Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de hem pıhtılaşma hem de Haşimato çıktı doktor takip istedi şimdilik ecopirin ve tiroid için ilaç kullanıyorum bir de cleksan iğne yapıyorum hakkımızda hayırlısı ben daha 3 haftalığım daha önce de bir kaybım var 7 haftalıkhem hasimato hem kan pihtilasmasi olup saglikli bebek dunya ya getiren arkadaslarim nasik bir yol izlediniz benim hep dusukle sonuclaniyor karnim da oluyorlar oncesinde sonrasinda ne yaptniz
Canım benım de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıktı su an yıne hamıleyım 3 ya da 4 haftalık ben bende pıhtılaşma var mı BIlmıyorum ama tedbır amaclı coraspin kullancam eger hamılelık devam ederse canım konumuzla bıraz alakasız ama benım ilk gebelıgımde cok yogun belirtilerim vardı ama bunda cok az akıntım bıle cok cok az normal mi senın belırtılerın neBenim de hem pıhtılaşma hem de Haşimato çıktı doktor takip istedi şimdilik ecopirin ve tiroid için ilaç kullanıyorum bir de cleksan iğne yapıyorum hakkımızda hayırlısı ben daha 3 haftalığım daha önce de bir kaybım var 7 haftalık![]()
Benim kasık ağrım dışında pek belirtim yok diğer hamilelğimde de hiç belirtim olmamıştı şimdi az da olsa midem bulanıyor bir de karnım çok şiş nerdeyse 4 aylık gibi geçen sefer de böyle olmuştu karnım akıntımsa yok denecek kadar azCanım benım de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıktı su an yıne hamıleyım 3 ya da 4 haftalık ben bende pıhtılaşma var mı BIlmıyorum ama tedbır amaclı coraspin kullancam eger hamılelık devam ederse canım konumuzla bıraz alakasız ama benım ilk gebelıgımde cok yogun belirtilerim vardı ama bunda cok az akıntım bıle cok cok az normal mi senın belırtılerın ne
Bence kalbini ferah tut canım her hamilelik kendine has belirtiler çıkartyor sen rahat ol Allah hayırlısını versin hakkımızda pıhtılaşmaya da baktır bence o çok önemli bir düşük sebebi bri de tiroid tabi bunlar önemli tatlım mutlaka baktır bence ki doktorun tsh t3 t4 değerlerine bakmıştır belki de benim de ilk gebeliğimde yoktu mesela tsh yüsksekliği hatta 15 gün öncesinde bakılmıştı orada bile taban değerdi yani ne olduysa 15 günde olmuşBenim kasık ağrım dışında pek belirtim yok diğer hamilelğimde de hiç belirtim olmamıştı şimdi az da olsa midem bulanıyor bir de karnım çok şiş nerdeyse 4 aylık gibi geçen sefer de böyle olmuştu karnım akıntımsa yok denecek kadar az
Aynen akıntım yok gıbı göğüsler arada bır gergınleşiyor ama agrı yok gıbı hafif bir bel agrısı var gunde bır kac kere batma oluyor acaba normal mi cunku ilk gebelıgımde cok erken ve cok yoğun yasadım belırtılerıBenim kasık ağrım dışında pek belirtim yok diğer hamilelğimde de hiç belirtim olmamıştı şimdi az da olsa midem bulanıyor bir de karnım çok şiş nerdeyse 4 aylık gibi geçen sefer de böyle olmuştu karnım akıntımsa yok denecek kadar az
sana yazacağıma kendime cevap yazmışımCanım benım de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıktı su an yıne hamıleyım 3 ya da 4 haftalık ben bende pıhtılaşma var mı BIlmıyorum ama tedbır amaclı coraspin kullancam eger hamılelık devam ederse canım konumuzla bıraz alakasız ama benım ilk gebelıgımde cok yogun belirtilerim vardı ama bunda cok az akıntım bıle cok cok az normal mi senın belırtılerın ne
Canım maalesef ilk düşükte arastırmıyorlar özel de cok pahalı troıd degerim ıyı ya benım gebelık zaten riskliydi kese yanında büyük bir kanama alanı vardı sebeb belkı o dedı doktorBence kalbini ferah tut canım her hamilelik kendine has belirtiler çıkartyor sen rahat ol Allah hayırlısını versin hakkımızda pıhtılaşmaya da baktır bence o çok önemli bir düşük sebebi bri de tiroid tabi bunlar önemli tatlım mutlaka baktır bence ki doktorun tsh t3 t4 değerlerine bakmıştır belki de benim de ilk gebeliğimde yoktu mesela tsh yüsksekliği hatta 15 gün öncesinde bakılmıştı orada bile taban değerdi yani ne olduysa 15 günde olmuş![]()
Aynen akıntım yok gıbı göğüsler arada bır gergınleşiyor ama agrı yok gıbı hafif bir bel agrısı var gunde bır kac kere batma oluyor acaba normal mi cunku ilk gebelıgımde cok erken ve cok yoğun yasadım belırtılerı
[/QUOT
Benim de öyle tatlım bence stres yapma hcg artışın düzgünse doktorun da endişenecek birşey söylemediyse rahat ol
Benim ilk düşükte bakıldı canım araştırma hastanesi varsa yakınlarında genetik bölüme git ve söyle tekrar düşük yaşamak istemiyorum b bebeğimi de kaybetmek istemiyorum de yaparlar ben kürtajdan hemen sonra gittim ertesi gün yaptırdım 3 ay sonra da sonucumu aldım ve sürekli takip ettim sonucumun çıkmasınıCanım maalesef ilk düşükte arastırmıyorlar özel de cok pahalı troıd degerim ıyı ya benım gebelık zaten riskliydi kese yanında büyük bir kanama alanı vardı sebeb belkı o dedı doktor
Burda yapmıyorlar canım benım arkadas 2 düşükten sonra zar zor yaptırdı o yuzden maaleseg beklemek zorundayım zaten tedbır amaclı kan sulandirıcı coraspin kullanabılecegımı söyledi kadın dogumcumBenim ilk düşükte bakıldı canım araştırma hastanesi varsa yakınlarında genetik bölüme git ve söyle tekrar düşük yaşamak istemiyorum b bebeğimi de kaybetmek istemiyorum de yaparlar ben kürtajdan hemen sonra gittim ertesi gün yaptırdım 3 ay sonra da sonucumu aldım ve sürekli takip ettim sonucumun çıkmasını
nerede yaşıyorsun canım ben de gebelikten önce tedbir amaçlı kullandım ama baş dönmesi yaptı bıraktım sonra hamile kalınca tekrar başladım kullanmaya.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallahBurda yapmıyorlar canım benım arkadas 2 düşükten sonra zar zor yaptırdı o yuzden maaleseg beklemek zorundayım zaten tedbır amaclı kan sulandirıcı coraspin kullanabılecegımı söyledi kadın dogumcum
Samsun cnmnerede yaşıyorsun canım ben de gebelikten önce tedbir amaçlı kullandım ama baş dönmesi yaptı bıraktım sonra hamile kalınca tekrar başladım kullanmaya.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Benim de hem pıhtılaşma hem de Haşimato çıktı doktor takip istedi şimdilik ecopirin ve tiroid için ilaç kullanıyorum bir de cleksan iğne yapıyorum hakkımızda hayırlısı ben daha 3 haftalığım daha önce de bir kaybım var 7 haftalık![]()
Benim de hem pıhtılaşma hem de Haşimato çıktı doktor takip istedi şimdilik ecopirin ve tiroid için ilaç kullanıyorum bir de cleksan iğne yapıyorum hakkımızda hayırlısı ben daha 3 haftalığım daha önce de bir kaybım var 7 haftalık![]()
Benim sürekli oynuyor. 50 mg iken 100 mg kullanıyrm. En son 3.5 olmuştuTSH düzeyiniz nasıl?