Haşimato ve tekrarlayan düşük gebelik yaşayan var mı?

Merhabalar, evet işe yararsa bana da yazarsanız çok sevinirim. Size naçizane tavsiyem yaşam tarzınızı değiştirin. Yeme içme ve uyku düzeni çok önemli. Glutensiz ve işlenmiş şekersiz beslenin bir süre. Ve doğal kürler deneyin ilaca ek olarak. İbrahim Saraçoğlunun çok güzel kürleri var. Ben bu söylediklerimin hepsini uyguladım ve şuan daha iyiyim çok şükür

Dediklerinizi bende uyguluyorum. 1 yildir güzel yaşıyorum çok şükür. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Gelişmeleri görürsek ne mutlu.

Benimde tsh 0.004 çok hızlı çalışıyormuş doktor bu şekilde gebe kalamazsın dedi şimdi tiroid haplarına başladık ama bu ilaçları kullanırkende gebe kalmayın diyorlar rtkiliyomuş bebeğim gelişimini siz ne düşünüyosunuz (

Merhaba, size de Glutensiz beslenme ve İbrahim Saraçoğlunun dereotu kürü ve yoğurt otu kürünü tavsiye ederim. YouTube dan araştırın anlatıyor televizyon programlarında. Mutlaka yapın. Araştırın, elinizden geleni yapın.. inşallah Rabbim şifa versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…