Prof. Dr. Ahmet Maranki Tavsiyeli Tiroide Faydalı Ceviz Kürü:
Bir kaç adet cevizi bir su bardağında bir kaç gün bekletin ve cevizi yedikten sonra suyunu için. Bu uygulamayı hergün yaparsanız bir kaç hafta içinde kendinizdeki değişikliği farkedeceksiniz
Ayrıca ceviz arasındaki perdeden 25, 30 adetini bir litre suda bekletin ve onu da aynı şekilde hergün tüketirseniz tiroide faydasını farkedeceksiniz
bende tiroid hastasıydım bu kürü yaptım çokta ceviz yedim dere otu tükettim çok şükür tiroid sorunum kalmadı bununla birlikte hayıt tohumunun hormonları düzeltici adet düzeninini sağlayıcı etkisi olduğunu bildirmek isterim allah şifa versin canım
dün adet oldum arkadaşlar bugünden itibaren klomen alıyorum çatlatma iğnesi alcam inşallah bu ay olur ama korkuyorum tiroit yüzünden bebeğim sakat doğar diye((
merwiss biraz önce tv de prof vardı tiroit için konuştu ilaçlarınınızı düzenli kullandıktan sonra tedavilerinizi olduktan sonra hamilelikte sorun yaşamanız için hiç bir sebep yok dedi .Ayrıca haşimatolu kişilerin çocuğu olmaz mı diye soru geldi. Yanlış böyle bişey yok dedi olucağını söyledi adet düzensizliği olabildiği için böyle bir korkuya düşülüyor düzene girince böyle bir problem sözkonusu değildir dedi. Bunu Şimdi yine yazında korkundan bahsettiğini görünce yazmak istedim Haşimato tiroid problemlerinde en yaygın olan çeşidi Dediğim gibi ailemde çok var bende de var benim ki farklıydı hızlı çalışandı ameliyat oldum şimdi benimkide az çalışıyor hipotiroit oldum yani . Çok şükür kimsede bir problem yaşamadı Tahlillerin normal değerlere gelince hepsi aşılacaktır canım allah başka hastalıklar vermesin
merhaba bende haşimato hastasıyım. Daha doğrusu yeni öğrendim. Mart ayında levitiron kullanmaya başladım. Haşimatoda gebelikte sorun oluyor diye yazan forum sayfalarını görünce bu bir ayın sonunda korunmayı bıraktık ve ilk ay hamile kaldım.
ialçalrı düzgün kullanıp TSH ınız normal seviyeye döndikten sonra hamile kalmak sorun olmuyor sanım en azından ben ilk ayda kaldım
Umarım sizlerde bir an evvel hamile kalabilirsiniz.
sizin şimdi bütün hormon değerleriniz normal seviyedemi benim çok yüksek çıktı korkuyorum sakat doğar diye
merhaba bende haşimato hastasıyım. Daha doğrusu yeni öğrendim. Mart ayında levitiron kullanmaya başladım. Haşimatoda gebelikte sorun oluyor diye yazan forum sayfalarını görünce bu bir ayın sonunda korunmayı bıraktık ve ilk ay hamile kaldım.
ialçalrı düzgün kullanıp TSH ınız normal seviyeye döndikten sonra hamile kalmak sorun olmuyor sanım en azından ben ilk ayda kaldım
Umarım sizlerde bir an evvel hamile kalabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?