaş Sponsorluğunda

Ehl-i Keyfim canım benim hoşgeldin,iyikide geldin...Seni buralarda gördüğüme inan çok ama çok mutlu oldum,en sonunda senin de mutfağını gördük:KK37::KK68:Revanin harika görünüyor,üstelikte haşhaşlı,ben revaniyede haşhaşada bayılırım,çok güzel bir tarif :kk77:Bu tarifi hemen yemek defterime not edip deneyeceğim,ellerin kolların dert görmesin canım,yarışmada en bolundan başarılar dilerim:KK19:

Bu arada kahveni içmiş kadar oldum,eee 40 yıl hatırın var artık bende:KK60:
ya türk kahvesinin hastasiyim ben yamuk keşke yakin olsak da beraber icebilsek
Bu tarifi hep görüyorum ama hiç yapmadım.O haşhaşlar yerken ağza gelir hdimi çıtır çıtır.:kk77:Nefis görünüyor.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Aynen hashaslar agza citir citir geliyor yapmanizi tavsiye ederim

ya türk kahvesinin hastasiyim ben yamuk keşke yakin olsak da beraber icebilsek

Aynen hashaslar agza citir citir geliyor yapmanizi tavsiye ederim
Deneyeceğim inşallah.Bayılırım tatlılara.Hele bunun gibi çıtır çıtırsa.:kk77:

Buralarda da favorı bı tatlıdır bu:KK200: kendım hıc yapmadım ama tadını bılıyorum harıka:kk77: cok guzel gorunuyor, ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum:KK200:

Aynısını yapacaktıııııım aynısınııııı :KK61:Başarılar dilerim:KK12:

Yemiş gibi oldum görünce böyle çıtır çıtır içindeki haşhaşlar. Ellerinize sağlık :kk77:

En yakın arkadaşım Afyonlu , haşhaşın her türlü tarifini sayesinde severek yapar yeriz :kk77:

Haşhaşlı revanide bunlardan biri , eline emeğine sağlık , yarışmada başarılar dilerim .

Back
X