benim eşimde herhangi bir sorun yok aslına bakarsan benim tüplerimin tıkalı olması tüp bebeğe mecbur etti bizi .Normal yolla hamile kaldığım ve normal doğumla dünyaya getirdiğim 5 yaşında bir kızım var.Bu tiroit yeni çıktı işte ama gebeliğe engel olmuyormuş tedavi olursan.ben mesela günde 1 tane ilaç içiyorum bir yıldır değerlerim hep normal . Umarım sizn içinde herşey yolunda gider en azından tiroit probleminiz için..Doktorlarınız ne diyorlar bu konuyla ilgili.
siz yazalı epey olmuş bende haşimatolyum ve tüp bebek tedavisi görüyorum ilk 3 deneme başarısız ve şimdi dondurlmuş transfere hazırlanıyoruz. siz ne yaptınız bebeğiniz tüp mü sizinde ve nasıl başardınızbende haşimato tiroidim...başka hiçbir problemim yok..eşimde sperm morfoloji sorunu var.. 1 aşılama yaptırdık tutmadı...
ilk tüp bebek denememde tuttu kızım 3,5 yaşında. ve şimdi 5,5 aylık hamileyim yeniden.normal yollardan hamile kaldım nasıl oldu anlamadım.siz yazalı epey olmuş bende haşimatolyum ve tüp bebek tedavisi görüyorum ilk 3 deneme başarısız ve şimdi dondurlmuş transfere hazırlanıyoruz. siz ne yaptınız bebeğiniz tüp mü sizinde ve nasıl başardınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?