Pilav Tarifleri haşlama pilav

imkanı yoktu bu pilavı denememe kafama hiç yatmamıştı,en güzel pilavlar en çok kavrulan pilavlardan oluyodu hep ama bukadar yorumun üzerine bnde dayanamayıp denedim,,,,sonuç harika gerçekten çok lezzetli nohutta koydum pirinçle birlikte,bundan sonra hep böyle yaparım çok sağlıklı hmde:40:
teşekkür ederiz tarif için:13:

imkanı yoktu bu pilavı denememe kafama hiç yatmamıştı,en güzel pilavlar en çok kavrulan pilavlardan oluyodu hep ama bukadar yorumun üzerine bnde dayanamayıp denedim,,,,sonuç harika gerçekten çok lezzetli nohutta koydum pirinçle birlikte,bundan sonra hep böyle yaparım çok sağlıklı hmde:40:
teşekkür ederiz tarif için:13:
afiyet olsun canım..ilk baştaki tereddütler normal.ama deneyen vazgeçemiyo...
beğenmenize sevindim canım.:16:

Babannem her daim böyle yapardı bende şaşkın şaşkın bakardım ama tadında bir değişiklik farketmedim şimdiye kadar bir daha yaparsa tadına daha dikkat ediceğim..

Bu bildiğimiz pilav tariflerinden biri haşlama pilav diyince bakayı dedim ama bir fark göremedim:30:

al bendede okadar standart pılav haslama pılav asya usuludur onunda tarıfı soyle arkadslar delı gıbı yıkıyorsunuz pılavı nsıatası egcene kadr yanu su beyeaz olana kadar sorna dırek tencereye koyup suyunu tuzunu atıyorsunuz sadece yag yok ve aradakı kalorı farkı enrdeyse kase basına 200 ben cok yaparım cunku haslama plav acaba ozle bır yondetemımı var dıye bakmsıtım

annem de bazen böyle yapar. tadında fark yok. tabi daha sağlıklı.
ben bu pişirme türünü bilmeyen bir sürü kişiyle karşılaştım. duyunca şaşırıyorlar

Back
X