haşimato tiroidi olup tüp bebekte sorun yaşamayan var mı

akade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
10
0
86
İzmir
herkese merhaba .Ben dış gebelik sonucu iki tüpümde tıkalı olduğu için tüp bebek tedavisine başladım.Ama iki yıldır haşimato tiroitle yaşıyorum ilaç kullanıyorum ve değerlerim normal yinede korkmadan edemiyorum,bu şekilde hasta olup tüp bebek olayını sağlıkla ve başarıyla atlatan var mı acaba bilmek istiyorum. Bu arada izmirde smyrna art ta tedavi görüyorum,Dr Bilgen Gediz hakkında pratik bilgisi olan onun hastası olmuş birileri varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim..

bende haşimato tiroidim...başka hiçbir problemim yok..eşimde sperm morfoloji sorunu var.. 1 aşılama yaptırdık tutmadı...

benim eşimde herhangi bir sorun yok aslına bakarsan benim tüplerimin tıkalı olması tüp bebeğe mecbur etti bizi .Normal yolla hamile kaldığım ve normal doğumla dünyaya getirdiğim 5 yaşında bir kızım var.Bu tiroit yeni çıktı işte ama gebeliğe engel olmuyormuş tedavi olursan.ben mesela günde 1 tane ilaç içiyorum bir yıldır değerlerim hep normal . Umarım sizn içinde herşey yolunda gider en azından tiroit probleminiz için..Doktorlarınız ne diyorlar bu konuyla ilgili.

Arkadaşlar tiroid tahlillerinizi düzenli yaparsanız hamileliğiniz boyunca da yeterli dozlarınız ayarlandığı sürece bir problem olmuyor. benim çok yakın arkadaşım haşimato tiroidle hamile kaldı ve doğurdu çokta sağlıklı bebeği var şu anda. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim 33n 9 yıldır haşimato ile yaşıyorum..her ay düzenli olarak kan tahlillerimi yaptırıyorum.. Eşim azospermi idi bu yüzden tüp bebek denedik şu an 6 haftalık ikiz gebeliğim var bu benim ilk tüp denememdi..Bence ilaçları düzenli kullandığınız ve kontrolleri aksatmadığınız sürece bir sorun olmaz...

bende haşimato var ama testler tahliller sonrası doktor tüp bebek yaptırabilirsin artık dedi,yani tedaviden önce doktorum yönlendirmişti,ilaç falan da vermedi,değerlerim ay ay değişiyor,inip çıkıyor.engel çıkaracaksa allah herşey o kadar hassas ki.....

ömur76 ne güzel ,umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeklerinizi.Umarım benim içinde herşey yolunda gider ve kızım bir kardeş verebilirim.

Narkoz günaydın.. doktor sana haşimatodan dolayımı tüp bebek yaptırman gerekiyor dedi..Yoksa farklı sağlık problemlerinmi var canım.Eğerki değerlerin normal değilse ilaç başlaması lazım Ama normal değerlerde ise ilaç başlamaz..Benim eşim azospermdi biz ondan dolayı tüp bebek denedik, yoksa Haşimatomla ilgili benim yaşadığım birşey yoktu..Bence iyi bir Endokrinciye görün derim...

Akade çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah allah hayırlısı ile sanada nasip eder canım..

bende haşimoto hastasıyım eşimde morfoloji sorunu var 3 aşılama 3 micro tutmadı 4, için start vercez inşşş

bende haşimato tiroidim...başka hiçbir problemim yok..eşimde sperm morfoloji sorunu var.. 1 aşılama yaptırdık tutmadı...
siz yazalı epey olmuş bende haşimatolyum ve tüp bebek tedavisi görüyorum ilk 3 deneme başarısız ve şimdi dondurlmuş transfere hazırlanıyoruz. siz ne yaptınız bebeğiniz tüp mü sizinde ve nasıl başardınız :)

Reactions: nix
6 yıldır haşimato hastasıyım 1 tüp bebek tutmadı. Yeniden denemek için doktora geldim bakalım ne diyecek.

Bende 5 senedir hasimato hastasiyim. 1 kimyasal gebelik gecirdim 1 de dusugum var. Arastirmaya gidince kanda pıhtılaşma oldugunu da ogrendim. 2 aydir da niye oldugunu bilmedigim bi sebebten adet gecikmesi de yaşıyorum. Tüp bebek su an pek düşünmüyorum dr. Kendiliginden olabilecegini soyluyor bekliyorum. Zor bi süreç

10 yıldır haşimato hastasıyım.. 2 yıldır bebek istiyorduk ilk gebeliğim doğal yolla düşük oldu.. şuan tüp bebek vesilesi ile hamileyim.. tüp bebeğe engel değil denemeler olmuyorsa kesinlikle merkez değiştirilmeli öyle tekrar denenmeli..

ilk tüp bebek denememde tuttu kızım 3,5 yaşında. ve şimdi 5,5 aylık hamileyim yeniden.normal yollardan hamile kaldım nasıl oldu anlamadım.

Beeen bende de hasimato vardi dondurulmuş 2 embriyodan biri tuttu kizim 6 aylık bir sene öncesinden hamilelik dahil hep troid hapı kullandim doğurunca bırak tim.emzirirken suan antikor ve hormonlar normal görünüyor

Hashimoto olup çoğul genelde ihtimali olan varmı ? Kesin düşük mü olur risk midir

Merhaba,10 yıldır haşimato hastasıyım.Değerlerim çok değişken,ilk tüp bebek denememizde 2.40 idi ancak negatif sonuç aldık.1 hafta sonra dondurulmuş embriyo transferi olacağım ancak tsh değerim 9’a yükselmiş.İlacımın dozunu artırdık ama 1 haftada ne kadar düzelir bilmiyorum.Tsh yüksekken tüp bebek yaptıran ve başarılı olan oldu mu?Değer normale dönene kadar transferi ertelemeli miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…