- 25 Ekim 2019
- 91
- 96
- 8
- 36
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
Yeni birini bulArkadaşlar görümce teröründen ne kadar zarar uğradigim maglum. Aşk hayatım sekteye ugramiş. Çeyiz desen elimde geri kalan sadece cift kişilik nevresim takımı var. Finansal ve mental anlamda gercekten y*ragın üstünde zıplıyorum moraller deniz seviyesi altında. Ve siz karadullar destek olacaginiz yerde bana köstek oluyorsunuz. Gercekten de KADIN KADININ KURDUYMUŞ... RABBIM KOTUYU FIRSAT VERMESIN.. adami da birakicam o görümceyi de rahatlayana kadar dövücem ve bu isi bitircem... hayir yani kadin kendi basina teror orgutu gibi zaten ne diye geriliyorsam. Belki elinde keleş yok ama.varligiyla kem gözüyle zaten haneyi tarıyor. Delirdim artık DELIRDIM... Kafam dagilsin diye alisveris yapmaya kalkissam enflasyonun hali ortada. Suratimiza bi maske de mi suremeyecegiz? Doğmamiş cocuklarimin rizkini gratise yatirmak benim.de gucume gidiyor ama mecburum... sevgiler...
Kesinlikle haklisinYeni birini bul
Seni gidi seni hoşuna mi gitti ilgi alaka costun hemen kocasiz58 az değilsinArkadaşlar görümce teröründen ne kadar zarar uğradigim maglum. Aşk hayatım sekteye ugramiş. Çeyiz desen elimde geri kalan sadece cift kişilik nevresim takımı var. Finansal ve mental anlamda gercekten y*ragın üstünde zıplıyorum moraller deniz seviyesi altında. Ve siz karadullar destek olacaginiz yerde bana köstek oluyorsunuz. Gercekten de KADIN KADININ KURDUYMUŞ... RABBIM KOTUYU FIRSAT VERMESIN.. adami da birakicam o görümceyi de rahatlayana kadar dövücem ve bu isi bitircem... hayir yani kadin kendi basina teror orgutu gibi zaten ne diye geriliyorsam. Belki elinde keleş yok ama.varligiyla kem gözüyle zaten haneyi tarıyor. Delirdim artık DELIRDIM... Kafam dagilsin diye alisveris yapmaya kalkissam enflasyonun hali ortada. Suratimiza bi maske de mi suremeyecegiz? Doğmamiş cocuklarimin rizkini gratise yatirmak benim.de gucume gidiyor ama mecburum... sevgiler...
Bir metre hiç cm görümceye doyduk birde yeni konular bulmalısın artık hayal gücün geniş bekliyoruzKesinlikle haklisin
Sizin bu destekten uzak halleriniz beni üzdü.. bu sondu.. sevgiler..Seni gidi seni hoşuna mi gitti ilgi alaka costun hemen kocasiz58 az değilsin
Yapma böyle yigido58 daha karpuz kesicezSizin bu destekten uzak halleriniz beni üzdü.. bu sondu.. sevgiler..
Neden destek vermiyorsun çileklikedi aşk olsunSeni gidi seni hoşuna mi gitti ilgi alaka costun hemen kocasiz58 az değilsin
Neden destek vermiyorsun çileklikedi aşk olsun
[/QUOTEc
Cok üzgünüm napsam acaba
Dağlara çekilmiştirGörümcen nereye gitti? Konuyu açıp kactı mı boyu devrilesice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?