V vvbhg Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2025 110 31 13 28 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #1 Hashimato rahatsızlığı olup (tsh yüksek çıkıyor. ) hamile kalabilen var mı? Temmuzdan beri ovülasyonla deneyip bir kez bile hamilelik yaşamadım. Cuma günü dahiliyeye gideceğim tekrar. Çok endişeliyim
Hashimato rahatsızlığı olup (tsh yüksek çıkıyor. ) hamile kalabilen var mı? Temmuzdan beri ovülasyonla deneyip bir kez bile hamilelik yaşamadım. Cuma günü dahiliyeye gideceğim tekrar. Çok endişeliyim
curlymia Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2025 317 187 18 30 28 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #2 İlaçlarla tsh ınızı belli seviyelere indirebildiniz mi 1-1,5 arası olması gerekiyor demişti doktorum gebelik oluşabilmesi içim
İlaçlarla tsh ınızı belli seviyelere indirebildiniz mi 1-1,5 arası olması gerekiyor demişti doktorum gebelik oluşabilmesi içim
V vvbhg Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2025 110 31 13 28 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #3 curlymia .!.: İlaçlarla tsh ınızı belli seviyelere indirebildiniz mi 1-1,5 arası olması gerekiyor demişti doktorum gebelik oluşabilmesi içim Genişletmek için tıkla... Benim şu an 6.188 çıkmış hazirandan beri ilaç kullanmıyordum 2.5 altına düşmüştü dahiliyeci bir süre ilaçsız deneyelim demişti pişmanım çok yükselmiş
curlymia .!.: İlaçlarla tsh ınızı belli seviyelere indirebildiniz mi 1-1,5 arası olması gerekiyor demişti doktorum gebelik oluşabilmesi içim Genişletmek için tıkla... Benim şu an 6.188 çıkmış hazirandan beri ilaç kullanmıyordum 2.5 altına düşmüştü dahiliyeci bir süre ilaçsız deneyelim demişti pişmanım çok yükselmiş
curlymia Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2025 317 187 18 30 28 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #4 Yüksek çıkmış doktorunuzun dediğini yapın tabi ama çocuk isteğiniz olduğunu da söyleyin inşallah tshınız düşer
Yüksek çıkmış doktorunuzun dediğini yapın tabi ama çocuk isteğiniz olduğunu da söyleyin inşallah tshınız düşer
V vvbhg Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2025 110 31 13 28 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #5 curlymia .!.: Yüksek çıkmış doktorunuzun dediğini yapın tabi ama çocuk isteğiniz olduğunu da söyleyin inşallah tshınız düşer Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim cevabınız için
curlymia .!.: Yüksek çıkmış doktorunuzun dediğini yapın tabi ama çocuk isteğiniz olduğunu da söyleyin inşallah tshınız düşer Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim cevabınız için